Dé 48 UUR CHALLENGE!

De hele vakantie ben ik al bezig met afspraken, meetings, bloggen, work work work, dingen die totaal niet ontspannend zijn, kortom bezig for life. Hallo, vakantie. Dat betekend toch echt dat ook ik eraan moet gaan geloven. Enkele daagjes rottend op het strand, YES. Maar mijn vakantie is toch leuker onder het genot van een goede game, gezellige praatjes en something good to drink. BAZINGA. De 48 UUR CHALLENGE!

390873_284782551565188_100001003350618_803215_918733365_n_large

Wat houdt het nou in godsnaam in? 48 uur? Wie Grand Theft Auto kent, wat beter bekend staat om GTA, weet ook dat je het spel binnen enkele uren kan behalen. Yeap, een achievement van 48 uur gamen.. Ja, achterelkaar. Aan één stuk door. I KNOW RIGHT?! Gonna be awesome.

Tijdens mijn game-sessie ben ik ook nog eens live, ik zal het gaan opnemen, zodat het vervolgens weer op de site terecht komt. Alleen als het een leuke video wordt hoor, anders skip ik de crap. MAAR, AGAIN. LIVE! YAAAY! 

large-2

Natuurlijk ben ik ondertussen ook gewoon gamende, maar ik ben een multitasker en zal ook gewoon aandacht besteden aan de chat. Waarschijnlijk broadcast ik hem de hele dag, zodat je elk moment kunt inspringen, maar officieel ga ik live om 20:00 uur. Net zoals alle andere livechats. Zodra ik online ben, komt natuurlijk het artikel op de site terecht + op Twitter en de Facebookpagina.

04

Kortom, een gamende livechat met hilarische opmerkingen, veel frustratie en hopelijk weer op veel gezelligheid! De challenge gaat donderdag 25 juli 2013 van start, en dan om 20:00 uur gaat de livechat weer de lucht in! Wees er gezellig bij! 

Hopelijk zie ik jou donderdag 25 juli 2013 om 20:00 uur bij de livechat! 

Game jij weleens? En wat is jouw favo game?

34 thoughts on “Dé 48 UUR CHALLENGE!

  1. saaay whaat o_o?! Ik heb het wel één keer gespeeld, kon toen alleen de auto niet goed rijden waardoor ik maar ging rennen, LOL. Heel veel succes haha!

  2. Lijkt me wel is gaaf om te doen… Een game marathon… Maar dan moet je wel ergens goed in zijn hahaha… Gamen is niet echt aan mij besteed.. Race spellen lukken me niet omdat ik meer tegen de randen bots.. Mario achtige spellen lukken me niet omdat dat teveel knopjes tegelijk indrukken is hahah.. Kortom.. Vind t leuk om te doen maar dan voor max een half uur ;)

  3. Wat cool. Zo,daar zeg je wat. Gamen. Ik heb echt heel lang niet gegamed. Als ik game zijn het vechtspellen, basketball andere sporten niet. Unless it’s a Wii game hahahah. Verder de relaxte spellen:THE SIMS. Number one. Wauw wil nu ook alleen geen 48 uur. Ben benieuwd hoe je dat gaat volhouden. Succes en ik doe m’n best om bij de chat te zijn.
    Love,

  4. OMG I lalalovee GTA!!! Dat was het eerste spel dat ik speelde hahaha op de pc vroegah en eigenlijk heb ik ze allemaal gehad :P succes met de challenge jij als nachtbraker aka no sleeper kan dit wel :D ( En anders helpt een heleboel redbull wel xD) You can do it!!!!!

  5. Het was kort maar krachtig! Ik dacht.. ik ga gewoon eens kijken, dacht dat ik een cam nodig had (die ik dus niet heb) maar was helemaal niet nodig. Leuk om zo toch ff met je gechat te hebben. Suc6 met Gamen chick!
    Ik had het dus kunnen weten van die 48 h als ik dit artikel eerder gelezen had… maar deze chick moet af en toe slapen.. dus ik loop soms wat achter..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *