Dé 48 UUR CHALLENGE!

De hele vakantie ben ik al bezig met afspraken, meetings, bloggen, work work work, dingen die totaal niet ontspannend zijn, kortom bezig for life. Hallo, vakantie. Dat betekend toch echt dat ook ik eraan moet gaan geloven. Enkele daagjes rottend op het strand, YES. Maar mijn vakantie is toch leuker onder het genot van een goede game, gezellige praatjes en something good to drink. BAZINGA. De 48 UUR CHALLENGE!

Wat houdt het nou in godsnaam in? 48 uur? Wie Grand Theft Auto kent, wat beter bekend staat om GTA, weet ook dat je het spel binnen enkele uren kan behalen. Yeap, een achievement van 48 uur gamen.. Ja, achterelkaar. Aan één stuk door. I KNOW RIGHT?! Gonna be awesome.

Tijdens mijn game-sessie ben ik ook nog eens live, ik zal het gaan opnemen, zodat het vervolgens weer op de site terecht komt. Alleen als het een leuke video wordt hoor, anders skip ik de crap. MAAR, AGAIN. LIVE! YAAAY! 

Natuurlijk ben ik ondertussen ook gewoon gamende, maar ik ben een multitasker en zal ook gewoon aandacht besteden aan de chat. Waarschijnlijk broadcast ik hem de hele dag, zodat je elk moment kunt inspringen, maar officieel ga ik live om 20:00 uur. Net zoals alle andere livechats. Zodra ik online ben, komt natuurlijk het artikel op de site terecht + op Twitter en de Facebookpagina.

Kortom, een gamende livechat met hilarische opmerkingen, veel frustratie en hopelijk weer op veel gezelligheid! De challenge gaat donderdag 25 juli 2013 van start, en dan om 20:00 uur gaat de livechat weer de lucht in! Wees er gezellig bij! 

Game jij weleens? En wat is jouw favo game?


34 Comments

 • Natiza

  23/07/2013

  Oeeeh! Leukk! Ik ben er zeker bij :’)

  Reply
 • Vanessa

  23/07/2013

  Leuk idee zeg!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  23/07/2013

  Oh yes, ik kijk al uit naar het filmpje! Vroeger deed ik dat ook wel eens, met vrienden een game marathon organiseren :-) Tof, tof, have fun Cynthia!

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/08/2013

   Aaah, awesome lady! Dankjewel. :)

   Reply
 • Sheela

  23/07/2013

  Oh weer een livechat :) leuk!

  Reply
 • Vera

  23/07/2013

  Awesome, have fun!

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/08/2013

   Dankjewel Vera!

   Reply
 • Eline

  23/07/2013

  Succes! ik speel nu zelf in vakantie ook af toe een potje gta san andreas :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/08/2013

   Thank you!

   Reply
 • ChantalAngel

  23/07/2013

  Haha gaaf!! Love GTA ik wil ook de nieuweee!!

  Reply
 • Lidewij

  23/07/2013

  Wheee wat een leuk idee! Ik game ook wel, maar geen 48 uur achter elkaar haha! Veel plezier, en succes ;)

  Reply
 • Yak Man

  23/07/2013

  saaay whaat o_o?! Ik heb het wel één keer gespeeld, kon toen alleen de auto niet goed rijden waardoor ik maar ging rennen, LOL. Heel veel succes haha!

  Reply
  • CynthiaKoning

   10/08/2013

   Thank you Yak Man!

   Reply
 • Sophie

  23/07/2013

  Haha, leuke challenge! Ik ga kijken of ik bij de livechat kan zijn. Veel succes alvast :)

  Reply
 • Joyce

  23/07/2013

  wat een awesome challenge, haha! succes ;)

  Reply
 • Ik wil er weer bij zijn, was erg gezellig de vorige keer! Ik ben eigenlijk totaal niet van het gamen, geen geduld voor.

  Reply
 • Wendy

  23/07/2013

  Lijkt me wel is gaaf om te doen… Een game marathon… Maar dan moet je wel ergens goed in zijn hahaha… Gamen is niet echt aan mij besteed.. Race spellen lukken me niet omdat ik meer tegen de randen bots.. Mario achtige spellen lukken me niet omdat dat teveel knopjes tegelijk indrukken is hahah.. Kortom.. Vind t leuk om te doen maar dan voor max een half uur ;)

  Reply
 • Xan

  23/07/2013

  Wat cool. Zo,daar zeg je wat. Gamen. Ik heb echt heel lang niet gegamed. Als ik game zijn het vechtspellen, basketball andere sporten niet. Unless it’s a Wii game hahahah. Verder de relaxte spellen:THE SIMS. Number one. Wauw wil nu ook alleen geen 48 uur. Ben benieuwd hoe je dat gaat volhouden. Succes en ik doe m’n best om bij de chat te zijn.
  Love,

  Reply
 • femketje

  23/07/2013

  gaaf idee :D

  Reply
 • Liliane

  23/07/2013

  Hahaha, volgens mij moet dit wel hilarisch worden!
  Kun je een beetje tegen je verlies trouwens Cynth?

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/08/2013

   Jaaa, dat wel! :) Daar heb ik geen moeite mee.

   Reply
 • Joliefie

  23/07/2013

  Oeeeeh Leuk hihi :D

  LIefs
  JOLIEFIE

  Reply
 • Kimberly

  23/07/2013

  Je bent gek jij!! hahaha! Ik ben heel benieuwd en ga zeker kijken!:D

  Reply
 • Jana

  23/07/2013

  Haha supertof!x

  Reply
 • Michelle

  23/07/2013

  Wat leuk! Gameze. Xx

  Reply
 • Bo

  24/07/2013

  Oh wooow! Gamen vind ik op z’n tijd ook leuk om te doen, maar 48 uur aan één stuk door? Dat wil ik wel zien haha!!

  Reply
 • Jasmine

  24/07/2013

  Live met jou is al leuk, maar mensen die helemaal into a game zijn hebben zulke grappige reacties (soms wat aggresief maar dat hoort erbij) =]!!

  Reply
 • Marita

  24/07/2013

  wooh #bazenchat met #bazencrew! haha :D

  Reply
 • Irma

  24/07/2013

  Wow, wat een originele challenge! Ik kan helaas niet kijken, maar heel erg veel succes ermee! :)

  Reply
 • Nena

  24/07/2013

  Cool idee, ik zou dat zelf wel nooit kunnen volhouden denk ik maar ik wens jou heel veel succes, ik zal er waarschijnlijk bij zijn!

  Reply
 • LifeOfBun

  24/07/2013

  Ahhh kga proberen kijken al hebk shitty internet dan hehe. Awesome dat jij ook n trouwe GTA fan bent! YAYUS!

  Reply
 • Sherr

  25/07/2013

  OMG I lalalovee GTA!!! Dat was het eerste spel dat ik speelde hahaha op de pc vroegah en eigenlijk heb ik ze allemaal gehad :P succes met de challenge jij als nachtbraker aka no sleeper kan dit wel :D ( En anders helpt een heleboel redbull wel xD) You can do it!!!!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/08/2013

   Thaaaankyou!

   Reply
 • Deb

  25/07/2013

  Het was kort maar krachtig! Ik dacht.. ik ga gewoon eens kijken, dacht dat ik een cam nodig had (die ik dus niet heb) maar was helemaal niet nodig. Leuk om zo toch ff met je gechat te hebben. Suc6 met Gamen chick!
  Ik had het dus kunnen weten van die 48 h als ik dit artikel eerder gelezen had… maar deze chick moet af en toe slapen.. dus ik loop soms wat achter..

  Reply

Geef een reactie