VLOG: INGLOT Event!

Vloggend door het leven, zo nam ik jullie mee naar het INGLOT event! Niet moesten wij in de weer met de oogschaduwkwasten, maar werd ook de nieuwste zomercollectie van 2013 getoond. Oh, niet te vergeten de kleurrijke collectie die zojuist was aangekomen. Stap je in voor een hip reisje in de hoofdstad, inclusief wat gekkigheid?

foto

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Samen met mijn zus in het oh-zo-gezellige Damsco, make-uppen in de Pop Up Store van INGLOT die zich bevindt op het Leidsestraat 23. Het was awesome dat zij een keer mee kon naar een event om te zien hoe alles in zijn werking ging. Vaak krijg ik de vraag hoe het is en dan vind ik het zo moeilijk om uit te lezen. Het is een hele ervaring op zich, heel Daarnaast ontmoette ik weer nieuwe dames die ik van hun blog kon en zag ik oude blogdinnen terug, altijd amazing! Oh en my god.. ik ga binnenkort terug voor some awesome goodies! YOU FEEL ME?!

Ben jij weleens bij de Pop Up Store geweest van INGLOT?

34 thoughts on “VLOG: INGLOT Event!

  1. inglot is echt regenboog heaven met al die mooi kleuren! Het liefst zou ik alle nagellak kleuren willen hebben en dan natuurlijk precies zo showcase :D

  2. Leek me echt een leuk event, ik zag al bij heel veel andere bloggers ook foto’s en vlogs! Jammer dat ik niet was uitgenodigd, anders konden we weer even bijkletsen. Moeten we sowieso weer eens doen hoor, vind ik <3 En ahhh girl, die brandplek in je nek! Ziet er nog pijnlijk uit.

  3. Ik zie …. ik zie…. heel veel dingen waarvan ik denk: hebben hebben hebben! Jeetje, oh I love Inglot! Het ziet er allemaal zo geweldig uit én die kleuren. Ik moet d’r nodig eens heen als ik het aan kan om weer iets meer geld uit te geven! :) Oh en daarbij, echt een super vlog, je doet ’t goed! :D

  4. Oeh het glimmend zeemeerminnenblauw bij je ooghoekjes wordt een beetje je signature look hé? Still gorgeous! <3 En wat was het een mooi event hé? Heb jij je waardebon nog braaf bewaard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *