Coco Austin Meets Cynthia!

TLC zendt van alles uit, van volwassenen die graag in babyrompers rondhuppelen tot aan de reality soap van Ice-T en zijn rondborstige vrouw. Geen operaties aan haar achterwerk, maar een stel nieuwe jongens aan de voorkant is wat haar voornamelijk bekend maakt. Maar hey, dat neemt de awesomeness van de dame niet weg. Naast model is zij een zorgzame moeder en ook nog eens een actrice! Coco Austin Meets Cynthia!

1 COCO

Tijdens een zoektocht naar haar make-uplooks die mij al eerder waren opgevallen in de soap, spotte ik iets legendarisch. Binnenste ooghoeken die naar buiten wingde en gewoon de taupekleurige oogschaduws die gecombineerd konden worden met een rode lip. You feel me dog?

3 COCO

Wenkbrauwen tekenen met Wedge, maar die gebruikte ik ook op het ooglid! De taupekleur van MAC matcht namelijk perfect met die van Velvet Revolver uit de Too Faced Natural Eye Palette. Voordat ik met de oogschaduw begon, depte ik eerst de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden. Vergeet niet het blendtrucje(=lichte oogschaduw op het wenkbrauwbot) En met kleine strookjes blende ik Wedge ook de arcadeboog + binnenste ooghoeken in. Lekker hoog!

4 COCO
Sexpresso
uit de Too Faced Palette, licht op de hand uitwerken en vervolgens in de crease voor de juiste diepte. Wees er zuinig mee, voordat je het weet dat je je weer rot te blenden met dit mooie weer! Over naar de eyeliner, waarmee ik eerst een grove wing naar buiten maakte en vervolgens aan de binnenkant. Volg je bovenste oogplooi en wijk dan af van het normale naar rechts of links, dus naar buiten toe. Vergeet de waterlijn niet!Thightlinen met het Pupa Multiplay Pencil Deep Black en als finishing touch een mascara van Max Factor Clumpy Def!

5 COCO

Nepwimpers konden niet missen! Grote lange stukken aan het uiteinde van mijn wimperrand. In totaal heb ik aan beide kanten twee mini stukjes verstopt. Ben je niet goed in het plakken van nepwimpers, neem dan wimperstukjes. Works like a charm! Hiervoor gebruikte ik de wimperlijm van Duo en de valse stukjes van de Make Up Studio.

6 COCO

De Taupe bronzer van NYX om mee te shapen en om de kleur weer op de appels van mijn wangen terug te brengen, gebruikte ik de Reviere Rose blush van Catrice. Maar dat was nog niet alles, want Coco droeg nog een magische kleur op haar lippen. Rood van Garé, oranje van MAC Lady Danger en voor de glanzende touch gebruikte ik de Revlon Designer + nog een lipgloss van NYX Cherry.

7 COCO

De ooghoeken zijn gewoon perfect. Ja, dat mag ik zeggen! Ik heb ze weleens geprobeerd na te maken, maar het lukte mij steeds niet. Frustrerend, totdat ik er gewoon even voor ging zitten. Opmaken, Lana Del Rey op de achtergrond, goede gelliner en een goddelijke kwast van Sigma. Best combination evur. Coco is niet alleen een prachtwijf, maar ook ontzettend grappig, helemaal samen met Ice-T. Amazing couple!

Maak jij je ooghoeken weleens in een punt? En wat horen we bij jouw achtergrond muziek voorbij komen?


48 Comments

 • Redhotjillypeppers

  08/06/2013

  Cynthia the bombshell ! :)

  Reply
 • ChantalAngel

  08/06/2013

  Heel mooi en heel draagbaar. Ik heb wel eens mijn ooghoeken zo getekend. Eerst per ongeluk en toen afgemaakt, maar toch maar weer weg gehaald haha.

  Reply
 • Beautydagboek

  08/06/2013

  Pretty, pretty, pretty! Heel mooi je binnenste ooghoeken met zo’n wing, echt heel bijzonder! Je hebt het perfect aangebracht!

  Reply
 • Beautyjuf

  08/06/2013

  Hoppa, je look knalt even van mijn laptopscherm af ;-) Wat een mooie look! Ik vind de vorm van de eyeliner heel gaaf: knap gedaan!

  Reply
 • Anneloes

  08/06/2013

  Deze look zou ik zo de hele week kunnen dragen <3 echt prachtig!!

  Reply
 • Natasja

  08/06/2013

  Wat een geweldige wings heb je gemaakt zeg! Perfect!

  Reply
 • Sofie

  08/06/2013

  Prachtige look, love it!

  Reply
 • Anne Solveig

  08/06/2013

  Woooow enoooorme wimpers!

  Reply
 • Amanda

  08/06/2013

  Ziet er zo netjes uit die eyeliner!

  Reply
 • Jorinde

  08/06/2013

  De ooghoeken heb je perfect gedaan. Petje af weer Cynth :-)

  Reply
 • Charlotte

  08/06/2013

  Heel mooie look heb je gemaakt! Ik vind hun programma altijd zo grappig om te kijken.

  Reply
 • Geef me eens een snelcursus eyeliner op alle mogelijke manieren zetten! ;-)

  Reply
 • Maxime

  08/06/2013

  Ik vind wel dat je wat botox had mogen gebruiken voor deze look Cynthia!

  XO

  Reply
 • Esther

  08/06/2013

  Mooi!!! Leuk ook dat je zo enthousiast bent over Coco. Ik vind haar ook geweldig alleen een hoop mensen snappen dat niet, die oordelen voornamelijk op haar looks en haar voorliefde van schaarse kleding.

  Reply
 • Joyce

  08/06/2013

  Prachtige ooglook!

  Reply
 • femketje

  08/06/2013

  ik vind je haar nogsteeds zo awesome :D

  Reply
 • Tessa

  08/06/2013

  Mooie look!
  De eyeliner is ook erg mooi!
  x

  Reply
 • Mariska

  08/06/2013

  Mooie look! :) Coco is echt een leuke vrouw vind ik. Heb die soap wel gevolgd op E!

  Reply
 • Joyce

  08/06/2013

  Wat staat dit je geweldig lieve Cynthia! <3 Die felle rode lipjes ook weer! Gimme your skills madame!

  Reply
 • lonneke

  08/06/2013

  Wauw wauw, Cynthia straalt guys !<3
  echt heel erg mooi meid, staat je goed.
  Die binnenste eyeliner vind ik echt heel erg tof.
  Liefs Lonneke

  Reply
 • Eline

  08/06/2013

  Vind het erg leuk, wil ik zeker ook nog een keertje proberen!

  Reply
 • Irma

  08/06/2013

  Die ooghoeken!
  Ik heb het nooit eigenlijk geprobeerd, maar het ziet er gorgeous uit!

  Reply
 • rosita

  08/06/2013

  Wat ben je een beauty zeg! Nice job

  Reply
 • Kiss & Make-up

  08/06/2013

  Nice! Van dichtbij vind ik de wimpers niet echt geweldig, maar op de head shot foto ziet ’t er echt heel goed uit.

  Reply
 • Ayla

  08/06/2013

  you look stunning girl, ga deze ook eens proberen!

  Reply
 • Britt

  08/06/2013

  Wow, ik vind dit echt één van de mooiste oogschaduwlook tot nu toe, ik ben echt helemaal fan van de eyeliner en de oogschaduw, en de lippenstift staat er supermooi bij!

  Reply
 • TimeForBlues

  08/06/2013

  I’m soo in love with your looks lady!
  Everytime again! :Dxx

  Reply
 • Raya

  08/06/2013

  Prachtig, as always. Ik teken mijn ooghoeken nooit in een punt maar ik denk dat ik dat één van de dagen wel eens ga proberen! Het staat jou echt heel goed, love it. :)

  Reply
 • Sherr

  08/06/2013

  Mooiiiii Cynthia die wing aan de binnenkant staat je goed!!

  Reply
 • Gerrianne

  09/06/2013

  Perfectly! Het is dan al zo’n mooie vrouw en maak jij haar make-up na. Dat heb je super gedaan Cynt! En gewoon die ooghoeken, complimentó! :D

  Reply
 • Olga

  09/06/2013

  Wow echt sexy!!

  Reply
 • Josephine

  09/06/2013

  De ooghoeken zijn inderdaad perfect, wauw!

  Reply
 • shirley

  09/06/2013

  Wow, wings aan de binnenkant zijn kneiter lastig (voor mij iig) en je hebt alle vier gewoon perfect gedaan. :O Amazeballs! Verder ook een prachtige look, maar die nepwimpers vind ik dan weer minder. Je hebt al mooie wimpers van jezelf. ^^

  Reply
 • Mieke

  09/06/2013

  Wow, gaaf gedaan zeg, die ooghoeken! Je gezicht is ook mooi geshaped

  Reply
 • Lotte

  09/06/2013

  Wow, heel erg vet! Ik ken een YouTuber die ook altijd die puntjes in de binnenste ooghoek doet met eyeliner (Carlibel). Staat echt awesome, heel cateye! Wedge is trouwens echt een perfecte kleur zo op je ooglid, dat ga ik ook maar eens proberen – ik heb ‘m namelijk ook. Supertoffe look, Cynth!

  Reply
 • Judith

  09/06/2013

  Wauw hé, dat heb je weer awesome gedaan Cynthia! :)

  Reply
 • Melissa

  09/06/2013

  Super gaaf! Ik vind haar echt leuk! Ik bekijk de show regelmatig op É! (ik kan niet zonder die zender) Ice loves Coco, The Kardashians.. love it!
  Make-up is mooi gelukt ook bij jouw! :D

  Reply
 • Jill

  09/06/2013

  De eyeliner is echt prachtig! Ik deed m’n ooghoeken vroegah nog wel eens zo toen ik gothic was haha, maar deze look is toch een stuk meer stylish ;)

  Reply
 • Mariëlle M.

  09/06/2013

  Dit staat je heel goed, als ik boven en onder eyeliner gebruik ziet het er helaas niet uit :(

  Reply
 • Laura

  09/06/2013

  Prachtig, zo’n klassieke look! Ik vind jou mooier dan Coco. Juist bij jouw lichte huid en met je gekleurde haar, is de look smashing gorgeous!

  Reply
 • Ann-Sophie

  09/06/2013

  Wauw! Erg mooi!
  Je haar blijft echt ongelooflijk cool. Mooi en leuk, maar ik zou het zelf nooit durven. (pussy als het over mijn haar gaat)

  Reply
 • Heel Erg Mooi! En die ooghoeken zijn echt geweldig gedaan!

  Reply
 • die binnenste ooghoeken <3 gaaaf!!
  bij mij blijft dat alleen niet lang zitten omdat ik heel erg ga tranen in de zomer:(

  Reply
 • Liesbeth

  11/06/2013

  Ziet er echt prachtig uit, die wing in je binnenste ooghoek vind ik heel mooi! Het maakt de look echt hélemaal af! :)

  Reply
 • Jane

  12/06/2013

  Wauw wat een look! Vind het wel lekker vampy en ook draagbaar, maar dan meer voor ’s avonds.

  Reply
 • Deb

  14/06/2013

  Cynth: La Femme fatale!! Je ziet er weer op en top classy en vrouwelijk uit, een echte diva!

  Reply
 • Kjoetness

  14/06/2013

  Waw vind ik mooi zo die ooghoeken! Ga ik ook eens proberen.
  Dan mag je echt wel niet in je ogen wrijven hé :)

  Reply
 • stef

  17/06/2013

  erg mooi maar coc o heeft toch geen kinderen trouwens? :)

  Reply

Geef een reactie