Simpele Summer Hairdo’s!

Mijn voorkeur gaat uit naar een gekrulde bos met haar like everyday, maar om de variatie erin te houden komt de knot-op-mijn-kop ook weleens voorbij schuiven. Vervolgens heb ik nog de haardonut en een hippe vlecht – waar binnenkort een tutorial van komt – die is ingedraaid like a boss. Daar houdt het op, totdat ik YouTube weer ondervond!

bad hair day

Volume is een must in mijn haar, zonder volume vind ik het een dode boel, daarom toupeer ik het als een baas. Binnenkort meer! Maar volumepoeder of droogshampoo is en blijft een favoriet. Misschien is Kim Kardashian daarom ook één van mijn favorieten qua outfit, make-up en het haar. Een volumineuze paardenstaart a la Kim K!

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Met behulp van wat haarlak, een puntkam en gewoon wat touperen, is het gemakkelijk om je saaie paardenstaart in een bom vol volume te borstelen. Makkelijk voor de vette lokken, ideaal voor de tropische dagen die eraan komen en het staat nog eens enorm classy!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Mijn haar was ik zo min mogelijk, niet alleen vanwege mijn geverfde manen, maar ook vanwege de vettigheid. Was jij dagelijks je haar, omdat het zo snel vet wordt, there you go.. Je wast het te vaak, not good! Maar heb je al bij de tweede of derde dag vette couple la troep? Een messy bun on the head.. looks good on you!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De Kim Kardashian Princess Bun! Een grote donut op je hoofd, maar dan zonder donut. Het kan natuurlijk met een sok, of twee donuts, maar ook helemaal geen donut! Bij de eerste dame, Michelle, zie je dat zij het haar oprolt en vervolgens uit elkaar haalt en vast pint. De andere dame, Houda, zet lok voor lok de knot in elkaar. Love them both!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

OH, I NEEDED THIS! Niet dat ik vaak te laat ben – ik ga het al leren! – maar soms heb je geen zin in teveel tierelantijntjes en is een simpele hairdo ook handig. Zo is de gevlochten vlecht trendy, maar ook de bun op haar hoofd. Damn lady, you nailed it.

Hairdo’s die je makkelijk kunt uitvoeren op schooldagen en werkdagen. Het neemt niet teveel tijd in beslag, omdat je niet de krultang erbij moet pakken. Ja, ik krul mijn haar ook graag, maar afwisseling is nodig. Variatie, you know. Sleur, blegkh! Krullen, straight en opgestoken lokken, love them all. 

Heb jij nog een favoriet kapsel? En hoe ga jij te werk?


30 Comments

 • Sofie

  18/06/2013

  Wat een leuke filmpjes!

  Reply
 • Marloes

  18/06/2013

  Wat een handige filmpjes! Ik hou van de rommelige knot en vlecht!

  Reply
 • Gerrianne

  18/06/2013

  Het eerste filmpje is vooral easy, snel gedaan ook én ziet er leuk uit! Ik wil echt als ik zoiets weer zie meer met m’n haar kunnen doen!

  Reply
 • ValleyDoll

  18/06/2013

  Oh wat is Kim K. altijd zo pretteh !

  Reply
 • Martina

  18/06/2013

  Stuk voor stuk mooie kapsels!

  Reply
 • Echt megahandig! Vooral die laatste doet het echt leuk! :)

  Reply
 • debby

  18/06/2013

  Ah op deze momenten kan ik mijn haren wel lang trekken :)

  Reply
 • Maxime

  18/06/2013

  In de zomer ga ik het meest voor een hoge knot (met of zonder donut) lekker luchtig in mijn nek! haha
  Die staart van Kim blijft ook gaaf

  XO

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  18/06/2013

  Die paardenstaart is echt mooi !

  Reply
 • Robin

  18/06/2013

  Goede filmpjes ;)

  Reply
 • Joyce

  18/06/2013

  Handige filmpjes! Meestal heb ik mijn haar gewoon los of simpel een plukje naar achter, maar wil er toch eens wat meer mee gaan doen!

  Reply
 • Amanda

  18/06/2013

  Heb gister een bruidskapsel met jo gemaakt en vastgelegd op camera. Heb hem nu 3 ofzo bij haar gemaakt, maar we blijven hem mooi vinden!

  Reply
 • femketje

  18/06/2013

  super pretty allemaal :D

  Reply
 • Simone

  18/06/2013

  Leuke kapsels zeg!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  18/06/2013

  Ik begin mijn lange lokken echt te missen, met mijn hair valt niet zo veel te do! haha :D

  Reply
 • Charlotte

  18/06/2013

  Hele leuke haar tutorials.

  Reply
 • ChantalAngel

  18/06/2013

  Hele handige filmpjes. Ik heb de Kim K staart wel eens geprobeerd maar vind de bult (hoe klein ook) op mijn hoofd maar raar haha. bij een ander vind ik het zo gaaf!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  18/06/2013

  Bij mij moet ’t ook snel gaan wat kapsels betreft! In mijn make-up steek ik veel tijd, maar mijn haar…meh :-) Handige post dus!

  Reply
 • Mattania

  18/06/2013

  Oeh de eerste vind ik wel mooi! handige tips :D

  Reply
 • Handige filmpjes! Ik ben zo’n kluns met hairdo’s. Zo’n volumineuze staart zou ik graag willen (filmpje1). Ik moet maar weer eens oefenen..

  Reply
 • Britt

  18/06/2013

  Leuke filmpjes! Die messy buns zijn wel heel erg leuk!

  Reply
 • Liesbeth

  18/06/2013

  Leuke filmpjes!

  Reply
 • Jana

  18/06/2013

  Wat leuke en handige filmpjes :D x

  Reply
 • LifeOfBun

  18/06/2013

  Handy! :D Kan niks aanvangen met m’n haar, ik geraak niet verder dan een dot en staarten dus dit komt wel van pas hehe.

  Reply
 • Deb

  19/06/2013

  Thanks voor de inspiratie! Ik ben zó slecht met haar helaas :-(
  Hairromance heeft trouwens ook geweldige hairdo’s, kende je dit blog al? Ik word er alleen altijd super gefrustreerd van omdat ik het niet voor elkaar krijg ;-)

  Reply
 • wat en leuke kapsels allemaal, en ook vrij makkelijk om na te maken Ilike.. met dit weer draag ik grag een visgraad vlecht… veel te warm voor los haar

  Reply
 • Sophie

  19/06/2013

  Fijn artikel, hier heb ik heel veel aan want ik heb nooit tijd om mijn haar te doen haha :)

  Reply
 • Nicool

  19/06/2013

  Handige filmpjes :) Like easy hairdo’s!

  Reply
 • Irma

  21/06/2013

  Oeh, ik ben zo jaloers op die bos haar van Kim! Doe mij dat ook maar, please (:

  Reply
 • Sophia

  04/07/2013

  Wat handig! Zelf ben ik niet zo goed met haar, misschien moet ik deze haarstijlen maar eens proberen :)

  Reply

Geef een reactie