Filmpje: Remington Pearl Wand Review + TUTORIAL!

Het enige wat mij tegenhoudt zijn de beschadigingen aan het haar, maar als het aan mij lag, krulde ik het elke dag. Grove losse krullen die net doen alsof er enorm veel wind staat. Zet die ventilator maar op zij, want de Remington Pearl Wand I95 kan het zonder een frisse bries. Een review + tutorial in een hippe video met een pijnlijk einde!

1 PEALRWAND

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De benodigdheden die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Remington Pearl Wand I94 -> verkrijgbaar bij de Kijkshop.nl voor €29,99!
– Kruidvat Heat protection
– Wella Flex Long Lasting Flexible Hold
– Kam
– Haarklemmen
– Borstel

2 PEARLWANDDag 1.

3 PEARL WABDDag 2.

4 PEARLWANDDag 3.

5 PEARLWANDDitmaal had ik mijn lokken in de nacht gekruld, ermee geslapen, gewoon los en een andere haarlak gebruikt. Ze waren een stuk natuurlijker om te zien, maar ik kan niet meer zonder de Wella Flex Long Lasting Hold spray. Review volgt..

Ik spotte enkele weken geleden de review van Denna, waarin zij heel enthousiast schreef hoe geweldig de Pearl Wand was. Jap, ik ging mee in het artikel, bestelde de Pearl Wand online en sindsdien heb ik hem bijna dagelijks gebruikt. Hoe is het met mijn haar? Nog steeds in topconditie. GODDAMN, ik kan niet meer zonder! Alleen heb ik mij wel ernstig verbrand, spot de plek in mijn nek op de tweede en derde foto.. but who cares? It’s incredible!

Heb jij de Pearl Wand? Of een andere krultang die erop lijkt?


34 Comments

 • femketje

  09/06/2013

  Super pretty!

  Reply
 • Kimberly

  09/06/2013

  Dat je niet je klauw verbrand, serieus, ik ging stuk haha! Ik vind je echt geweldig :D Ik voel me met die handschoen trouwens zwarte piet haha! Handige uitleg trouwens, ik deed het steeds verkeerd haha!

  Reply
 • Sofie

  09/06/2013

  De krullen staan je prachtig!

  Reply
 • Martina

  09/06/2013

  Oeps, inderdaad wel een flinke brandplek! Maar wel een mooi resultaat! Ik Heb m ook en ben er zooo blij mee!

  Reply
 • Joyce

  09/06/2013

  Ziet er echt super uit! Ik denk dat ik ook nog wel eens ga bestellen!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  09/06/2013

  Die krullen staan je mooi ! Zo’n handschoen is echt wel een must. Ik blijf ook regelmatig aan mijn krulijzer plakken :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/06/2013

  Ik gebruik zelf een Babyliss krul -en stijltang, maar mijn krullen houden nooit zo lang. Misschien toch maar eens een Remington overwegen!

  Reply
 • Jorinde

  09/06/2013

  Hij creëert prachtige krullen zeg, maar je hebt je flink verbrand. Ik ben benieuwd wat voor scheldwoord eruit kwam toe je je verbrandde haha!

  Reply
 • Beautytalk

  09/06/2013

  I love de pearl wand! Ik krul er op los sinds ik die heb :)
  Eefje

  Reply
 • anna

  09/06/2013

  Het lijkt me echt fijn om een curling wand te gebruiken! Goede review :)
  X Anna

  http://www.fashionanna.com

  Reply
 • alé, ik zal nog eens een poging plegen ;-)

  en HAHA ik heb me ook verbrand. echt een hap uit mijn oor gewoon… :(

  Reply
 • Britt

  09/06/2013

  Wauw, ik wil hem ook :) Krullen staan je echt mooi! Ik zit nog een beetje te twijfelen tussen deze krultang en tussen de Remington Stylist Perfect Waves. En je hebt echt een flinke brandplek!

  Reply
 • Moniek

  09/06/2013

  Haha, komisch filmpje :P

  Reply
 • Allissa

  09/06/2013

  Whaha hilarisch gedaan weer. En ik houuuu echt van het resultaat van de Pearl Wand. Ik ben er voor aan het sparen haha.

  Reply
 • ChantalAngel

  09/06/2013

  Heel gaaf ik heb m ook sinds eergisteren in huis en snik nog geen tijd gehad om m te testen. Maar het gaat echt goed zo te zien. Alleen jeetje die brandplek in je nek…damn auw!

  Reply
 • Charlotte

  09/06/2013

  Ik heb deze ook al een tijd en in het begin vond ik het geen super ding maar de laatste tijd doe ik het op een andere manier (zelfde als jou) en dan gaat het echt super!

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  09/06/2013

  Wauw, het staat je echt heel mooi! Leuk filmpje ook, ik heb gelachen ;-)hihi.

  Reply
 • Bo

  09/06/2013

  Whahaha leuk filmpje! ” Ik burnde mezelf ” echt iets wat ik ook zou zeggen ahahha! Prachtige krullen, ik wil al zolang de Remington Pearl Wand <3 Binnenkort eens echt aanschaffen!

  Reply
 • Lotte

  09/06/2013

  Oh, hier heb ik echt al zooooveel goeds over gehoord! En dat jij er nu ook fan van bent zegt eigenlijk al wel genoeg, ik moet ‘m ook eens gaan aanschaffen, haha! Het effect is echt heel mooi, erg natuurlijk. En dat het zo lang in je haar blijft zitten is al helemaal awesome, zo hoef je het in ieder geval niet elke dag opnieuw te doen, haha. Maar girllll, kijk uit joh, niet jezelf branden aan dat ding! :(

  Reply
 • Nicool

  09/06/2013

  Nee ik wil m! Ik ga hem van mijn vriendinnetjes vragen als verlaat verjaardagscadeautje <3

  Reply
 • Sherr

  09/06/2013

  Ik heb deze ook! Haha ik gebruik die handschoen wel heilig hoor want verbranden en living on the edge is niet zo mijn ding xD vraagje hoe sliep je er dan mee? Gewoon los echt los? Want ik had het gevlochten en toen zat het nog enigzins goed (lees: beetje pluis)… En hoe maak jij je stijl/krultang eigenlijk schoon? Dat vraag ik me altijd af hoe dat moet hehe. Wat me trouwens wel ergerde aan deze tang is dat mijn haar steeds vast bleef zitten in dat standaard dingetje. Jij leek daar geen last van te hebben haha what’s your secret :P

  Reply
 • Tessa

  09/06/2013

  Klink erg goed!

  x

  Reply
 • Sophia

  09/06/2013

  Geweldige timing hehe! Ik was nog op zoek naar een verjaardagscadeau and I found it :D Je filmpjes zijn zo leuk ^^

  Reply
 • Roxanne

  09/06/2013

  Onwijs mooi resultaat! Staat je heel goed :D Ik heb zo gelachen om ‘Klauwen’ :P

  Reply
 • Casper

  09/06/2013

  Ik snap precies wat je bedoelt!

  Reply
 • Raya

  09/06/2013

  I just can’t get over hoe prachtig je haar is! (Niet alleen je haar hoor.) Die dip dye staat je echt geweldig, echt waar. Fijn dat je trouwens ook hier een review over hebt gemaakt, je hoort er zoveel over. Ik moet hem ook eens nodig aanschaffen, haha! Je krullen vind ik op dag twee er het mooist, wauw zeg. Spijtig dat jij je verbrand hebt maar, on the bright side, oefening baart kunst! :D

  Reply
 • Lisanne

  09/06/2013

  Wauw!! Het blijft echt super lang zitten, prachtig!!

  Reply
 • Sanne

  09/06/2013

  Wauw, wat zit je haar pretty! :) Nu wil ik hem stiekem wel gaan kopen haha! ;)

  Reply
 • Claire

  10/06/2013

  Je hebt echt een hele leuke stem ! xd

  Reply
 • Little Bee Time

  10/06/2013

  Mooie krullen !

  Reply
 • Sharon

  10/06/2013

  Oh wauw, zo mooi! Echt heel apart dat het zo lang en nog mooi in je haar kan blijven zitten!

  Reply
 • deze is echt zo fijn! ik heb een goedkope versie van de kijkshop, maar werkt net zo goed:) staan je mooi die curls gurl!!

  Reply
 • Ik heb deze krultang ook, en hij is echt zooo fijn. Maar dat verbranden..hahah dat heb ik ook *kuch* vaak *kuch* genoeg..

  Reply
 • Marloes

  11/06/2013

  Wauw dit ziet er echt supergaaf uit! Ik heb er al meer over gelezen, alleen maar positief eigenlijk! Heb je ze toevallig ook in verschillende formaten? En wat goed dat het gewoon de dagen daarna ook nog blijft zitten!

  Reply

Geef een reactie