NOTD: Herôme Dakar!

Een paarse kleur is echt van het hoge niveau bij mij als het gaat om make-up. Goddamn, een pain in the ass als het om een oogschaduw gaat. Het pakt te donker uit, te licht, matcht niet, maar nagellak daarentegen.. Altijd! Mijn zwak voor rode en blauwe lakken is groot, maar paars. Breek mij de bek niet open! Of wel en doe dat met de Dakar van Herôme?! OH YES.

1 HEROME

2 HEROME

Herome liet zich inspireren door spectaculaire steden, zoals Madrid, Parijs, Vegas, Shanghai, Santiago, Havana en nog veel meer, maar ook Dakar. Een dieppaarse kleur die in de avond goed tot zijn recht komt. De nachtelijke avonden eindigen vaak zo in het stadje Dakar!

3 HEROME

Op de foto’s draag ik een basecoat, namelijk de Orly Bonder en daar overheen drie laagjes van de Herôme Dakar nagellak. Officieel is hij al perfecto met één laagje, twee is ruim voldoende, maar door enkele beschadigingen ging ik voor nummer drie. Totaal niet verkeerd en de glossy finish doet mij de das om! + Longlasting! Kortom, Dakar is een favorietje!

Wil jij dat het ook jouw favorietje wordt? Nou guuurl, komt dat nou eens goed uit. De nagellak, Herôme Dakar, is namelijk verkrijgbaar bij OnlineMake-up voor maar €7,50! Geen geld voor de kwaliteit die wordt geleverd.

Heb jij een nagellak van Herôme? En welke heb jij in bezit?

See you tonight om 20:00 uur! Houd de site + Twitter in de gaten!

38 thoughts on “NOTD: Herôme Dakar!

  1. Sure, een heel mooi kleurtje! Ik vind paars altijd best lastig én de kleur is altijd net te licht, donker of wat dan ook hé, grr je herkent het gelukkig! Met nagellak heb ik dit helaas ook ; mede door m’n lichte handen. Deze kleur ziet er wel heel tof uit én wat heeft ie een mooie finish! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *