La Roche-Posay Toleraine Teint Mineral!

De Snooki foundation van een budgetmerk kleurde perfect bij het oranje matchende nagellakje wat ik droeg, maar om daar nog eens een poeder overheen aan te brengen. Plaatselijk, of gewoon helemaal niet. Tegenwoordig kan ik het niet meer wegdenken uit mijn routine, helemaal niet toen La Roche-Posay met de Toleriane Teint Mineral kwam. Ik ga even mijn neus poederen, lees gerust verder!

1 MINERAL

2 MINERAL

Steek je hand op als je last hebt van een gevoelige huid? Raise your hand if you .. YES! Veel dames, maar ook heren hebben een teer huidje. Ze kunnen tegenwoordig weinig hebben en de mens heeft steeds vaker last van allergieën. Gelukkig komt La Roche-Posay met een poederfoundation die niet alleen de huid egaliseert, maar ook nog een zuivert als een verzorging!

3 MINERAL

4 MINERAL

6 MINERAL

7 MINERAL

8 MINERAL

Een vierkante poederdoos wat mij aan de vroegere jaren doet denken. De klassieke touch eraan, inclusief met een spiegeltje aan de binnenkant. Kortom, makkelijk om hem in je tas mee te nemen voor onderweg. Bijpoederen is nauwelijks nodig, maar you never know! Daarom is het bijgeleverde sponsje ideaal!

9 MINERAL

10 MINERAL

De poederfoundation in de kleur Light Beige bevat geen parabenen, niet comedogeen (=Verstopt niet de poriën!), is niet geparfumeerd en zonder bewaarmiddelen. Wel zit er in de minerale poeder SPF 25! Vrij dik van structuur, makkelijk aan te brengen met een poederkwast – mijn voorkeur gaat hier naar uit – en serieus, tot nu toe had ik altijd dat je de poeders op mijn gezicht zag zitten.

11 MINERAL

12 MINERAL

Bij de La Roche-Posay Toleraine Teint Mineral is daar geen sprake van, een perfecte dekking over mijn foundation, matteert als een baas en blijft ook mega lang zitten! Maar hij laat wel de gezonde glow van je foundation zichtbaar, beter kan niet!

13 MINERAL

Op de bovenstaande foto draag ik de poeder, mijn moedervlekjes zijn licht uitgevlakt, maar zichtbaar. Je behoudt hierdoor toch het natuurlijke en subtiele effect, terwijl de poeder wel al je onzuiverheden wegmoffelt als een koning. Zelf vond ik hem zonder foundation niet voldoende dekken, maar dat komt omdat het bij mij gewoon massaal moet worden geplamuurd, haha! Favoriet van 2013, nu al! It’s gonna be a rebuy. De poederfoundation La Roche-Posay Toleraine Teint Mineral Light Beige is verkrijgbaar in de webshop van Farmaline voor €17,06!

Kon jij het merk al? En heb jij al een kijkje genomen in de goddelijke webshop?

 


31 Comments

 • Redhotjillypeppers

  14/06/2013

  Ik gebruikte vroeger wel vaker Toleriane Makeup. Echt fijn voor gevoelige huidjes !

  Reply
 • Sofie

  14/06/2013

  Nog nooit van het merk gehoord, maar het ziet er heel goed uit!

  Reply
 • Kimberly

  14/06/2013

  Die ziet er goed uit! Ondanks dat hij niet volledig dekt, hij doet wel goed z’n werk!

  Reply
 • Nena

  14/06/2013

  Nee, nog nooit van gehoord. Maar jees, wat een mooi effect! Als m’n poeders op zijn, toch nog eens even checken ;)

  Reply
  • oho, ik had daarstraks mobiel geantwoord. jee, je site is echt vet hoor! lekker clean en strak (:

   Reply
 • Marloes

  14/06/2013

  Ziet er goed uit! Wist niet dat la roche posay ook al poeder had nu! En fijn dat ie je huid nog een beetje een glow geeft, en dat er zo’n hoge SPF in zit. I like!

  Reply
 • femketje

  14/06/2013

  Ziet er lovely uit! ♡

  Reply
 • Deb

  14/06/2013

  mooi effect, eau naturel! Ik kende dit merk wel maar heb er nog niks van in Le stash.

  Reply
 • martina

  14/06/2013

  ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd!

  Reply
 • Jorinde

  14/06/2013

  Wat een prachtig effect geeft de poeder. Ik denk dat het ook wel wat voor mij is met mijn gevoelige huidje!

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  14/06/2013

  Nog nooit van gehoord, maar het klinkt veelbelovend ! :)

  Reply
 • charlotte

  14/06/2013

  Dit klinkt echt als iets voor mij! Het resultaat is echt prachtig!

  Reply
 • ChantalAngel

  14/06/2013

  Ziet er inderdaad heel mooi en natuurlijk uit. La Roche-Posay is toch ook in de apotheek te krijgen. Ik hoop dat ze dit ook gaan verkopen. de apotheek zit namelijk bij mij om de hoek haha

  Reply
 • Joyce

  14/06/2013

  Klinkt erg goed! Ga ik zeker even onthouden.

  Reply
 • Wendy

  14/06/2013

  Wauw ziet er mooi uit!
  Het merk kende ik nog niet!
  Zelf ben ik meer fan van vloeibare foundations.

  Reply
 • Amanda

  14/06/2013

  Ziet er mooi uit. Wist niet dat dit merk ook poeders verkocht!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  14/06/2013

  Oh wow wat een lovende woorden je maakt me echt nieuwsgierig, ik heb echt heel snel last van ‘het poeder effect’ het lijkt wel of alles op mijn huid moet blijven liggen haha :-) ik hou deze zeker in mijn achterhoofd!

  Reply
 • pretty beauty land

  14/06/2013

  ik ken het merk wel, ik heb er een make-up remover van. ook erg fijn!

  Reply
 • Beautydagboek

  14/06/2013

  Het ziet er mooi uit en ook nog eens een redelijke prijs!

  Reply
 • Angelique

  14/06/2013

  Klinkt als een fijne poeder foundation, inderdaad ideaal in gebruik in combinatie met een foundation. Mooie egale huid heb je, wauw!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  14/06/2013

  Vergeet die foundation, joh, je oogmake-up, ieeeeeeeeeeeeeh! Ik sta hier bijna te springen en in mijn handjes te klappen als een klein kind, echt mooi! :-D Maar goed, de foundation dus. Klinkt goed, eh, en ziet er ook goed uit. Heel egaal en naturel.

  Reply
 • Gerrianne

  14/06/2013

  Het merk kende ik niet, dus leuk om d’r iets over te lezen. Het klinkt ook super! En matterend? WOEHOE! Die extra glow zie je ook wel, das tof! Daarbij is die hoge SPF wel erg fijn!

  Reply
 • Beautyjuf

  14/06/2013

  Ik ken het merk helemaal niet. Toen ik de eerste foto zag, dacht ik dat het een haarverf was ;-) Haha, gelukkig heb ik snel verder gelezen ;-) Mooi product!

  Reply
 • Kjoetness

  14/06/2013

  Hihi jou kleurrijke look is leuk om te zien.
  Je ogen doen me een beetje denken aan het google chrome logo :)
  La Roche is een heel goed merk voor de gevoelige- en probleemhuid. Ik gebruik het al jaren.

  Reply
 • Allissa

  14/06/2013

  Heel mooi effect! Vind alleen de verpakking zo, clean?

  Reply
 • Ik ken het merk niet, maar de poeder ziet er goed uit! Ik ga eens een kijkje nemen:) Je huid ziet er prachtig uit!

  Reply
 • ziet er heel mooi natuurlijk ui!

  Reply
 • Miladylike

  14/06/2013

  Wat een mooi resultaat! En ook een erg leuke ooglook.

  Reply
 • Jana

  14/06/2013

  Ooh ziet er goed uit :) x

  Reply
 • Zoë

  16/06/2013

  Waaw deze lijkt me heel erg interessant! Inderdaad een erg mooi effect op je huid :)

  Reply
 • Sophia

  04/07/2013

  Ziet er heel mooi uit! :D

  Reply

Geef een reactie