TALK: Spectaculaire eyeball tattoo?! (SHOCKING!)

Lid van een Facebookpagina waar de gruwelijkste tattoos voorbij komen. Letterlijk en figuurlijk. Mensen die hangen aan haken tot aan prachtige bloemetjes op een rug die volledig in de inkt staat. Maar dit, dit ging gewoon echt boven mijn .. Ik eh.. Ik ben er echt verliefd op! Het staat zo ontzettend vet, heel vampire-achtig en so hot. GODDAMN. Zou men dit binnen tien jaar ook gewoon hebben voor na het werk?

eyeball tattoo

Tijdens mijn nachtelijke vampire praktijken met The Vampire Diaries vind ik de grime echt met de seizoenen beter worden. Je zou haast niet meer zeggen of het nou nep of fake is. Oké, het is dat ik het weet, but guuurl it looks good. Zij hebben daar ook van die volledige lenzen in die al het wit uitvlakken, maar de jongeman op de bovenstaande foto heeft zijn ogen helemaal zwart laten tatoeëren, op zijn iris na.

eyeball tattoo
De jonge tatoeëerder Gerson de Araujo – de knaap op de foto’s – trok er twee dagen vooruit om zijn eigen ogen te tatoeëren. Respect voor de kleine man, helemaal toen hij onderhuids met een lepel zat te roeren om er vervolgens verschillende pingpongballen onder te verstoppen. Na twee keer kokhalzen – ik kan tegen bloed! – en flink wat stukken doorspoelen heb ik opgelucht het eindresultaat bekeken. Pretty nice. 

eyeball tattoo

eyeball tattoo

Om terug te komen over de oogballen die gedoopt zijn in gekleurd vloeistof moet je best een hoge pijngrens hebben, volgens mij. Nadat je ogen zijn getatoeëerd, huil je zeker voor zo’n twee dagen de kleurstof die jij in je oog hebt laten tatoeëren. Bizar hé?

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Huilend en tranen voor de computer zitten te staren na alle YouTube video’s die voorbij komen. Goddamn, respect als je zo’n behandeling ondergaat. Wat er ongeveer gebeurt is dat zij de inkt onderhuids injecteren. De naald gaat in je netvlies en vervolgens wordt de inkt erin gespoten. Zie de video voor het “ekte werk jongu!”

eyeball tattoo

Meerdere kleuren worden er gebruikt om het oogwit op te vullen. Zelf zou ik het nooit nemen, want dat zou volgens mij ook veel make-up looks onmogelijk maken qua kleurencombinatie, maar het oogt zo enorm vet! Wicked stuff, helemaal de zwarte ogen, alhoewel ik de turkooiskleur van de man ook wat vind hebben!

Wat vind jij hiervan?

Bron foto’s: Inside Poland + Glombo + Uproxx.

61 Comments

 • femketje

  21/06/2013

  Ik vind het maar griezelig!

  Reply
 • ah nee, sorry! dit vind ik echt te vies gewoon… :'(
  ik voel nu al nachtmerries komen voor de volgende nacht, ew!

  jij bent raar cynthia haha ;-)

  Reply
 • Sofie

  21/06/2013

  Oke, bah wat lelijk en vreselijk pijnlijk! Ik ben gek op tatoeages maar dit gaat me veel te ver ;)

  Reply
 • Mariska

  21/06/2013

  Ik vind het echt bizar… dat dat kan..

  Reply
 • martina

  21/06/2013

  ik vind dit echt he-le-maal niks, sorry haha

  Reply
 • Angela

  21/06/2013

  Dat is apart.. Maar niks voor mij, brr.

  Reply
 • Amanda

  21/06/2013

  Cyn, ik wordt er misselijk van. Heb de meeste foto’s overgeslagen haha. Kan er sowieso niet tegen als er iets in iemand zn oog zit. Ga ervan braken…

  Reply
 • Kimberly

  21/06/2013

  ik vind het echt heeeel erg eng haha! Ik ben hier echt een schijterd in, vind het zo eng :P

  Reply
 • Danielle

  21/06/2013

  Iel dat kan niet. Dat doet toch pijn zou je zeggen? Ik krijg er traanogen van. Lijkt me verschrikkelijk. Ik vind het er ook maar eng uit zien. Laten we hopen dat dit geen hype word. Deze tattoo kun je vast niet weg laten halen?

  Reply
  • CynthiaKoning

   04/10/2017

   Nee, volgens mij is het permanent, alhoewel het wel mogelijk is dat je lichaam het inkt afbreekt, maar daardoor zal het niet volledig verdwijnen, denk ik. I’ve no clue!

   Reply
 • Ilona

  21/06/2013

  Het ziet er echt creepy uit haha, niet echt mijn ding

  Reply
 • Jorinde

  21/06/2013

  Ik zou het zelf nooit doen maar vind het vet om te zien bij anderen. Echt vermaak om naar te kijken :-)

  Reply
 • Laura

  21/06/2013

  Ieeehhh dit is eennggg
  en naast de afschuwelijke pijn die dit moet doen, kun je ook nooit meer normaal over straat. denk dat je alle kinderen de stuipen op het lijf jaagt..

  Reply
 • Shana

  21/06/2013

  Ik vind het maar vies :s

  Reply
 • LaraLaurentia

  21/06/2013

  OMG verschrikkelijk! Dat kan ook niet gezond zijn.

  Reply
 • pretty beauty land

  21/06/2013

  normaal zitten we wel op één lijn maar vandaag niet haha =P

  Reply
 • damn, hoe wil je zo ooit nog werk krijgen.. buiten een tattoostudio? :P

  Reply
 • Joyce

  21/06/2013

  Meh ik vind het afschuwelijk :’)

  Reply
 • Jill

  21/06/2013

  OMG, het ziet er zo vet uit, maar ik durf niet eens de youtube video te kijken, het lijkt me zo naar en pijnlijk! Ik zag laatst iemand die z’n oogleden liet tatoeëren en dat vond ik er al naar uit zien haha.

  Reply
 • Juliette

  21/06/2013

  grappig!

  Reply
 • Charlotte

  21/06/2013

  Eh bah! Moet er niet aan denken.

  Reply
 • Hanne

  21/06/2013

  Ik ben toch wel effe geshocked! Ik zou gewoon kiezen voor kleurlenzen maarja je kan natuurlijk altijd extreem gaan!

  Reply
 • debby

  21/06/2013

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral de bovenste 2 mannen ontzettend sexy eruit vind zien met deze oogtattoo’s. Ik ben denk ik met jouw 1 van de weinige die dit prachtig vind

  Reply
 • Silke

  21/06/2013

  Eerlijk, ik vind dat zwarte juist GEWELDIG! Zou het zelf nooit doen, maar heb al een zwak voor die grote zwarte lenzen, dus ik ben er niet vies van. Dat rode enzo gaat me net iets te ver, maar ach, al deze mensen er blij mee zijn ben ik dat ook.

  Reply
 • Hadewig

  21/06/2013

  Dit is niet nieuw. Ik kan me nog herinneren dat een jaar of vijf geleden, ik een filmpje tegenkwam op YT waarbij een man blauwe inkt in zijn ogen liet spuiten om te kleuren. Ik vind het maar niks. Het schijnt dat het ook mogelijk is om bv een steentje in je oogbol te plaatsen. Lijkt me pijnlijk met knipperen. Ik wordt al gek als ik een korreltje zand in mijn oog heb en ik heb zo het idee dat je zo’n diamantje best voelt.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  21/06/2013

  Crazy! Maar op een rare freaky manier vind ik het wel cool…

  Reply
 • Sofie

  21/06/2013

  ohw gowd, da’s echt … een beetje ziek :s
  maar wel facinerend :)

  Reply
 • Emma

  21/06/2013

  Pfoeh, dat is wel erg permanent zeg! Ik zou eerder scleralenzen nemen, stuk minder pijnlijk ook. Maar toegegeven, het ziet er waanzinnig gaaf uit.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  21/06/2013

  Ik vind het echt maar niks. Lijkt me ook niet bepaald ongevaarlijk

  Reply
 • LifeOfBun

  21/06/2013

  Kzou het zelf nooit doen, maar het is wel ongelofelijk gaaf!!

  Reply
 • Sheela

  21/06/2013

  ohmygod, bah! Ik vind ogen de mooiste dingen aan je gezicht, wrm zou je zoiets verpesten?? dat mensen dit doen,,
  x

  Reply
 • Just a Girls Weblog

  21/06/2013

  Gatverdamme zeg !!
  Brrrrrrr …. ten eerste gewoon eng om naar te kijken en ten tweede vind ik het vooral erg vies !!

  Reply
 • Britt

  21/06/2013

  Aaah gadver! Voel de rillingen echt helemaal over mijn lijf lopen nu!

  Reply
 • Evelien

  21/06/2013

  IEEEEEEH wat eng o_o gatver, ik zou me echt kapot schrikken als ik langs zou lopen!

  Reply
 • Jana

  21/06/2013

  Onee ik vind het mega eng!x

  Reply
 • Kaylani

  21/06/2013

  Het is echt super gaaf! Ik heb al vaker een filmpje gezien waarin een man zijn ogen blauw liet maken maar dacht dat dat een hoax was. Nu ik dit alles zie denk ik: so it IS real!? Vind het echt mega gaaf uitzien! Maar of het nou zo handig is? Bedoel, ik wil later toch wel een baan hebben..

  Reply
 • Anne

  21/06/2013

  Sorry, maar ik vind het echt afschuwelijk en vies. Ik snap niet waarom mensen hun ogen laten tatoeëren.

  Reply
 • Charlotte

  21/06/2013

  Ik vind het er maar eng uitzien… Zou niet graag zo iemand tegenkomen in het donker… En volgens mij is het zelfs niet goed voor je ogen. Maarja, ieder zijn ding he :) wat hen maar gelukkig maakt ;)

  Reply
 • Nicool

  21/06/2013

  Gatver! Dat kan niet gezond zijn, mygooood! Dit heb ik echt nog nooit gezien, bah!

  Reply
 • Xan

  21/06/2013

  Oooh nee FREAKY, best eng. Stel het gaat fout? Word je mayb blind?? Mijn broertje vind het blijkbaar wel DOPE, maar hij zou het nooit doen (heb hem het filmpje laten zien).
  Love,

  Reply
 • rosita

  21/06/2013

  Leuke plaatjes Cyn! is apart en een keer wat anders. Ik word er wel een misselijk van Bah!

  Reply
 • Charlotte

  21/06/2013

  Ik heb wel eerder van oogbaltattoos gehoord… Ik hoop dat je ook tijdens je zoektocht op internet hebt ontdekt dat dit enorm gevaarlijk is en dat je er permanent blind van kan worden! No kidding. Oppassen dus.

  Reply
 • Lotte

  22/06/2013

  OMG gatver! Dit vind ik er echt heel naar uitzien, uhlll :( Ik vraag me ook af hoe lang die mensen er blij mee zullen zijn… En inderdaad – lijkt mij echt heel gevaarlijk en slecht voor je ogen!

  Reply
 • Maud

  22/06/2013

  Wel tof dat het bestaat! Maar ik word al gek van een wimpertje in mijn oog. Het idee van die naald in je ogen.. yiiikes! Ik vind het hele zwarte wel erg gaaf, maar om nou de rest van je leven rond te lopen met zulke ogen.. nee. Je ogen doen toch veel voor je uitstraling en ik vind het allemaal een beetje creepy uitzien.

  Reply
 • Irma

  22/06/2013

  Het heeft wel wat, maar meer voor Halloween. Ik durf het filmpje nog niet te kijken, ik praat mezelf eerst nog wat moed in :|

  Reply
 • Zina

  22/06/2013

  Ik zag eigenlijk de link naar de deze blogpost voorbij komen op de Facebook BMEzine pagina. Ik kwam voorheen ook wel vaker langs op je blog, maar nu blijf ik toch vaker terugkomen. Je bent echt zo veel meer open-minded! Ik vind alle vormen van Body Modification helemaal fantastisch. Of ik het zelf zou doen? nee, dat niet. Maar dat mensen zoveel doen om hun creativiteit te uiten, dat is gewoon supertof!

  Reply
  • CynthiaKoning

   04/10/2017

   Ah, dankjewel, leuk om te horen! Ah joh, leven en laten leven. :) Ik heb hetzelfde, als zij daar gelukkig van worden en ik vind het zelf ook nog eens mooi, dan zie ik hier een win-win situatie. Daarnaast moet je niet veel geven om de mening van een ander, want mooi is anders is hun ogen dan die in van je eigen.

   Reply
   • Vuz

    07/01/2018

    Weet iemand waar je dit in NL professioneel kunt laten doen?

    Reply
 • Deb

  22/06/2013

  Ongelooflijk dat dit überhaupt kan, had ik nog nooit eerder gezien.. ja in The Walking dead, True Blood en gisteren in Hanzel & Gretel witch hunters die ik gisteren heb gezien.. Ik denk dat ik me niet zou kunnen beheersen om om te kijken als ik iemand zie met zulke ogen en hard weg rennen als ik ze in het donker tegenkom!

  Reply
 • Yak Man

  22/06/2013

  Ik kon niet echt alles lezen, want ik kreeg het de kriebels van en dan vooral die ogen die je zo aanstaren. baahh, echt eng >.<. Je zou maar zo iemand 's nachts in een steegj tegen komen!

  Reply
 • Kayleigh

  23/06/2013

  Wowwww, moet meteen denken aan films van twilight en al die andere vampier of monster films, heeft wel gaaf effect en beetje creepy maar zou zelf nooit nemen haha

  Reply
 • Lisa

  23/06/2013

  Super gaaf. Maar inderdaad ook niet voor mezelf, wel voor andere mensen. Ik vind het zwarte het vetst!

  Reply
 • Liesbeth

  24/06/2013

  Ik heb er totaal geen probleem mee dat andere mensen dit mooi vinden, iedereen zijn ding natuurlijk! :) Maar ik vind het eerder griezelig! :p

  Reply
 • Ieeeee, hier kan ik echt nachtmerries van krijgen. Sinds ik het laatste deel heb gezien van Final Destination, durf ik zulke praktijken echt niet meer aan te zien.. Brrr hoe durft iemand dat, straks wordt je blind!

  Reply
 • Sherr

  24/06/2013

  aahh bah wat is dit creepy Cynthiaa ik heb echt met tranen in mijn ogen het filmpje gekeken. Alsof die naald echt in mijn oog zat te prikken!!

  Reply
 • Britt

  28/06/2013

  Dit bestaat al een tijdje, ik vind het er ook best gaaf uit zien maar er zijn zoveel risico’s aan verbonden. En niks voor mij haha! Die turquoise ogen dude is een Poolse rapper geloof ik die ook scarification heeft ondergaan in zijn gezicht (check die pic) filmpje van gezien, werd ik wel misselijk van!

  Reply
  • CynthiaKoning

   04/10/2017

   Ja klopt, hij deed eerst aan MMA toch? Eerst had hij één kant van zijn gezicht gedaan en nu inmiddels beide.

   Reply
 • Sophia

  04/07/2013

  Bahh, dat filmpje heb ik maar niet uitgekeken haha. Ik vind tattoos heel tof, maar dit vind ik wat engig .

  Reply
 • Rudolf

  31/10/2014

  ik vind het waanzinnig te gek , maar doe het niet
  Teveel risico’s

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Daar ben ik het met je eens. Het is gruwelijk vet, maar ik pas voor nu. :’)

   Reply
 • wesly herkenraad

  31/01/2016

  hallo goeiedag ik ben wesly herkenraad en op zoek naar iemand die oogbal tattoo kan doen weet u iemand die dat kan dan hoor ik dat graag alvast bedankt 
  wesly hetkenraad 
  uit rotterdam

  Reply

Geef een reactie