WIN: 2x Skin Management behandeling + 5x harsen van de brows!

Nog maar enkele weken te gaan voordat de vakantie officieel begint en ik moet toegeven, deze dame is eraan toe! Serieus, ik heb nog nooit zo’n snakkend gevoel gehad naar de vakantie. We maken uitstapjes, doen leuke dingen en bij die leuke dingen hoort ontspanning. Voel jij de winactie aankomen? Vergeet niet mee te doen!

857265_502950159757584_1176649860_o

Vorige week vermeldde ik al dat je een goddelijke behandeling bij het Thanx Skin Management Center kon winnen. Een lekkere Skin Management behandeling, maar ook jouw wenkbrauwen kunnen geharst worden. Zijn ze wat wild gaan groeien? Gelukkig zijn daar maar liefst vijf winnaressen voor. Jep, je leest het goed, ik mag namelijk vijf keer een wax behandeling weggeven! Epileren en harsen van de wenkbrauwen.

Om terug te komen op de Skin Management behandeling die ik twee keer mag verloten onder mijn bezoekers, word je verwend met een gelaatsbehandeling afgestemd op jouw huidtype. Het Thanx Skin Management Center wat zich gevestigd heeft in Amsterdam, bekijkt je huid gronding en past de behandeling aan op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Ideaal! Bekijk het oude artikel voor meer info!

Op naar de winactie, wat zijn voorwaarden?!
– Laat in de comment weten dat jij meedoet + welke behandeling jij wilt winnen
– Like de Facebookpagina van Thanx Skin Management Center
– Like de Facebookpagina van Beauty Koning
– De winactie duurt tot 1 juli 2013!

Doe jij al mee aan de winactie? Zo niet, go ahead!


16 Comments

 • Angela

  24/06/2013

  Ik doe mee voor Skin Management, alsjeblieft. Wat een leuke actie! :)

  Stiekem is een wax behandeling ook welkom, maar als ik moet kiezen, dan echt de Skin Management!

  Reply
 • Weer leuk gevonden Cynthia! (:

  Reply
 • pretty beauty land

  24/06/2013

  ik doe al mee want ik kan wel wat ontspanning gebruiken =) Spannnneeennnd!!

  Reply
 • Lisanne

  24/06/2013

  Dit is echt wat ik nodig heb. Ik lijk op een neanderthaler wat betreft mijn wenkbrauwen en heb echt ontspanning nodig!

  Ik zou graag willen laten epileren en waxen. :)
  Ik ga nu de FB pagina liken en jou liken op Facebook.

  Super gave winactie!!!

  Reply
 • Jorinde

  24/06/2013

  Volgens mij is mijn reactie net niet goed verstuurd? Ik doe graag mee voor de Skin management behandeling omdat ik mijn brows er al heb laten waxen en nu dus graag voor een andere behandeling wil gaan. Heb jullie beide geliked op facebook :-)

  Reply
 • Manon

  24/06/2013

  Ik doe graag mee voor de Skin management ookal mogen mijn wenkbrauwen ook wel een behandelingetje hebben!
  Heb alles gedaan om mee te doen, echt een super leuke winactie zeg Cynthia

  Reply
 • Britt

  24/06/2013

  Wat leuk! Heel erg handig! Ik wil graag voor de Wax behandeling gaan aangezien mijn wenkbrauwen niet willen wat ik wil! Nog een keer een ontzettend leuke winactie Cynthia!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  24/06/2013

  Beetje ver voor mij, maar good luck aan iedereen die meedoet!

  Reply
 • Irma

  24/06/2013

  Echt een supergave winactie! Ik zou heel graag meedoen, maar omdat ik al een keer gewonnen heb, gun ik het iemand anders ook een keer (:

  Reply
 • Sarah

  24/06/2013

  Wat een onwijs leuke winactie! Helaas woon ik niet heel dichtbij Amsterdam en zouden de reiskosten waarschijnlijk duurder zijn dan de waarde van de behandeling haha, dus ik sla deze even over. Wel onwijs leuk dat je het weggeeft! :)

  Reply
 • Jura

  29/06/2013

  Oh leuk, ik wil graag de wax behandeling maar ik zou ook ontzettend blij zijn met de andere

  Reply
 • Bianca Kral

  30/06/2013

  Voor mij graag de Skin Management, als ik de gelukkige ben die deze mini vakantie moment mag gaan beleven, ,,,moch ik dit winnen??? Wow lijkt me ze lekker,, echt even aan toe, mijn huid is ook een beetje op gebrand net als mama zelf!!!…

  Reply
 • Nancy

  30/06/2013

  Ik doe mee en ik zou dan graag de skin management winnen.

  Reply
 • Marian

  30/06/2013

  Ik doe mee en ga voor de skin management!

  Reply
  • Bianca Kral

   30/06/2013

   IK ga ervoor, en ja, ik kan het echt heel goed gebruiken!!!!!Ben er zo aan toe…

   Reply
 • Sophia

  04/07/2013

  Toffe winactie, maar ik ga niet meedoen. Good luck iedereen! :)

  Reply

Geef een reactie