Wellaflex Hairspray Brilliant Colours!

Make-up is niet het enige wat mij bezig houdt, namelijk de haren op mijn hoofd! Liever een nomakeupdag naar de stad toe, dan een kop waarin je kan gaan frituren. Voordat je het frietproces krijgt, gaan daar nog prachtige krullen aan vooraf. Hoe laat ik die zo perfecto gedurende dag zitten? Wellaflex Long Lasting Flexible Hold hairspray, it’s mind-blowing.. 

1 WELLAFLEX

2 WELLAFLEX

Wellaflex vernieuwd de collectie met maar liefst acht nieuwe haarlakken die de nieuwste formule bevatten. De verstuiver heeft een vernieuwde technologie, zodat de druppels met maar liefst 30% worden verkleind. Hierdoor dringen de haarlakdruppels dieper tussen de haren door, zodat je geen krokante lokken krijgt, maar juist flexibele haren die de hele dag perfect op hun plek blijven zitten.

3 WELLAFLEX

Een haarlak voor ieder, aangezien je de haarlak op jouw haar kan afstellen. Ga jij liever voor de volume? Neem dan de Wellaflex Hairspray Volume Boost Extra Strong, of mooie glanzende lokken? Wellaflex Hairspray Shiny Hold Ultra Strong? Maar ook heb je de Heat Cretions, Full & Think en de Extra strong. Gelukkig is Wella de gekleurde lokken niet vergeten, op naar de Wellaflex Hairspray Brilliant Colours Strong!

4 WELLAFLEX

Sterk is hij zeker, met een kleine spray over de lokken, vasthouden met mijn hand voor de juiste volume en het blijft precies in dezelfde houding staan, nadat ik het heb losgelaten. Speciaal voor de turquoise dip dye – waar ik nog een complimentje op kreeg van Sascha Breuer! Ik voelde mij echt vereerd! – een kleurbescherming in de lak.

5 WELLAFLEX

Komt de haarlak zijn beloftes na? Geen krokante lokken, houdt het de gedurende dag uitstekend op zijn plaats. Nu komt het mooiste, geen vette haren. WHUT?! I know right. Ik was even erg flabbergasted als jou! Meestal zit ik te vaak aan mijn haar, waardoor het enorm snel vet wordt, of althans zo voelt het voor mij – eigenlijk is het ook zo – maar ditmaal niet. Ongelooflijk!

2 PEARLWAND

Naast de eisen die ik stel aan mijn haarlak, geen uitdrogende bosje strooi nagebruik, maar ook makkelijk uitkambaar. Daar komt ook nog eens bij dat je geen haarlak resten ziet zitten als je te dichtbij spuit. Het is belangrijk dat je hem wel echt van een afstand gebruikt, mooier + natuurlijk effect. En de geur, daarvoor zou ik hem alleen al kopen! GOD-DEL-IJK.   De Wellaflex Hairspray Brilliant Colours Strong is o.a. verkrijgbaar bij de Etos voor een adviesprijs van €4,06!

 Heb jij de nieuwe haarproducten van de Wellaflex collectie al gebruikt? En wat is jouw mening daarover?


35 Comments

 • Natasja

  12/06/2013

  Klinkt als een fijn product. Een lekkere geur alleen al doet wonderen!

  Reply
 • Kimberly

  12/06/2013

  Geen vette haren? O die MOET ik hebben! ik krijg altijd vet haar van sprays!

  Reply
 • Sofie

  12/06/2013

  Klinkt super!

  Reply
 • femketje

  12/06/2013

  klinkt erg goed :D

  Reply
 • Beautydagboek

  12/06/2013

  Ik ken het nog niet, maar ik kan wel een volume spray gebruiken. Die zijn fijn!

  Reply
 • martina

  12/06/2013

  klinkt goed!!!

  Reply
 • ik had een dure prijs verwacht, maar dat valt echt supergoed mee! :)

  Reply
 • Karin

  12/06/2013

  Yep, ik gebruik de volume variant van Wella en ben net zo tevreden!
  Ik dacht altijd dat alle haarlakken zo’n beetje hetzelfde waren, niet dus! Zit écht verschil in en die van Wella zijn gewoon super goed voor een mooi prijsje. Sla ze meestal in met een kortingsactie, dan heb je er twee voor €5,- ofzo!

  xx

  Reply
 • Amanda

  12/06/2013

  Klinkt goed!

  Reply
 • Danielle

  12/06/2013

  Wella vind ik een fijn merk en wat fijn dat hij een lekkere geur heeft. Die haarlak van Loreal vind ik ook heerlijk ruiken. Lijkt net alsof je bij de kapper zit.

  Reply
 • ChantalAngel

  12/06/2013

  Klinkt hel goed, mijn bus is bijna leeg dus ik ga eens kijken naar 1 van de Wella varianten.

  Reply
 • Annelie

  12/06/2013

  Lijkt me een goede hairspray!!

  Reply
 • Elana

  12/06/2013

  Klinkt super!!
  xx

  Reply
 • Maxime

  12/06/2013

  Oh nice, heb net een nieuwe nodig

  XO

  Reply
 • Beautyjuf

  12/06/2013

  Wat een heerlijk positief artikel :-) Ik gebruik vrijwel geen haarspray meer. Mijn haren zijn zo slap en futloos dat er geen enkele haarspray tegenop kan :-( Enkele jaren geleden had ik korter haar en toen spoot ik iedere dag ontzettend veel haarlak in mijn haren. Waarbij ik met enig regelmaat van mijn huisgenoten kreeg te horen: ‘Wil je ons vergassen ofzo?’ ;-) Echt, ik was net een rondwandelende suikerspin’;-)

  Reply
 • Bo

  12/06/2013

  ”een kop waarin je kan gaan frituren” hahahah je schrijft zo leuk he! Klinkt als een erg fijn product!

  Reply
 • Charlotte

  12/06/2013

  Deze klinkt wel echt heel erg fijn!

  Reply
 • Klinkt super fijn. En wat heb jij echt super gave haren!

  Reply
 • ben normaal niet zon fan van wella, maar dit ziet er inderdaad wel goed uit!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  12/06/2013

  Hij klinkt erg fijn, al gebruik ik zelf zelden haarlak :-)

  Reply
 • Charlotte

  12/06/2013

  Super dat je er geen crispy lokken van krijgt of vet haar! dat geb ik meestal wel met hairsprays… en Cynthia: Love the dip-dye!

  Reply
 • Joyce

  12/06/2013

  Klinkt ontzettend goed! Misschien binnenkort eens proberen

  Reply
 • Maren

  12/06/2013

  Wat een leuk artikel, de haarlak klinkt als een fijn product!
  Heb je de leuke actie op mijn blog al gezien? :)

  Reply
 • Irma

  12/06/2013

  Oeh nice, ik heb nog een hele volle bus haarlak staan, maar deze wil ik wel proberen (:

  Reply
 • Edith

  12/06/2013

  Klinkt goed, lijkt me erg fijn!

  Reply
 • Anneloes

  12/06/2013

  Woah die klinkt echt fantastisch!

  Reply
 • beauties

  12/06/2013

  leuke naam :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  12/06/2013

  Klinkt goed eh! En ik blijf je groene tips zo leuk vinden :-)

  Reply
 • Allissa

  12/06/2013

  hou van Wella! klinkt goeeed.

  Reply
 • ValleyDoll

  12/06/2013

  Nu ben ik wel benieuwd ! Vind de Wella haarproducten sowieso erg goed altijd !

  Reply
 • Wendy

  12/06/2013

  Wow klinkt echt als de ideale haarlak. Ik ga deze ook zeker eens proberen. yay Ik blijf maar naar je mooie blauwe haar kijken. Echt super mooi♥

  Reply
 • Liesbeth

  12/06/2013

  Ziet er heel goed uit!

  Reply
 • Judith

  12/06/2013

  Sounds good! Ik moet nog steeds een keer nieuwe haarlak kopen, dus misschien moet ik deze dan maar eens uitproberen :)

  Reply
 • debby

  13/06/2013

  Met je mooie lokken :) Ik gebruik zelf eigenlijk bijna tot geen haarlak

  Reply
 • Ayla

  14/06/2013

  klinkt heel fijn!

  Reply

Geef een reactie