Etos Suncare Mousse SPF 30!

Als kind zijnde was ik al aan de waterkant te vinden! Het liefst zwom ik gewoon dagenlang achterelkaar, mijn geverfde lokken verkleurde binnen noodtime en met T-shirts werd ik in het water gespot. Waarom? Ik verbrandde altijd als de neten! Zo rood als een kreeft en zo pijnlijk als vierhonderstegraads verbrandingen. Maar dat is verleden tijd met de nieuwe Suncare-lijn van de Etos!

1 ETOS SPF

2 ETOSSPF

Hoge factoren moesten er massaal worden ingeslagen in huize Koning, want men verbrandt hier als slechte koks die zelfs gekookt water laten aanbranden. YOU KNOW! Ik voel mij aangesproken door mijn eigen onzin. Zorgeloos in de zomer met bescherming voor ieder huidtype.

3 ETOS SPF

4 ETOS SPF

Een kleine zonnebrandflacon die je gemakkelijk mee kunt nemen in je tas. Gedurende dag dat je in de zon verschijnt, moet je ook je factor blijven bijsmeren. Dat geldt ook voor de kiddo’s die op straat spelen, daar hebben zij ook de Factor 50 voor de kleine poppen onder ons. Maar we schakelen over naar de jongvolwassene, factor 30!

55 ETOSSPF

5 ETOS SPF

6 ETOS SPF

Bakkend aan het water – works like a charm – smeerde ik mij in met het fluweelzachte goedje. Zoals je ziet spreken wij over een mousse die enthousiast uit de flacon spuit. Maybe iets te enthousiast, mijn buurvrouw kreeg een klodder op zich. “Wat is dat?!” De nieuwe zonnebrand van de Etos, geen lotion, maar mousse! Een luchtig goedje wat een voedend laagje achterlaat. Inmiddels is hij de hele clan afgegaan waar ik mee uit was. Kortom, goedgekeurd!

Hij zit standaard in mijn make-uproutine voor de zomer, maar wordt ook regelmatig meegenomen naar een dagje uit + het strand. Misschien vind je hem wat te plakkerig, aangezien de romige mousse zich niet volledig op laat nemen, maar zelf vind ik dat geen probleem. Uren heb ik in de zon gelegen, maar ik was niet verbrand. Bravo!

55 ETOSSPF

De Etos Mousse SPF 30 is verkrijgbaar voor €4,99 bij natuurlijk de Etos! Maaaar, hij is er ook in een spray en dan is het product €3,99. Vergeet niet de After Sun die verkrijgbaar is voor €3,49! Geen geld en zeker musthaves voor in de zomer. Zonnebrand is belangrijk, vergeet je niet om je te beschermen!

Gebruik jij een zonnebrand in de zomer? Of laat je het product liever liggen?


33 Comments

 • Laura

  05/07/2013

  Klinkt goed! Ik moet eigenlijk ook meer zonnebrand producten gebruiken. Ik heb al gestemd en sowieso ga ik kijken! Love youuuu!

  Reply
 • martina

  05/07/2013

  handig product!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  05/07/2013

  De mousse textuur lijkt me wel fijn. Ik smeer me wel in maar met max een factor 15 want ik verbrand niet zo snel.

  Reply
 • Kimberly

  05/07/2013

  Lijkt me eigenlijk best wel fijn! Ik hou van een mousse en wist niet dat het er ook als zonnebrand was :D

  Reply
 • Leonie

  05/07/2013

  Klinkt als een fijne zonnebrand! Ik gebruik zelf altijd kinderzonnenbrand van kruidvat eigen merk. Als ik andere gebruik krijg ik allemaal bultjes op mijn been :( Ik smeer overigings ook met factor 30!

  Reply
 • Deze ga ik echt halen! :)

  Reply
 • femketje

  05/07/2013

  Lijkt me handig zo in mousse vorm! ♡

  Reply
 • Liesbeth

  05/07/2013

  Klinkt fijn, en wel leuk dat het eens een mousse is. Ik ga meestal voor de factor 50. Ik verbrand eigenlijk niet zo snel, maar better safe than sorry he :-)

  Reply
 • Vanessa

  05/07/2013

  Oh die ziet er echt heerlijk uit!

  Reply
 • Beautyjuf

  05/07/2013

  Haha, het is net slagroom wat je op je huid spuit ;-) Het lijkt me erg gek om een mousse te gebruiken. Maar, het belangrijkste is dat het zijn werk doet :-)

  Reply
 • Juliette

  05/07/2013

  ik haat smeren.. ;) het zou misschien wel meer moeten.. maar ik doe het bij mijzelf bijna nooit :o

  Reply
 • Tessa

  05/07/2013

  Klinkt goed!

  Reply
 • Amanda

  05/07/2013

  Ik gebruik bijna elke dag zonnebrand :) Nu wel wat luxere merken dan vroeger.

  Reply
 • Charlotte

  05/07/2013

  Deze ga ik ook eens kopen! Klinkt echt goed!

  Reply
 • Rivka

  05/07/2013

  Handig product! Ik verbrand altijd zoo snel haha,

  Reply
 • SarahDiiamonds

  05/07/2013

  Wat leuk dat het een mousse is, hij lijkt me echt heerlijk zacht!

  Reply
 • Joyce

  05/07/2013

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • ChantalAngel

  05/07/2013

  Lijkt me erg prettig en dat hij een beetje plakt maakt ook niet uit, want met een beetje bakken plak je wel van het zweten ;)

  Reply
 • Danique

  05/07/2013

  Lijkt me heel erg fijn!

  Reply
 • Natasja

  05/07/2013

  Dit lijkt me echt een heerlijk product! Ik heb namelijk een hekel aan gewone zonnebrandcrème.

  Reply
 • Jasmine

  05/07/2013

  Een zonnebrandmousse, interesting. Nog niet van gehoord maar het klinkt wel goed. Als het plakt weet je zeker dat het overal erop zit =]

  Reply
 • lippylash

  05/07/2013

  Ooh klinkt echt leuk!

  Reply
 • LifeOfBun

  05/07/2013

  Ziet er lekker luchtig uit! S weer ns wat anders. :D

  Reply
 • Nadia

  05/07/2013

  Ik moet ook echt factor 30 en 50 hebben hoor!

  Reply
 • Jorinde

  05/07/2013

  Hij lijkt me fijn. Moet mij ook echt insmeren, anders verband ik als een kreeft!

  Reply
 • Deb

  05/07/2013

  Wat een apart goedje! Ik dacht dat het spul was voor in je haar maar het is dus gewoon voor op je lichaam!

  Reply
 • jana

  05/07/2013

  Deze klinkt wel heel goed :D x

  Reply
 • Maria Antoinette

  05/07/2013

  Lijkt me fijn spul! Heb het eigenlijk nog nooit zien staan.

  Liefs,

  Maria

  Reply
 • Nicool

  05/07/2013

  Ziet er best handig uit!

  Reply
 • robin

  05/07/2013

  deze ga ik denk ik halen! =D

  Reply
 • The Sketched Chef

  05/07/2013

  Wat een duidelijke en fijne review !

  Reply
 • Irma

  06/07/2013

  Oeh, handig zo’n mousse! Ik heb meestal een sprayflacon, dat vind ik ook wel fijn werken :)

  Reply
 • Kayleigh

  06/07/2013

  Oh yeah fijn! Een budget mousse zonnebrand. Love it :D

  Reply

Geef een reactie