Volg Beauty Koning op Social Media! #2

Voorheen maakte ik er zelf nooit gebruik van, totdat ik met le blog begon. Social media baby! Tumblrs, Facebookpagina’s en natuurlijk het geliefde Twitter. Vergeten we Instagram en YouTube? Of course not! Tegenwoordig heb je Path, Vine, Keek, Bla, Bluh. Oké, dat gaat mij allemaal iets te boven, maar wel even voor de Social Media Update van Beauty Koning. Want waar kun je mij nou allemaal volgen? Ik ga het je vertellen!

Schermafbeelding 2013-06-24 om 03.23.40

Bloglovin, daar is Beauty Koning al een tijdje te vinden. Het is niet alleen handig om Beauty Koning daarop te volgen, maar ook andere blogs. Een simpel programma wat jouw favorieten blogs bij elkaar houdt, zodat jij elke keer een update krijgt wie er een artikel heeft geplaatst! Klik hier om Beauty Koning te volgen op Bloglovin.

Schermafbeelding 2013-06-24 om 03.18.30

FACEBOOK! Natuurlijk, hoe kon het ook anders! Op de Facebookpagina post ik wel meer dan alleen artikelen, zowel updates over de website en de winacties die nog lopen. Artikelen verschijnen daaro en ik beantwoord daar ook some beauty questions in mijn privé berichten! Hier moet ik nog wel meer mee doen, but I’m working on it! Klik hier om de Facebookpagina te liken!

Schermafbeelding 2013-06-24 om 03.24.29

Op Instagram ben ik ook te vinden onder de naam CynthiaKoning, waar je gemakkelijk de nieuwste looks op te zien krijgt, maar ook mijn daily life. Wat ik zowel doe achter de schermen, wat voor gekke activiteiten ik uitvoer – you know, I’m crazy! Kortom, persoonlijke dingen + insanity = mij volgen op Instagram -> CynthiaKoning!

Schermafbeelding 2013-06-24 om 03.18.58

Pinterest, my love. Ik mag dan wel meer foodpeople volgen, maar er is daar zoveel meer! Niet alleen geweldige make-up looks met spectaculaire uitbarstingen, maar ook gave doityourself projecten en nagels met de vreemdste nailarts. Kortom, veel ideeën quotes en motivatie posts! Daar ben ik te vinden onder de naam Cynthiiiaa.

Schermafbeelding 2013-06-24 om 03.19.17

Tumblr is echt één van mijn favorieten websites op dit moment! Naast Beauty Koning heb ik ook een persoonlijke Tumblr, maar goddamn.. je komt er zo enorm veel looks tegen waar je U tegen zegt! Like gurl, wanneer je inspiratieloos bent, Tumblr! Ik zweer erbij! Beauty Koning op Tumblr, you know www.cynthiakoning.tumblr.com!

Schermafbeelding 2013-06-24 om 03.22.10

Met maar liefst 15K aan tweets ben ik een Twitteraar, maar de laatste tijd is dat afgenomen. Gelukkig word je daar ook op de hoogte gebracht van de nieuwste video’s, artikelen op Beauty Koning en regelmatig post ik muzieknummers die ik op dat moment luister. Oh, vergeet niet de quotes + mijn onzin! Op Twitter ben ik te vinden onder de naam @CynthiaKoning . SHOUT OUT NAAR ELLIS, she deserves it. Hilarische knaap, zeker de moeite waard om te volgen.

Schermafbeelding 2013-06-24 om 03.21.48

Mijn video’s worden niet zomaar gepubliceerd, daarvoor heb ik een speciaal YouTube kanaal voor, namelijk Beauty Koning! “God Cynth, wat makkelijk allemaal.” I KNAW. Hier verschijnen de video’s van Beauty Koning. Abonneer en je bent altijd up-to-date van de laatste video’s! 

Schermafbeelding 2013-06-24 om 03.37.46

Weheartit, hoe kon het ook anders! Hier ben ik sinds kort op met Beauty Koning, maar goddamn. Ik ben helemaal weg van de website, enorm handig voor als je zelf een blogger bent, maar ook inspiratie opdoen voor je outfits, het maken van foto’s.. Serieus, een must! Volg mij op Weheartit onder de naam CynthiaKoning!

Een waslijst met Social Media activiteiten, maar hey! Houd jij ook zoveel van onzin? Dan moet je mij volgen! Handig gewoon om op de hoogte te zijn, maar ook als je een vraag hebt. Je kunt mij altijd aanspreken, misschien reageer ik niet meteen, maar ik lees – probeer – alles te bekijken + te beantwoorden! Ga je gang en follow me love.

Laat jouw eigen Social Media achter, van je blog of gewoon van jezelf!

 


17 Comments

 • femketje

  24/06/2013

  ik volg je zowat overal :D *stalker mode*

  Reply
 • Charlotte

  24/06/2013

  Dat zijn nog best veel social media gebeuren. Haha. Ik volg je al via een paar media’s. Jeeej!

  Reply
 • 4/8, not bad, not bad!

  Reply
 • Evelien

  24/06/2013

  Ik volg je overal nu, behalve WeHeartIt, daar ben ik niet actief! :D

  Reply
 • martina

  24/06/2013

  ik volg je op bloglovin!

  Reply
 • Deb

  24/06/2013

  Volg je overal waar ik zelf ook actief op ben! Ben inderdaad ook een van je trouwe stalkers ;-)

  Reply
 • Angela

  24/06/2013

  Ik volg je sowieso al op bloglovin :) Volgens mij ook Facebook & Twitter ;)

  Reply
 • Beautyjuf

  24/06/2013

  Wow, je bent vrijwel op iedere social media te volgen ;-) Ik volg je alleen via Bloglovin’. Aan andere sociale media doe ik niet / heb ik niet…

  Reply
 • Kiss & Make-up

  24/06/2013

  Ik voel me oud en ouderwets… Ik heb enkel Bloglovin en facebook. Geen Twitter, Instagram, Tumblr, Askme,fm of toestanden. Maar enfin, ik volg je nu via Bloglovin. Schandalig dat ik dat nu pas doe, ik dacht dat ik je al volgde! Woopsies :-S

  Reply
 • Irma

  24/06/2013

  Ah cool, ik volg je bij een aantal (:
  Ik wist helemaal niet dat je ook een persoonlijke Tumblr had! Ik ga je volgen!

  Reply
 • Sheela

  24/06/2013

  Wel dat is veel, haha! Tumblr heb ik nog nooit gebruikt, is dat een schande? x

  Reply
 • Marloes

  24/06/2013

  Ik volg je bijna overal!

  Reply
 • Mattania

  24/06/2013

  ik volg je al op twitter en insta :D Ik ga je nu ook even op FB, youtube en bloglovin volgen! xoxo

  Reply
 • SarahDiiamonds

  24/06/2013

  Handig om ze eens op een rijtje te zetten, ik volg EVERYWHERE GUUURL, bijna overal dan haha :D

  Reply
 • Kjoetness

  25/06/2013

  Amai jij hebt al veel getweet! Ik ben sinds kort ook helemaal Twittergek, voordien had ik er niks mee. Vreemd toch.
  Maar er is zoveel keussss
  Instagram en Tumblr doe ik niet, maar misschien moet ik die wel eens uitproberen.

  Reply
 • LifeOfBun

  26/06/2013

  Jij ben zo’n social butterfly!! Hehe! :D

  Reply
 • Sophia

  04/07/2013

  Ik volgde je al op bloglovin, twitter en instagram en nu heb je er een nieuwe pinterest follower bij! :D

  Reply

Geef een reactie