TAG: I LOVE SUMMER!

Waarom is men toch altijd zo vriendelijk in de zomer? Althans, in het begin, laat het niet te warm worden, want dan zijn er veel botbreuken in het ziekenhuis. Vechtpartijen, you know. Hitte doet men de das om, tijd voor een I love Summer tag! Gekregen van de lieve Dees, zeker de moeite waard om op haar blog te kijken, helemaal met de kleine man Hayden!

summer tag

Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?
Geheid neonkleuren! Of veel blauwe nagellakken, maar de laatste tijd heb ik ook wel een liefde voor roze. Ongeloofwaardig, maar Essie Watermelon straalt nog steeds regelmatig on tha nails.

2-es-e1361326409873

Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Cynth blijft thuis, maar is wel aanwezig op het geweldige festival waar ik eigenlijk al het hele jaar naar uitkijk. Lowlands 2013! Oh my god, wat klinkt dat toch goddelijk. Helaas is ook meteen de zomervakantie voorbij, of althans het valt ergens in het einde van de vakantie. Bummer, maar het wordt legendarisch.

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Een simpel shirt met een opdruk of niet in combinatie met een hippe short en dan gewoon sneakers. 30 graden of niet, sneakers vind je bijna altijd onder mijn outfit! Oké, sinds kort heb ik ook Birkenstocks ofzo, want ik moest vaker op slippers gaan lopen.. maar het liefst sneakers! Heels vind ik ook nooit erg met warm weer, zolang ik maar goed kan balanceren.

 

 

 

Wat is jouw ultieme zomer hit?
Oh guuuurl, daar vraag je wat! Tegenwoordig heb ik wel meerdere muziekjes die in de smaak vallen. Yonas met Don’t Give A Damn is amazing, maar Macklemore met Can’t Hold Us vind ik ook echt zo’n zomers nummertje, lekkere beat, fast en snel. Ohhh en Mumford & Sons met I Will Wait. Oh, zomerse kwijl!

Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Liever sneakers, maar anders mijn blauwe Birkenstockjes. Blauw, hoe typisch!?

summer tag

Wat is jouw favoriete zomergeur?
Easy peasy, namelijk Orange van Hugo Boss! Aan de parfum heb ik enorm goede herinneringen – binnenkort in een video! – maar de beste zomerse geur. Tegenwoordig heb ik een nieuwe zomerparfum, namelijk die van Elie Saab, genaamd Le Parfum. Typerend, haha!

Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak? Bikini? Tankini?
Ik ben een baas in een bikini met een short, zwemt als een baas, zont als een baas en je bent hip als een baas. Kortom, bazenoutfitje.

summer tag

Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?
LADY DANGER! Zeker weten, Lady Danger van MAC is echt mijn zomerse lover. Zodra de warme zonnestralen te voorschijn komen, straalt de kleur op mijn lippen. De intensiviteit is niet vast te leggen door camera’s en videocamera’s. I LIKE!

summer tag

Wat is je favo zomer drankje?
Cocktails, for sure! Ik drink het liefst de hele tijd Tequila Sunrise of Sex on the Beach, beide zijn heel zoet, fruitig en de alcoholsmaak is niet te proeven. Jack Daniels met cola en ijs, je kunt mij er voor wakker maken. Cola met een schep ijs.. NOM!

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
De zon. “Oh, cheesy hoor Cynth!” Haha, I know right! Zonnebrand, ondanks dat ik het niet vaak gebruik – shame on me! – maar ook ijs. Gewoon ijsblokjes. Limonade met ijsklontjes is echt heavenly. Een boot – ik ben zo’n peddelknol – maar ook muziek!

Interessante tag, meeste vragen zijn nog niet echt voorbij gekomen op mijn blog! Daarnaast heb ik gewoon retezin in de zomer, maar moet ik het hardlopen ook weer op pakken.. Uch god.. ik ga maar weer een poging wagen.. hoop ik. Houd jullie op de hoogte! Rennend met een cocktail in de hand of je iets hebt gestolen, maybe de zomerhoed die je vergeten bent af te doen? Enjoy your day! Bedankt voor het taggen Dees, neem de tag gerust over!

Wat is jouw favoriete drankje in de zomer? En welke lipstick verschijnt er op jouw lippen?


35 Comments

 • Sofie

  11/06/2013

  Hier word ik vrolijk van! Leuk om te lezen :)

  Reply
 • Tessa

  11/06/2013

  Leuke tag!

  xx

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  11/06/2013

  Leuk om te lezen ! Als het warm is drink ik vaak een mix van bevroren watermeloen en ijs dat ik eerst effe in de blender gooi

  Reply
 • Martina

  11/06/2013

  Leuk! Ik ben ook getagd, dus ga er ook nog mee aan de slag ;)

  Reply
 • Can’t Hold Us is m’n beltoon ;-)

  Reply
 • ChantalAngel

  11/06/2013

  Erg leuke Tag … en wel smeren he!!! Haha ik ben er zelf ook slecht in ;) Mijn favo drankje is Malibu met appelsap of chocomel (Bounty) en lipstick catrice matt about pink maar dat kan nog wel eens veranderen.

  Reply
 • Amanda

  11/06/2013

  Ik draag ook altijd een bikini met short haha

  Reply
 • Bianca

  11/06/2013

  oee i love festivals, en birkenstocks haha

  Reply
 • Marloes

  11/06/2013

  Superlekker tag vind ik het! En heel leuk om te lezen!

  Reply
 • Joyce

  11/06/2013

  Heel leuk om te lezen!

  Reply
 • femketje

  11/06/2013

  super leuke tag :D

  Reply
 • Mariska

  11/06/2013

  Mijn favo drankje? Lekker koude RedBull of met een scheutje jagermeister erin haha! Lipstick draag ik niet :)

  Reply
 • Charlotte

  11/06/2013

  Echt een hele leuke tag!

  Reply
 • Charlotte

  11/06/2013

  Het Elie Saab parfum heb ik zelf ook. Heerlijke geur! En cocktails in de zomer = puur genieten :)

  Reply
 • Tara

  11/06/2013

  Superleuke tag! ^^

  Reply
 • Marieke

  11/06/2013

  Yay, ben ik tenminste niet de enige die met makeup in de weer gaat op Lowlands ;)

  Reply
 • lowlands is gaaf!! ben er n aantal jaar heen geweest, maar nu naar bulgarije:P

  Reply
 • Kiss & Make-up

  11/06/2013

  Leuke tag! Ik ben dol op de zomer. Geef mij maar ofwel lekker hete zonnige zomer, of ijskoude winter met lekker veel sneeuw. Anything in between sucks :-)

  Reply
 • Danielle

  11/06/2013

  Birkenstocks lopen zo lekker! Wat heb je trouwens een leuke kleur blauw. Ik heb een iets ander model en dan in glimmend zwart. Daarnaast heb ik ook nog zo’n ‘standaard’ paar. Lekkere zomerse tag om te lezen. Ik heb nu zin om te gaan zwemmen.

  Reply
 • Irma

  11/06/2013

  Oh, ik heb zo’n zin in de zomer! Heerlijk bakken aan het strand, lekker op vakantie (:

  Reply
 • Maxime

  11/06/2013

  Leuk om te lezen Cynthia

  XO

  Reply
 • Judith

  11/06/2013

  Erg leuk om te lezen!

  Reply
 • Jorinde

  11/06/2013

  Orange van Hugo boss heb ik ook gehad. echt een heerlijke geur! Can’t hold us is een te gek nummer :-)

  Reply
 • Jana

  11/06/2013

  Leuk om te lezen :D x

  Reply
 • Beautyjuf

  11/06/2013

  Wat ontzettend leuk om te lezen! :-)

  Reply
 • Just a Girls Weblog

  11/06/2013

  Leuk artikel !!
  Zelf heb ik ook weer lekkere roze kleurtjes op mijn nagels (nu ik dit aan het typen ben is mijn roze nagellak aan het drogen ;) )
  Love dah summer !!

  Reply
 • Allissa

  11/06/2013

  Whaha de zon als must-have. Genius. En oeeh Can’t Hold Us heeft echt een heerlijk zomers deuntje inderdaad.
  Love de tag, leuke antwoorden (:

  Reply
 • Olga

  12/06/2013

  Een goede ricard of ice tea

  Reply
 • Yak Man

  12/06/2013

  Lady danger is zo mooi! Mijn zusje heeft hem en volgens mij zit er niet eens zoveel er meer in, haha!

  Reply
 • Nathalie

  12/06/2013

  Oooh, bijna vakantie! Kan echt niet wachten tot de échte zomer <3 <3
  Liefs,

  Reply
 • Super leuke tag, ik heb nu nóg meer zin in de zomer gekregen! Mijn favo drankje is simpel verse jus of een heerlijke smoothie! Jammieee!

  Reply
 • Gerrianne

  12/06/2013

  Altijd sneakers aan? Dafuuuq, al is het 40 graden? Voorkomt dan niet vaak, maar dat is zo onwijs heet. Leuke vragen en ‘hey dat kleurtje op je nagels is zo, zo, zo ehm zo wat(?) zo leuk!

  Reply
 • Tara

  13/06/2013

  Leuke tag en leuk in gevuld! Haha ik heb ook wel zin in cocktails…

  Reply
 • Leuke tag!! Misschien neem ik hem van je over hihi.

  Reply
 • Nagelstudio Almere

  19/06/2013

  I don’t give a damn! Wooo… Kool

  Reply

Geef een reactie