Het mannelijke in mij.

Bij Transformers, Fast and the Furious en Transporters zit ik graag front row. Dat de er knappe mannen in de film spelen is nooit mis, maar het draait bij mij voornamelijk om het glanzende lak van de auto’s. De getunede bakken met grove bumpers en verfijnde velgen. Jap, er zit een man in mij.

463473e1b4b00e47e7f5243b62e91c11

Ik geef het eerlijk toe, maar van vers gespoten auto’s gaat mijn hartje sneller kloppen. Tegenwoordig zijn de matte kleuren ook in, maar goddamn.. SO PRETTY. Grote velgen of een geweldige binnenbekleding. Ja, ik mag de termen dan wel niet kennen, maar van grote auto’s houd ik.

bca5d7fcab7b131423fe0fcb0e2d3de2

Crossmotoren. GODDAMN. I WANT! Een periode lang heb ik de crossmotor Kawasaki willen hebben, scheuren over de landweggetjes waar nooit iemand komt, op volle snelheid door de bossen en racen alsof je make-upstash op het spel staat. Daredevil. Mijn voorkeur ging ook naar zo’n typerende groene kleur of matzwart. Nog steeds zo ik dit willen doen, maar maybe is Amerika een betere spot om te crossen in verband met de woestijnen die je daar hebt!

tumblr_mfpigiuqSM1r4914xo1_500

Football. Ik blijf er op terugkomen en mijn mood wordt ineens opgekrikt met zo’n twintig stappen naar happiness. De teamsport begint over zon ruim zestig dagen als ik het goed heb, het gaat van start met de preseason en zal vervolgens in september officieel van start gaan. WHOAAAAH! WOAAH! WAAH. Ik bedoel, ik heb er zin in. En ja, zoals gevraagd zal ik met liefde een wedstrijd opnemen en vervolgens mijn geliefde commentaar leveren.

Boomhut-EdegemDit soort hutten maakte ik ook, deze heb ik trouwens ook gemaakt.. .. JOKE. Als je onze hut betrad, speelde je met je leven. Wow, dan leefde je gewoon op het randje.

Klussen, timmeren, schilderen en graffiti, I’m loving it. Totaal niet vrouwelijk voor de man, maar tegenwoordig is het heel normaal als een vrouw wat in elkaar klust. Zelf was ik een pro-huttenbouwer in mijn jongere jaren, was een baas met een hamer.

6b883c15b1750b6bb6f485e902bc9c43

Vanwege mijn mannelijke interesses kan ik het ook sneller vinden met de knapen, zo heb ik meer bro’s als vrienden en bouw ik daar sneller een band mee op dan de vrouwen. Ondanks dat ik enorm vrouwelijk ben om te zien – makeupje hier en daar, krullen in het haar, heels aan de voeten – ben ik ook grotendeels een jongen. Can’t help it, geen meisje-meisje hiero, maar een jongen-meisje and I don’t mind. 

Zit er ook een mannelijke kant in jouw? En wat zijn jouw mannelijke interesses? Of hebben wij te maken met een meisje-meisje?

Bron foto’s: Pinterest.com -> Mijn bord ” Cars”.

43 Comments

 • Xan

  02/07/2013

  Leuk om te lezen. Best herkenbaar, soms denk ik ook dat ik echt een “dude” kan zijn. Ik kijk wel eens , belangrijke games, naar voetbal. En ja, Fast & Furious wauw, zo zou ik ook willen rijden. Lekker racen en super cool schakelen. Te stoer voor woorden.
  Love,

  Reply
 • Sofie

  02/07/2013

  Haha, erg leuk om te lezen! Boomhutten vind ik onwijs tof, maar ik ben toch echt op en top vrouw :)

  Reply
 • Laura

  02/07/2013

  Haha, nice! Ik denk dat er niet echt een man in mij zit. ;)

  Reply
 • Natascha

  02/07/2013

  Ik wil heeeeeeeel graag leren driften of zo’n bak uit the fast and furious hebben. Hell ik zou mijn make up (mijn make up, niet mijn nagellak) er voor (op)geven. Kwa rijstijl ben ik trouwens net een dude :’)

  Reply
 • I know the feeling!

  by the way, wij hebben een matzwarte citroën ds3 ;-) google maar ns ;-)

  Reply
 • Danielle Springer

  02/07/2013

  Leuk om te lezen. Er zit zeker een mannelijke kant in mij, namelijk auto’s. Ik ga 1 keer in de 3 jaar met mijn vader naar de Autorai en ik vind mooie auto’s echt leuk om naar te kijken. Need For Speed Most Wanted vind ik trouwens een heel leuk spel!

  Reply
 • martina

  02/07/2013

  ik ben gek op mooie auto’s!

  Reply
 • Tessa

  02/07/2013

  Leuk om te lezen!
  X

  Reply
 • Amanda

  02/07/2013

  Er zit ook wel een mannelijke kant in mij hoor haha. Ik hou van films met geweld en actie en kies niet snel voor een jankfilm of een komedie. Vroeger bouwde ik ook altijd hutten, was dagen bezig en trots dat ik was!

  Reply
 • Ayla

  02/07/2013

  Ik ben beide denk ik! Ik hou van mannenfilms en actie, maar ook van chick flicks. Als ik met Niels een horrorfilm kijk, is hij altijd degene die schrikt haha :-P Ik vind het altijd wel fijn als een meisje niet alleen maar into the meisjesdingen is.

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  02/07/2013

  Leuk om te lezen! Ik hou ook wel van actiefilms, maar net zo goed van komedies.

  Reply
 • femketje

  02/07/2013

  haha ik denk dat het voor mij onmogelijk was om niet wat mannelijks in me te hebben aangezien ik met 4 oudere broers opgegroeid ben XD ik ben gek op horror, thrillers, anime voor jongens zoals death note en gundam wing, love biker boots en andere fratsen! ;’)

  Reply
 • Lisa

  02/07/2013

  Die motorcross kant deel ik met je! I looooove it. Mocht het alleen nooit vanwege de kosten, helaas. Maar sowieso wil ik later mijn motorrijbewijs halen. Wat is nou stoerder als een motorchick? Oh en auto’s. Ik hou dan voornamelijk van de oudere modellen. Maar hier kan ik ook helemaal in opgaan. Zonder de termen inderdaad…

  Reply
 • Emilia

  02/07/2013

  Hahaha geweldig! Crossmotoren lijkt me ook heeeel gaaf, maar niet in Nederland inderdaad, dan liever echt in van de toffe landschappen die je altijd in films ziet.
  Mijn mannelijke interesses zijn gadgets. Als ik met mijn vriend ga ‘shoppen’, eindigen we meesten in de Mediamarkt, heerlijk om daar rond te neuzen haha.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  02/07/2013

  Auto’s en sport zeggen me niet veel maar geef me een boormachine en schroevendraaier en ik ben vertrokken :)

  Reply
 • Joyce

  02/07/2013

  Leuk om te lezen haha! Ik denk dat ik toch echt een meisje-meisje ben. Behalve met voetbal, als Nederland of Spanje speelt ben ik net zo fanatiek als een vent ;)

  Reply
 • Angela

  02/07/2013

  Super leuk om te lezen, en sommige dingen zijn ook heel herkenbaar! Ik wil zelf ook een motor en net gespoten auto’s vind ik gewoon prachtig! :) En hutten, oh, ik heb zo-veel hutten gebouwd!
  x Angela

  Reply
 • pretty beauty land

  02/07/2013

  hihi daarom ben je ook zo tof!

  Er zit niks mannelijks aan mij… ik ben echt een meisje meisje…

  Reply
 • Beautydiamonds

  02/07/2013

  Heerlijk Cynth, en dat maakt jij jij en daarom ben je ook zo tof! Ik ben een echt meisje-meisje al zit er toch wel iets mannelijks in mij: Ik ben niet zo’n meisje die (als je oude kleren aan hebt nog wel!) niet door de modder wil lopen of door een bos. Ik vind het juist heerlijk om lekker door de bossen te rennen en te wroeten ahaha vooral toen ik klein was. Ook heb ik niet normaal vaak hutten gebouwd haha en de grond bestond helemaal uit kleef kruid!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/08/2013

   Ah, thanks lady! <3

   Reply
 • Charlotte

  02/07/2013

  Ergens diep in mij zal ook wel een man verscholen zitten ;) maar ik weet nog niet welke interesses hij heeft, HAHA :)

  Reply
 • Rivka

  02/07/2013

  Haha, leuk om te lezen! Ergens hou ik ook van boomhutten en football. Ook al bak ik er werkelijk niks van haha!

  Reply
 • Kimberly

  02/07/2013

  HAha die tekst bij dat boomhuis, geniaal!! Ik kan het zelf ook meer vinden met mannen dan met vrouwen eigenlijk, vroeger speelde ik ook veel meer met jongens haha! Al ben ik wel een echt meisje want ik draag wel make-up, speelde me barbies en kan me geen leven voorstellen zonder rokjes en jurkjes. Het mannelijke in mij is denk wel het gamen, stoere dingen doen, klussen en ik kan eten, niet normaal hihi!

  Reply
 • Eline

  02/07/2013

  Ik doe best wel een mannelijke studie (biotechnologie) en de meeste mensen in mijn vriendengroep zijn dan ook mannen.. ook vind ik het leuk om te gamen, vooral need for speed op de playstation. Verder ben ik best wel vrouwelijk!

  Reply
 • The Beauty Magazine

  02/07/2013

  Erg leuk om te lezen! Girl Power!

  Reply
 • robin

  02/07/2013

  ik vind dit juist bij jou passen.. het maakt jou, jou lol. ik hou heel erg van gamen en actie/avontuur films.. ik heb echt een hekel aan romantische dingen lol

  Reply
 • Panajotta

  02/07/2013

  Waaaauww zo herkenbaar! Ik heb ook wel wat mannelijks in me zitten hoor. Laatst nog naar de Fast en the Furious geweest en wauw wat een goede film! <3

  Reply
 • Marloes

  02/07/2013

  Ik herken mezelf er wel een beetje in! Ik ben een groot voetbalfan, en mijn liefde voor PSV is groot. Het liefst zou ik naast het stadion gaan wonen haha en iedere wedstrijd bijwonen ;).

  Reply
 • Céline

  02/07/2013

  haha, zat ik er toch niet zo ver naast met mn ali b XD

  Ik heb ook meer jongens vrienden dan meisjes vriendinnen. Jongens zijn gewoon zoveel makkelijker om mee om te gaan! Die zeggen gewoon wat ze bedoelen. Daar zitten dan geen vage dubbelzinnige betekenissen achter enzo :P

  Reply
 • ChantalAngel

  02/07/2013

  Haha ja hier ook!!! love big american Muscle Cars en dan vooral Mustang (nieuwe of 67 gti) en Camaro… Mijn vriend is automonteur en ik heb wel eens in mijn witte broek een paar remmen en remschijven staan vervangen of een koppakking haha yes i know the language haha sorry grappie ;) En ook sneller contact maken met mannen ken ik heel goed!

  Reply
 • Nicool

  02/07/2013

  Haha toffe post, ik herken mezelf er wel wat in ;)

  Reply
 • Ira

  02/07/2013

  Awesome post! So cool:)

  Reply
 • Gerrianne

  03/07/2013

  Fast and the furious, ohla ohla! Die auto’s daar, oh my. Grote velgen vooral, daaaaamn dat ziet er altijd geweldig uit! Oké, in dit artikel kan ik me wel erg goed vinden haha! Ik ben dan wel een meisje-meisje, maar als het om auto’s en dat soort gaat, dan niet hoor. Het lijkt me ook enig om een keer in een race auto of Ferrari te crossen. Jongensdroom? AHAH! Ok’damn true. Grappig dat je ook zo’n mannelijke kant hebt en dat heeft ook zo zijn voordeel! :D

  Reply
 • Allissa

  03/07/2013

  Ik ben een mix haha. Ik ben mannelijk van buiten (alla Transformers fanaat, klus graag zelf, til graag alles zelf en geef mij maar voetbal en een gigantische Audi Q7. Of één van die Audi’s uit Iron Man 3, mag ook. En als ik 24 ben wil ik direct mijn motorrijbewijs halen, ik kwijl namelijk al steeds weg bij mijn vriend zijn Honda VTR Sp1. Zwaar verslavend al die motorshops. ), maar van binnen ben ik het meisje dat ook weg kan kwijlen bij het zien van hakken en make-up.

  Reply
 • Charlotte

  03/07/2013

  Jaa, leuk artikel! Nog 64 dagen tot Football Season!! JOEHOEE!

  Reply
 • Maria Antoinette

  03/07/2013

  Heel herkenbaar! Ikzelf was vooral vroeger een jongensmeisje! Ik speelde het liefste oorlogje! Hoe fout!

  Liefs,

  Maria

  Reply
 • Irma

  03/07/2013

  Ik ben een meisjes-meisje, met een jongens tintje :)
  Ik houd ook van football, auto’s en films met veel bloed!

  Reply
 • Lieve

  03/07/2013

  Haha, wat een grappig artikel! Ik kan me er niet heel goed in vinden, maar schilderen & graffiti en zo vind ik wel heel gaaf

  Reply
 • Shana

  03/07/2013

  Leuk, ik herken het ook wel! Ben zelf ook wel geïnteresseerd in auto’s. Ook mijn beste vrienden zijn jongens! :)

  Reply
 • LifeOfBun

  03/07/2013

  Wel zo interessant, een paar persoonlijkheden in 1. :D

  Reply
 • Renate

  04/07/2013

  Leuk om te lezen! Ik vind het altijd lastig om te bepalen of ik nou een meisje-meisje ben of een jongen-meisje. Ik ben over het algemeen ook echt een meisje met make-up, hakken, bergen sieraden haha etc, maar ik hou heeeeeeel erg van klussen! Ik zet alles in elkaar, i love it <3. Ik heb niet heel veel met auto's ( ik heb natuurlijk wel een auto op het oog die ik wil haha ), maar ik hield vroeger ook heel erg van hutten bouwen en op hoge zand bergen klimmen en toen kluste ik al met mijn vader! En waar ik wel heeeel erg van hou zijn actie films, oh i love it, ik wil al mijn hele leven actrice worden en het liefste net als Angelina Jolie in Mr and Mrs Smith <3. Dusja misschien zit er toch stiekem ergens jongens trekjes in mij, maar dat laat ik eigenlijk nooit merken haha! En ohja: ik heb ook meer jongens vrienden dan meisjes, ik kan me soms echt irriteren aan van die echte meisjes-meisjes.

  Reply
 • Sophia

  04/07/2013

  Leuk artikel! Ik gben zelf bestwel een meisjemeisje, maar ik heb wel 6 jaar judo gedaan :3

  Reply
 • Mariska

  06/07/2013

  Haha wat een leuk artikel! Ik heb ook wel eens wat mannelijke trekjes.. Motor cross vind ik dus echt tof, door de bagger en over de heuvels bijvoorbeeld.. of autocross.. van die afgetrapte golfjes 2 en 3 die afgeragd worden op een plaatselijk weiland hier in de buurt.

  Reply

Geef een reactie