Snake Meets Cynthia?!

Hinkend op één been door Azië met een grijptang waar moeders mee de kerstpoppetjes op een afstand zet. Opzoek naar de groene gluiperd die op de loer lag. Zijn schubben schitterde in het zonlicht, weerkaatste op mijn netvlies en mijn hersenen namen het op. Make-up in de UV-stralen. Snake Meets Cynthia?

1 SNAKE

2 SNAKE

Vechten met mijn blote handen, want de tang had ik per ongeluk verbogen in de bloeddorstige strijd van meneer. Je bent een beautyblogger of niet! Tijdens de vechtpartij had ik gelukkig mijn make-upkit op mijn rug gebonden en depte ik razendsnel de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden. All over the place, maar nog even tijd voor White op het wenkbrauwbot(=blendtruc!) van de Make Up Store, voordat de groene Joep bij bijna beet!

3 SNAKE

4 SNAKE

Ik greep hem in zijn kladde en opende op mijn gemak de 120 Palette + de 120 Smoke and Fire palette. Verblind zag ik hem lonken naar de matgroene kleur, maar eerst maakte ik nog gebruik van een Wild Shadow Pencil van Max Factor – binnenkort een review! – in de outer v en de gouden variant aan de binnenkant + de rest van het ooglid. Glamour van GOSH daaroverheen en met het puntje van zijn staart de intensgroene kleur (1) op het buitenste deel van het Wild Shadow Pencil. Zeegroen (2) in de arcadeboog + onder het oog en limoengroen (3) gemengd met geel (4) naast de outer v groen.

5 SNAKE

6 SNAKE

Toen ik eenmaal de knaap te grazen had genomen – met bijtwonden of course! BIKKEL. – bekeek ik de schubben nog eens goed. Met de kwast uit mijn mond, inspecterend over de huid, voegde ik nog neonoranje (5) eraan toe. Jumbo Pencil Milk van NYX als basis, deppend eroverheen, samenvoegend met een bronstint (6) die een oranje ondertoon bevatte en de slang begon de wurm in the air the doen. Een snelle subtiele turkoois vleug aan de binnenste ooghoeken! Brightness.

9 SNAKE

7 SNAKE

Van schrik liet ik de jongen los en zag hem weer verdwijnen in de struiken. Gelukkig kon ik een glimp opvangen van zijn kronkelende lichaam en een veeg van de INGLOT AMC Shine 24 + nog een zeeblauw in combo met een donkerblauwe oceaantint. Works like a charm underneath the eyes! Maybelline gelliner Black voor de winged eyeliner, Pupa Multiplay Eye Pencil Deep black voor het opvullen van de kale plekken tussen de wimpers. Naaktheid op mijn waterlijn met de In The Nude kajal pencil van Essence en geen klonten met de Clumpy Defy Max Factor Mascara!

10 SNAKE

Voldaan omdat ik de knurft in zijn lurven had gegrepen, bracht ik nonchalant een simpele goudglanzende glow op de lippen aan, dankzij de Smashbox lipgloss Candid! Vanwege de heftige oorlogshandelingen moest ik even bijkomen, wit weggetrokken van de schrok, maar toch nog een gezonde glans op mijn gok. Eigenlijk op mijn wangen, namelijk Riviera Rose van Catrice!

11 SNAKE

12 SNAKE

Een hele beleving, wat zeker in mijn memory jar moet! Gevochten met een slang. Een gewelddadige jongeman die nogal tekeer ging, gelukkig kon mijn cameraman even een fotootje schieten, in plaats van mij te helpen. Maarja, zo kwam de Snake Meets Cynthia tot stand! Geniet van je dag en kijk uit voor de glibberige vrienden die rondkruipen!

Wat is jouw ultieme zomerlook? Vergeet hierbij de temperatuur, ga los!

72 thoughts on “Snake Meets Cynthia?!

 1. Jezus, wat ben ik jaloers op jouw make up kunsten! Ik kan niet eens fatsoenlijk blenden, laat staan een look als deze maken. Daarbij is het artikel ook nog eens hilarisch. Super gaaf gedaan allebei!

 2. Wauw wat kan jij goed schrijven zeg! Hierdoor onderscheid jij je echt van al die andere make-up bloggers. En weer een geniaal mooie look natuurlijk weer!

 3. Wow, Cyn deze is weer zo mooi. Hij heeft veel glans, de look en meestal houdt dat mij tegen, maar jij kan het zo goed hebben. Het staat je geweldig!

 4. Zooo, hoe tof! De slang is inderdaad echt zo’n mega inspirerend dier en wauw, je look doet me echt heel erg denken aan de huid van een slang. Dat heb je echt heel tof gedaan!

 5. Wauw, de kleuren die je in de ooglook hebt gebruikt komen echt precies overeen met die van het slangenplaatje. Zo mooi! Het lijkt bijna een beetje duochrome! :)

 6. Wauw wauw wauw. Ik houd van jouw schrijfstijl én je ooglooks. Zo ontzettend gaaf gedaan weer! Ik vind het echt knap hoe jij je door de meest random plaatjes kan laten inspireren en er dan zoiets prachtigs van kan maken.
  Deze look past ook nog eens perfect bij je haar trouwens!

 7. Gurl, ik was via mijn Iphone deze look aan het bekijken op bloglovin’ en ik holde als een gek naar de laptop om de foto’s wat groter te bekijken! Wat een prachtige look, de kleuren zijn STUNNING. Mijn complimenten Cynth!

 8. Wat een spannende battle Cynth, but you won. Geweldige strijd om te volgen. Ik vond het een spannende strijd met een perfect eindresultaat.
  Love,

 9. OMG! Kick as*! Kick as* Kick as*!!!! Ik vind dit echt weer een meesterlijke creatie! Wat een geniale creatie heb jij toch! SUUUUper mooi!!

 10. whoah I love the colour combination and how it matches your hair…
  I wanted do much to dye my hair in this way but I haven’t done it yet :(
  Have a great weekend
  xoxo

 11. Mooi! Het heeft ook echt supermooie kleuren op de afbeelding, dus dat was een goede inspiratiebron :)
  Heel leuk geschreven trouwens!

 12. Haha, geweldig hoe je dit artikel hebt geschreven! <3 En die look, HALLO?! Doe eens wat van je talent in een potje en stuur het dan naar me op okthxbai.

 13. Ik ben onder de indruk van de Wild shadow pencils. Ik koop zelf namelijk nooit iets van Max factor, ik liep er altijd voorbij omdat ze vroeger bekend stonden als een merk dat op dieren test. Gelukkig is dat voorbij en kan ik met een gerust hart deze pencils gebruiken. Ik kreeg ze namelijk op een pers event waarbij ze gedemonstreerd werden. Ik was direct onder de indruk en daarom heel blij dat ik ze alle zes mee kreeg om te reviewen. De structuur van deze potloden is namelijk heel prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *