Hippe cases en liefde voor de smartphone! (+WINACTIE!)

Dat ik getrouwd ben met mijn smartphone is voor iedereen wel duidelijk en ik weet honderd procent zeker dat ik niet de enige ben. Je wilt je liefde versieren zowel met zwoele blikken in de camera, als mooie hoesjes waarmee je het meer laat leven. Apple is mijn merk, maar niet voor iedereen. Gelukkig hebben we dan Smartphonehoesjes.nl!

De naam zegt het al, Smartphonehoesjes.nl een webwinkel waar je los kan gaan met lekkere kortingen zoals de uitverkoop bij de iPhone 4. Hoesjes voor de iPhone 3, 4, 4S en zelfs al de 5! Vergeet niet de rij aan iPods en iPads! Zowel de 3 als de Mini.

Maar niet getreurd, want ik informeerde je ook al over de andere merken die er verkrijgbaar zijn, zoals Samsung! De Galaxy Xcover, Gio, S Advance, S4 Mini, S3 Mini, Galaxy Note 2 en nog veel meer. Ook de LG, Blackberry, Nokia en de geliefde HTC. Kortom, heel wat telefoons die beschikbaar zijn. Wat betekend dat er leuke gms hoesjes in omloop zijn, zoals het Samsung Galaxy Young Hoesje of de andere van Samsung, namelijk het Samsung Galaxy Express hoesje!

Gratis verzenden, ik zeg ‘kom maar op met die accessoires!’ En ook voor de Belgische bezoekers onder ons, want ook zij hebben de mogelijkheid om in de webshop los te gaan. Bestel je voor 17:30, dan ontvang jij het item de volgende dag, maar woon je in België? Dan duurt het een dag langer, topservice.

Nu komt natuurlijk het leukste gedeelte, want ik mag namelijk twee keer een shoptegoed van €25! Yeap, je leest het goed. Misschien hang jij wel binnenkort rond op de website, waar jij op je gemak het shoptegoed kan besteden!

Wat zijn de voorwaarden van de winactie?
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van Smartphonehoesjes.nl
– Like de Facebookpagina van Beauty Koning
– Vertel wat jij met het tegoed gaat doen (hoeft niet, is alleen leuk!)
– De winactie loopt tot 31 juli 2013.

Good luck! 

Kon jij de webwinkel al? En heb je er ooit iets besteld?


25 Comments

 • nathalie

  24/07/2013

  Oehhhh ik doe mee!!!
  Met het tegoed zou ik namelijk een mooie case voor mijn Ipad mini kopen zodat deze goed beschermd is.

  x Nathalie

  Reply
 • Marita

  24/07/2013

  Guurl, im in! Ik had jouw facebook pagina al geliked en nu ook die van smartphonehoesjes.nl. And ofcourse vertel ik deze opperbaas even wat ik er mee ga doen! Ik ga er een leuk hoesje mee kopen voor dat afgesleten ding van mij. Misschien dat ie er dan wat beter uit ziet xD

  xx moi

  Reply
 • Simone

  24/07/2013

  Ik doe mee! Like jullie beiden op FB! :)

  Reply
 • Sheela

  24/07/2013

  Ik doe mee! :)
  Ik heb alles gedaan, en natuurlijk zou ik een leuk hoesje kopen voor mijn smartphone. Hij ziet er veel te “kaal” uit x

  Reply
 • Irma

  24/07/2013

  Ah wat leuk! Handig dat ze ook hoesjes hebben voor andere smartphones. Ik heb alleen net al een nieuwe besteld :’)

  Reply
 • Nicool

  24/07/2013

  Ik doe graag mee! Ik zou van het tegoed een ‘kunstlederen hoes met gesp’ aanschaffen in zwart of donkerbruin voor mijn Ipad Mini <3 Ik heb de beide FBpagina's geliked :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  24/07/2013

  Ik laat de kans aan de rest :-) Ik heb net een nieuw hoesje besteld dat normaal gezien nu onderweg is. Succes iedereen!

  Reply
 • Nikita

  24/07/2013

  Ik doe mee !!!
  Ik like de beide FB pagina’s
  en ik zou total lossssss geheeennn
  Ik zie mijn gsm – samsung galaxy ace 2 ertussen staan en dan zie ik OW LORD BLING BLING HOESJES !
  Ik wil zo graag een bling bling hoesje bestellen, maar via ebay zitten ze gewoon in een plastic zakje en gaan ze wsl kapot aankomen… ik zou wel voor een niet TE opvallend model gaan, eerder zoiets als dit: http://www.smartphonehoesjes.nl/zwart-bloem-blingbling-hardcase-hoesje-galaxy-ace.html
  en omdat ik dan centjes over zou hebben van de cadeaubon KABLAM http://www.smartphonehoesjes.nl/roze-hardcase-hoesje-met-strass-steentjes-galaxy-2507729.html komt deze er ook nog bij :p
  super dat er geen verzendkosten zijn <3

  Reply
 • Leuke actie! (: Maar aangezien ik vorige keer heb gewonnen Cynth, laat ik deze actie voor anderen! Ben er trouwens nog altijd blij mee, hoor :) Hij zit er momenteel weer rond (:

  Reply
 • Elise

  24/07/2013

  Wat een leuke actie zeg, ik heb al een top hoesje dus ik laat deze voorbij gaan :)

  Reply
 • Manuela

  24/07/2013

  Ik doe zeker mee!! Ik heb een iPod touch 4g dus daar zal ik hele leuke hoesjes voor vinden! (Heb stiekem al de site bezocht).
  Ik heb alles gedaan en geliked….
  Xo Manuela

  Reply
 • Linda

  24/07/2013

  Super leuk ik doe mee! Heb beide FB pagina’s geliked :D Ik wil al heel lang zo’n beertjes hoesje (siliconen), die pinguin is ook super leuk! Ik laat mijn zusje en mijn pa dan ook lekker meebestellen voor hun smart apparaten xd

  Reply
 • natiza

  24/07/2013

  Leuke win actie! Ik heb zelf al super veel hoesjes voor mijn iphone 5 dus ik wens de andere veel geluk :’)

  Reply
 • Michelle

  24/07/2013

  Wat leuk. Succes iedereen! Xx

  Reply
 • LifeOfBun

  24/07/2013

  Dr is niets dat op mijn phone zou passen at the moment, maar leuke winactiiie!! Girly gadgets ftw!

  Reply
 • rani

  24/07/2013

  Ik ken de winkel al ,maar heb er nog nooit iets gekocht.
  Ik doe graag mee met je winactie!

  Wat zou ik met het shoptegoed kopen: Een mooi hoesje voor m’n Samsung dat zowel leuk& hip is, als beschermend. (Ik ben een kei in het-laten-vallen van mijn smartphone!!)

  Succes iedereen! x

  Reply
 • Tanita

  24/07/2013

  ik doe mee! ik heb alles gedaan
  ik ga hoesjes kopen voor mijn iphone 3gs. Die leuke cartoon en gameboy hoesje vind ik superleuk! dus die zou ik sowieso kiezen!

  groetjes,
  tanita

  Reply
 • Linda

  24/07/2013

  OMG dat kroontje bovenaan is echt geweldig!!!! Love it :)

  Reply
 • Zoë

  25/07/2013

  Ik doe zeker mee! En met het tegoed ga ik eindelijk een hoesje voor me telefoon kopen!
  Heb verder alles gedaan x

  Reply
 • Sharon

  25/07/2013

  Oeh leuke actie ik doe ook mee ! Ik doe mee omdat ik graag een leuk hoesje voor mijn samsung galaxy note wil ;D

  Reply
 • Tamara V

  25/07/2013

  Jazeker doe ik mee.
  Mijn iPhone kan wel een leuk jasje gebruiken

  Reply
 • mirella

  28/07/2013

  Over leuke hoesjes gesproken. Zo’n win actie is nooit weg toch! En je iPhone eens opleuken met wat nieuws. Perfect!

  Reply
 • Birgit

  30/07/2013

  hoi
  Dit is pas eens leuk! Ik ben uit België, super dat het niet alleen voor mensen uit Nederland is ;)
  Ik heb een nokia e6, zilver. Een prachtige telefoon als je het mij vraagt. Daar hoort natuurlijk een even mooi hoesje bij.
  Groetjes Birgit

  Reply
 • Birgit

  30/07/2013

  hoi
  Dit is pas eens leuk! Ik ben uit België, super dat het niet alleen voor mensen uit Nederland is ;)
  Ik heb een nokia e, zilver. Een prachtige telefoon als je het mij vraagt. Daar hoort natuurlijk een even mooi hoesje bij.
  Groetjes Birgit

  Reply
 • Karin

  31/07/2013

  Ik doe op de valreep mee!
  Super leuke winactie!
  Ik zie dat ze ook nog eens Sale hebben dus die €25,- kun je heul goed besteden!
  Ik zou kiezen voor een Gameboy hoesje, het roze camera hoesje en de kleurrijke indiaan hardcase!!

  Fingers crossed!!
  xx

  Reply

Geef een reactie