Handmaskerweek #1.

Yeap, bouwvakker eerste klas hiero! Mijn handen zijn een ramp tijdens de vakantie, hard werken in de tuin. Just joking, maar werk keihard werden in mah room. Even een likje verf hier en daar, spijker in de muur, plank onder het bureau. Behangen, ik kan het allemaal. Helaas doet dit mijn handen de das om, maar hey! Dankzij het handmaskerweek moet het worden verholpen. Vandaag mijn allereerste homemade scrub voor le hands!

Schermafbeelding 2013-07-12 om 22.51.47

  Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De benodigdheden die ik in de video heb gebruikt:
– Een glazen bakje
– Olijfolie
– Suiker
– Lepel

MAH HANDS ARE SOFT LIKE A BABYBUTT. Gurl, works like a damn charm. Mijn handen voelen weer als vanouds aan, dankzij de goede laag die eraf is geschraapt door de stevige suikerkorrels. Je kan er trouwens ook nog een geur aan toevoegen, denk aan lavendel. Lekker voor het slapen gaan. Stay tuned voor part two morgen!

Maak jij weleens handscrubs?


19 Comments

 • Emilia

  26/07/2013

  Ahhh komt dit even goed uit! Na al dat werken in de kas zien mijn handen er af en toe écht niet uit, dus dit ga ik proberen. Lekker makkelijk ook, want die ingrediënten hebben we toch standaard in huis!

  Reply
 • martina

  26/07/2013

  wat is je make up weer mooi! leuk gedaan :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Dankjewel!

   Reply
 • Sofie

  26/07/2013

  Leuk zeg!

  Reply
 • Kimberly

  26/07/2013

  Oehh ik ga het proberen!! :D Lijkt me zo lekker! Zachte handjes zijn zo lekker

  Reply
 • Jasmine

  26/07/2013

  Olijfolie is werkelijk goddelijk voor je handen. Net voor het slapengaan smeer ik mijn handen altijd in met een olie of lotion, want ik was mijn handen te vaak om dat niet te doen.

  Reply
 • femketje

  26/07/2013

  Ziet er alleen al fijn uit ♥

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  26/07/2013

  Dit heb ik al eens gebruikt als bodyscrub en ik vond hem eigenlijk fijner dan de de andere scrubs in mijn kast :)

  Reply
 • Amanda

  26/07/2013

  Hmmm lekker hoor! Zou er zelf alleen nog etherische olie aan hebben toegevoegd voor de geur haha. Heb ik toevallig thuis staan ;)

  Reply
 • Yay, alles in huis! Dat is al een mooi begin, nu nog meer aandacht besteden aan mijn handen.

  Reply
 • Kayleigh

  26/07/2013

  Dit heb ik ook al eens gedaan! FIJN :D

  Reply
 • Michelle

  26/07/2013

  Lijkt me een lekkere handscrub. Ga ik zo ook even uitproberen. Xx

  Reply
 • ValleyDoll

  26/07/2013

  Dit doe ik ook vaak, echt zalig he !

  Reply
 • ChantalAngel

  26/07/2013

  heel makkelijk zo. lekker soft hands

  Reply
 • Joyce

  26/07/2013

  héérlijk, mijn handen kunnen dit ook wel gebruiken!

  Reply
 • Sheela

  26/07/2013

  Leuk! Dit ga ik ook proberen x

  Reply
 • Lijkt me heel fijn!

  Reply
 • Mara

  29/07/2013

  Ik moest hem twee keer kijken, heb de eerste keer alleen mee zitten zingen :’) ‘GOOOLD ON THE CEEEEILING…’

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Hahahaha, I FEEL YOU! Wait whut.. toevallig begint nu ook dat nummer te spelen op iTunes.. this is crazy. :’)

   Reply

Geef een reactie