Batiste Tropical droogshampoo.

Vette lokken, geen douche in de buurt omdat je toevallig je ineens bevindt in the middle of nowhere. Gek genoeg overkomt mij dat heel vaak, klonten vet die ineens ontstaan. Waar komt dat vandaan? Maar met een busje Batiste droogshampoo in je tas moet dat verleden tijd zijn. Gaat de droogshampoo het gefrituurde haar tegen?

1 BATISTE

2 BATISTE

Mijn lokken die opnieuw in de verf staan worden regelmatig aangeraakt door mij en vreemde. “OH CYNTH MOOI!” Le touch, le touch. Ja bedankt, ook voor de plakkerige massa die ik binnenkort tegemoet ga. Krul ik mijn haar, dan vecht ik ook met mijn manen. Losse lokken gaat mij nog steeds niet in de koude kleren zitten, waardoor ik het steeds uit mijn gezicht moet vissen, maar de droogshampoo zou hier ene oplossing voor zijn.

3 BATISTE

4 BATISTE

“De droogshampoo van Batiste verfrist het haar en is de ideale oplossing voor vettige haarwortels. Blaas saai en futloos haar nieuw leven in zonder gebruik van water. De spray verfrist het haar, geeft volume en versteviging en zorgt ervoor dat het haar fris aanvoelt.” Aldus Batiste. 

5 BATISTE

Maar komt de droogshampoo zijn beloftes na? Ja, zeker weten! Met een handige bus, wat lijkt op haarlak, spray je de droogshampoo in het haar. De kokosgeur komt mij meteen tegemoet, een koele wind vormt er zich tussen mijn haarwortels en de frisse bries laat een witte waas achter. Even wat heen en weer wrijven met de handen aaaaand it’s gone.

6 BATISTE

Een topproduct, serieus! Het is een musthave, als er wat meer in de flacon zat. I know, een kleine bus, maar hey. Na drie keer het te hebben gebruikt voor kleine beetjes, word ik er niet warm van. Hierdoor heb ik ook geen voor- + nafoto’s kunnen nemen. Geen vette lokken meer, een verfrissende coupe met wat volume, maar ook textuur, maar helaas. Er zit niet genoeg in om het product opnieuw te kopen, maar dit is de reisflacon, misschien is de grote beter? Goddamn, ik ga het uitproberen, want het product zelf is een toppertje!

De Batiste droogshampoo is o.a. verkrijgbaar bij de DA, Kruidvat, Trekpleister, maar ook online voor €1,99. Dat is de mini, maar je hebt ook een normale variant voor €4,49. Daarnaast heb je naast de Tropical droogshampoo nog drie anderen geuren!

Heb jij de droogshampoo weleens gebruikt? En was hij bij jou ook zo fantastisch, maar snel leeg?


42 Comments

 • Sofie

  03/07/2013

  Goede review! Ik heb hem ook en vind het een fijne droogshampoo :D

  Reply
 • Laura

  03/07/2013

  Sounds good! Ik zou zelf denk gelijk de grote kopen! Droogshampoo lijkt me soms wel erg handig om in huis te hebben! ;)

  Reply
 • Kimberly

  03/07/2013

  Die wil ik ook proberen nu! Ik heb al zoveel gehoord over batiste en het word tijd dat ik het ook eens gebruik haha

  Reply
 • Martina

  03/07/2013

  Deze wil ik graag nog proberen!

  Reply
 • Natasja

  03/07/2013

  Dit klinkt wel heel erg positief. Ik heb laatst een keer een droogshampoo van een ander merk geprobeerd maar dat vond ik echt een groot drama! Die witte waas bleef echt zitten en mijn haar voelde vies, geen aanrader dus. Maar dit klinkt echt heel erg fijn. Ik ga het zeker eens proberen! (Die kokos geur maar het ook wel erg aantrekkelijk trouwens, haha!)

  Reply
 • Marloes

  03/07/2013

  Droogshampoo van Batiste is ‘tha bom!’ Geweldig fijn spul! Deze variant heb ik trouwens nog nooit geprobeerd. Ik heb zelf altijd de XXL volume.

  Reply
 • Ik hoor hier zoveel goeds over! En toch vind ik dat je drrogshampoo voelt liggen, nu deze heb ik nog niet geprobeerd, misschien moet ik dat toch maar eens doen!

  Reply
 • femketje

  03/07/2013

  Klinkt amazing :D

  Reply
 • Jill

  03/07/2013

  Ik gebruik zelf ook een droogshampoo van Batiste en ik vind het een heel prettig product. Ik heb zelf een grote bus en die gaat al aardig lang mee, dus kan het zeker aanraden ;)

  Reply
 • Beautyjuf

  03/07/2013

  Ik ben ook zware fan van Batiste :-) Ik gebruik inmiddels deze variant, maar ook die voor donker haar. Die is alleen een euro duurder?! Dat komt al gauw neer op bijna € 6,00. Dat vind ik wel erg prijzig :-(

  Reply
 • ChantalAngel

  03/07/2013

  Ik heb die van Batiste nog steeds niet geprobeerd. Erg he! Binnenkort eens aanschaffen.

  Reply
 • Lotte

  03/07/2013

  Deze ruikt zo lekker! Ik heb ‘m zelf ook en hij werkt inderdaad supergoed. Wel jammer dat er zo weinig in zit ja, droogshampoo’s gaan al zo snel op.

  Reply
 • Amanda

  03/07/2013

  Heb deze al vaak gezien, maar neem hem eigenlijk nooit meer haha

  Reply
 • Milou/ LounaBeauty

  03/07/2013

  Ahhhhh ik wil hem ook proberennnnnn!! ;-) Hebben hebben hebben!

  Reply
 • Maxime

  03/07/2013

  I need thissss

  XO

  Reply
 • Laura

  03/07/2013

  Ik heb de variant speciaal voor bruin haar. anders krijg ik een witte waas die er nooit uit gaat haha. maar batiste is echt de beste qua droogshampoo!

  Reply
 • Miranda

  03/07/2013

  Ik ben erg fan van de Batiste droogshampoo’s. Helaas bevalt deze mij niet, ik heb het gevoel dat hij minder goed zijn werk doet op mijn vette lokken dan de orginal en de blush variant :(

  Reply
 • Ik vind droogshampoo zo makkelijk! :)
  Ik gebruik altijd die van Schwarzkopf :)

  Reply
 • Joyce

  03/07/2013

  Fijne review! Vind het ook echt een geweldig product. De grote verpakking kan je een stuk langer mee doen.

  Reply
 • Natiza

  03/07/2013

  Fijne review! :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  03/07/2013

  Ik heb die voor donker haar en die werkt ook prima !

  Reply
 • Vanessa

  03/07/2013

  Mooie review!

  Reply
 • Emilia

  03/07/2013

  I looove Batiste! Ik heb al veel droogshampoo’s geprobeerd, maar ik kom toch steeds terug bij Batiste.
  Maar inderdaad, die kleintjes zijn wel heeeel snel leeg haha. Ach, wel handig voor een weekendje weg. :)

  Reply
 • LifeOfBun

  03/07/2013

  Die staat op mn must try lijstje! En hij is net nog omhoog gegaan haha. :D

  Reply
 • Charlotte

  03/07/2013

  Droogshampoos zijn ideaal als je weinig tijd hebt om je haren te wassen en toch vette lokken hebt. Die van batiste heb ik nog niet geprobeerd maar deze ga ik zeker en vast ook eens testen :)

  Reply
 • Annelie

  03/07/2013

  Ik ben gek op Batiste! Goede review :D

  Reply
 • Miladylike

  03/07/2013

  Ik ben dol op Batiste, die mini’s zijn ook zo handig om even snel mee te namen!

  Reply
 • Selena

  03/07/2013

  Leuk geschreven. Ik twijfel al een tijdje of ik wel droogshampoo moet nemen, iedereen die ik ken krijgt er droog hooihaar van. Die mini is handig om eerst uit te proberen :)

  Reply
 • Lizet

  03/07/2013

  Ik hoor hier zoveel positieve dingen over maar heb hem nog nooit geprobeerd.. Word eens tijd zo te lezen!

  Reply
 • Irma

  03/07/2013

  Oeh nice, ik gebruik het eigenlijk niet meer, omdat mijn haar altijd een beetje grijs en dof lijkt als ik het gebruik :l

  Reply
 • Kelly

  03/07/2013

  Deze heb ik zelf ook, vind hem erg fijn!

  Reply
 • Jana

  03/07/2013

  Deze wil ik ook eens proberen :)x

  Reply
 • Debora

  03/07/2013

  Ik denk dat wij hier thuis al 7 van zo’n grote bussen hebben opgebruikt. Jep, mijn familie is droogshampoo verslaafd.

  Reply
 • Olga

  03/07/2013

  Ik ga deze testen want gebruikte andere merken en was niet zo tevreden!!

  Reply
 • Jhemyla

  03/07/2013

  Ik kan echt niet tegen droogshampoo helaas :(

  Reply
 • SarahDiiamonds

  03/07/2013

  Deze lijkt me echt fijn! Ik gebruik een droogshampoo van Garnier en kan echt niet meer zonder ik gebruik het voornamelijk voor volume, niet per sé wanneer mijn haar vet is.

  Reply
 • Kayleigh

  03/07/2013

  Klinkt goeeeed! Ik had een droogshampoo maar dat werkte voor geen meter dus wie weet is dit wat voor mij :-)

  Reply
 • Sheela

  03/07/2013

  Ik heb de grote flacon, hij is heel fijn alleen vind ik de geur niet lekker x

  Reply
 • Sophia

  04/07/2013

  Ik heb nu al zoveel positieve dingen gehoord over batiste drooghampoo :) Ik. Moet. Dit. Hebben. :p

  Reply
 • Joyce

  05/07/2013

  Ah ik zweer echt bij Batiste dry shampoos, vooral de Blush versie vind ik heerlijk! <3 Past perfect bij poederige parfumgeurtjes en geeft je dat Marie Antoinette gevoel mhihi! Deze klinkt trouwens ook wel erg goed. Tropische geurtjes, bring them to mamma.

  Reply
 • Deb

  05/07/2013

  Deze lijkt me zowieso heerlijk vanwege de kokos geur. Ik gebruik droogshampoo vooral voor het instant volume effect; PUMP UP THA VOLUME AND GO BIG HAIR BABY ;-) batiste stond al op mijn wishlist,maar eerst maak ik braaf mijn huidige flesje droogshampoo op van Lee Stafford.

  Reply
 • ValleyDoll

  06/07/2013

  Vind de Batiste droogshampoos ook erg fijn !

  Reply

Geef een reactie