Filmpje: Unboxing GLOSSYBOX + something little.

Een nieuwe maand, nieuwe temperaturen en hoe! De hitte doet mij nog net niet de das om, maar wat de winter wel bij mijn huid heeft gedaan. Met mijn handen in het haar, PANIEK! Not summerproof? Thank god komt de GLOSSYBOX speciaal met de zomerse juli editie 2013. Ben jij benieuwd wat erin zit? Kijk dan snel mee!

1

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Een vrolijke box met een leuke inhoud, perfecte voor le summer ’13! Ik ben benieuwd naar de droogshampoo die zo goddelijk rook, maar ook het potlood van Jelly Pong Pong. Oh, laten we de nagellak niet vergeten. Natuurlijk verschijnen er allemaal reviews op de website, behalve die van Figs ‘n Rouge. Dus heb jij nog een leuke slogan, quote of zin, hit hem in de comment en misschien ontvang jij hem wel! Wel moet ik erbij vermelden dat hij niet geseald is, dus als je dat liever niet hebt, then don’t. Wil jij hem wel winnen? Hit the slogan GOOD!

De Glossybox is gewoon te bestellen via de website van Glossybox zelf, daar kun je een abonnement nemen. Je kunt zowel een maand abonnement nemen – dat je maandelijks €12,45, maar ook 3, 6 of 12 maanden. Hey, neem gewoon een kijken op de website, zodat je even op je gemak kan kijken over de laatste boxen, maar ook de favoriete producten uit de Glossybox!

Laat wel even in de comments weten dat je meedoet, good luck!

Ontvang jij de GLOSSYBOX ook? Of heb jij een andere box?


19 Comments

 • Laura

  23/07/2013

  Leuk filmpje weer! Haha, pong pong! ;) Ik ben heel slecht in het verzinnen van slogans… Misschien weet ik er later eentje! Ik ontvang de glossybox niet, al lijkt het mij wel leuk om een keertje te proberen.

  Reply
 • Sofie

  23/07/2013

  Mooie producten zitten er deze keer in de box!

  Reply
 • Amanda

  23/07/2013

  Leuke box! Die Figs en Rouge daar ben ik benieuwd naar.

  Reply
 • Kimberly

  23/07/2013

  Aaa die lipbalm lijkt me zo fijn! :D

  Reply
 • Vanessa

  23/07/2013

  Leuk filmpje en mooie producten zitten er in de box!

  Reply
 • Roos

  23/07/2013

  hele leuke box en heel leuk filmpje! ;)

  Reply
 • Dionne

  23/07/2013

  Leuk filmpje!
  Er zitten mooie producten in!

  Reply
 • ChantalAngel

  23/07/2013

  Leuke box. Zonde je niet tegen de lipbalm kunt. De droogshampoo en nagellak ben ik erg benieuwd naar.

  Reply
 • Leuke box! Droogshampoo komt altijd van pas, net als nagellak trouwens ;). Die spray voor over je benen lijkt mij wel raar, weet niet zo goed wat ik me daarbij moet voorstellen. Achja, altijd leuk om eens uit te proberen.

  Reply
 • Leuk filmpje!

  Reply
 • Lotte

  23/07/2013

  Ik vind dit een leuke box! Ik vind het leuk dat er producten van Tony & Guy inzitten, deze vind ik namelijk erg mooi en fijn!

  Reply
 • Vera

  23/07/2013

  Wat een mooie producten zeg!

  Reply
 • martina

  23/07/2013

  leuk! ik heb een abbonement op de beautybox, maar de box van juni zou begin juli komen ivm zomerstop, maar dat ding is nog steeds niet binnen! begin er een beetje zat van te raken…..

  Reply
 • Linda

  23/07/2013

  Wat een super leuke box! Haha jelly pong pong klinkt echt geweldig! Mijn ”lijfspreuk” is: SMILE ‘TILL YOUR MOUTH CAN’T GET BIGGER :D’

  Reply
 • Jana

  23/07/2013

  Wat een mooie inhoud :D x

  Reply
 • Simone

  23/07/2013

  Ben ook benieuwd naar de droogshampoo!

  Reply
 • Marita

  24/07/2013

  wooh, love it!
  Today is a gift, that’s why we call it the present.

  Ik vond de quote wel passen haha :)

  Reply
 • Sheela

  24/07/2013

  leuk filmpje! Ik heb geen abo op de glossybox x

  Reply
 • Denise

  24/07/2013

  Leuk filmpje en leuke producten !

  Reply

Geef een reactie