OOTD: Summer!

Smeltend in de zon, een hippe blazer op de schouder, maar still too hot! Inmiddels was ik opzoek gegaan naar trendy T-shirtjes die fleurig ogen, zonder het lame te maken. Dat was nogal een opgave, want felgekleurd en een gekke opdruk was niet gemakkelijk te vinden. Gelukkig spotte ik bij de Miss Etam enkele sierlijke praktijken. OUTFIT OF THE SUMMERDAAAY!

1 OOTD

2 OUTFIT

Veel bloemenprintjes, kleurrijke shirtjes met pofmouwtjes, of juist de denim kledingstukken. We blijven in de trend hangen, want denim is nog steeds hot. Een denim blouse of gewoon een simpele blazer, beide blijven amazing.

3 OOTD

Maaaaar, het is bloedheet, dus geen blazer voor mij! Zie, wil ik hem alweer bijna aantrekken, maar ik vond twee fancy T-shirts bij de Miss Etam en vandaag besloot ik die te combineren met mijn denim short van de Primark. Easy, geel met blauw. Colorblocking op zijn zomers!

4 OUTFIT

In de hand een grote strandtas – waar alles, maar dan ook echt alles in kan! Er verdwijnen hele televisies in die tas – en een snor om de pols + de vingers en nog eens wat nephaar tussen mijn lokken weggemoffeld. Kleurrijke make-uplook en Birkenstocks aan mijn voeten!

6 OOYDS

Outfitposts blijven moeilijk, maar misschien moet ik er meer maken – high requested, ik hoorde het ook weer in de livechat! – maar het is verdomd moeilijk om er goed op te staan. Oefening baart kunst zeggen ze. Dat geldt ook voor online shoppen, want bij de webshop van Miss Etam scoorde ik nog een witte corrector – bye ongewenste praktijken – en nog twee T-shirts. Yeap, jullie lezen het goed, er komen meer outfits aan! Natuurlijk kan je nog veel meer vinden bij Miss Etam, zoals de hele collecties aan blazers, blouses, maar vergeet niet de jeans!

T-shirt – Miss Etam, Short – Primark, Tas – Etos, Ring + Armband – Ebay.

Kom jij ook weleens bij de Miss Etam?


37 Comments

 • Laura

  15/07/2013

  Leuke outfit! Lekker zomers idd! Ik zal er weer zijn bij de livechat met je sistah! Zin in! ;D

  Reply
 • Kimberly

  15/07/2013

  Ik vind je outfit echt heerlijk zomers!! Nu hopen dat het zonnetje nog meer gaat schijnen! :D Ik vind je haar trouwens nog steeds zooo tof!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/07/2013

   Thanks Kim!

   Reply
 • Martina

  15/07/2013

  Leuke short!

  Reply
 • Sofie

  15/07/2013

  Heerlijk vrolijke outfit!

  Reply
 • Lekker fel! :)

  Reply
 • femketje

  15/07/2013

  Super leuk shirt! ♥

  Reply
 • Kayleigh

  15/07/2013

  Mooie vrolijk outfit! :D Jou haar is zo mooi he met die green ombre erin :-)

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/07/2013

   Thaaankyou!

   Reply
 • Amanda

  15/07/2013

  Wat een lekkere zomerse outfit!

  Reply
 • Vanessa

  15/07/2013

  Mooie, zomerse outfit! Ik vind dat shirt echt heel leuk!

  Reply
 • Britt

  15/07/2013

  Lekker vrolijke outfit! Heerlijk zomers ;)

  Reply
 • Joyce

  15/07/2013

  Staat je erg leuk!

  Reply
 • Deb

  15/07/2013

  Het imago van Miss Etam wordt door jouw mooie en zomerse verschijning ineens een stuk hipper!! Leuke outfit en idd helemaal summer proof! Miss Etam mag ik haar handen knijpen met zo’n mooi en fris model! Outfit foto’s maken vind ik zelf ook een hell of a job, daarom maak ik ze niet zo vaak. Ik vind dat het je prima is gelukt trouwens!

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/07/2013

   Dankjewel Deb! Ik had trouwens precies hetzelfde, alhoewel de maatjes wat groot vallen. Maar ik slaagde er redelijk goed, nooit verwacht. Ik dacht altijd dat het zo’n truttig iets was, met de koude kak eroverheen. Maaaar niet dus! I LIKE! Ben helemaal in mijn nopjes met de T-shirtjes. ^^

   Reply
 • Kjoetness

  15/07/2013

  Je bent zo een leuke kleurrijke persoon. Wordt er vrolijk van :)

  Reply
 • Xan

  15/07/2013

  “Let’s go to the Beach beach..” yes, ik krijg meten een strandgevoel. Leuke outfit. Love the colours, heerlijk met dit weer. Leuk t-shirt.
  Love,

  Reply
 • Lisa

  15/07/2013

  Super leuke outfit! ;) En ik kijk weeral uit naar de livechat :D

  Reply
 • Jill

  15/07/2013

  Leuke outfit! Ik vind dat je anders goed op de foto staat hoor.. je bent een prachtige meid :3

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/07/2013

   Ah, dankjewel Jill! ^^

   Reply
 • Judith

  15/07/2013

  Erg leuke outfit!

  Reply
 • Linda

  15/07/2013

  Oeeh die sieraden <3

  Reply
 • Leonie

  15/07/2013

  Superleuke outfit! Shirtje is leuk!

  Reply
 • Angela

  15/07/2013

  Super leuke outfit! Heel vrolijk!

  Reply
 • Sheela

  15/07/2013

  Ohh die snorrenketting, mooi!! x

  Reply
 • LifeOfBun

  15/07/2013

  Owww zo vrolijk!!!! I like your color combos ^_^

  Reply
 • Nena

  15/07/2013

  Wow echt leuke outfit! Staat jou supergoed en zeker met je blauwe haren :)

  Reply
 • Jana

  15/07/2013

  Wat een mooie zomerse outfit! :) x

  Reply
 • Merel

  16/07/2013

  Leuke, zonnige outfit! :)

  Reply
 • Liesbeth

  16/07/2013

  Lekker zomerse outfit, heerlijk! Die short staat je trouwens erg mooi.

  Reply
 • Gerrianne

  16/07/2013

  Ha, in je filmpje vertelde je dat je je broek combineert met je oogschaduw. Hier ook! Leeeuk. Maar vaak combineer je je shirt toch met oogschaduw? Huh, tenminste dat zie je vaker. Nouja, dat valt me nu eigenlijk op en geen idee of het zo is eigenlijk, maar na mijn idee wel. Enough now. Ik vind je outfit leuk én wat een toffe blauwe short! ^^

  Reply
  • CynthiaKoning

   22/07/2013

   Ik doe het trouwens altijd hoor, meestal met het shirt! Maar onder het oog heb ik een gele oogschaduw, matchy matchy!

   Reply
 • Sherr

  24/07/2013

  I really love your hair guurll!

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/08/2013

   Thanks lady!

   Reply
 • Josephine

  02/08/2013

  Waaah wat een leuke kleurrijke outfit! Supertof trouwens al die livechats, jammer dat ik ze allemaal heb gemist. Heb wel het een en ander meeekregen op Twitter :D

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Aaaahhh, such a shame Joos! Bedankt lady. :)

   Reply
 • Poonpo

  23/12/2014

  very sweet yellow tee , simple and attractive

  Reply

Geef een reactie