Sam’s INGLOT Facechart Meets Cynthia!

Het INGLOT Event van een aantal weken geleden, stond in het teken van de zomer. Tijdens het evenement moest je aan de slag met een facechart, met daarop jouw zomerlook voor 2013. Mijn eigen facechart maakte ik na, publiceerde die, maar hoe kon ik nou die van mijn zus vergeten? Of course not! De BB, BlendBaas, creëerde een uitstekende zomerlook. YEAP! Sam’s INGLOT Facechart Meets Cynthia!

1

2 SFACECHART

Groen is gewoon de ultieme zomerlook, want het doet mij aan vers gemaaid gras denken, de groene bomen en natuurlijk de steeltjes van de gele bloemen die omhoog komen. Geel staat ook voor de zon, blauw voor de zee en de neutrale tint compenseer alles. Hoog tot de brow, uitdaging, hell yea! Work it guuuuurl!

3 SFACECHART

Meestal begin ik aan de bovenkant, maar dit keer lag de focus aan de onderkant. Natuurlijk ging de Too Faced Shadow Insurance er als eerst op, vervolgens de INGLOT Eyeliner Gel Wit (76) op het ooglid blendend naar de arcadeboog. De blendtruc kon niet missen, vandaar dat ik de Make Up Store White op het wenkbrauwbot aanbracht.

4 SFACECHART

Mijn nieuwe INGLOT Palette erbij en onder het oog waar het witsel ook zat, ging de neutrale peachy kleur – INGLOT Eyeshadow 30 – in de binnenste hoek, waardoor hij langzaam vervaagde in Take A Dive van TEEEZ. Marineblauw met een peach kleur, best combination evur. De marineblauw moest nog iets pittiger worden, waarvoor ik de 120 Palette erbij pakte en de donkerblauwe tint op de foto – rechts – gebruikte.

5 SFACECHART

6 SFACECHART

Okergeel van INGLOT op het ooglid tot en met in de binnenste ooghoeken, de limoen oogschaduw van INGLOT, de Eyeshadow 59 – in de arcadeboog, hoog tot de wenkbrauw en een bladgroen uit de 120 palette om de crease intenser te maken. Work it gurl! Nog een stapje donkerder in de outer v!

9 SFACECHART

8 SFACECHART

De highlighter nam iets teveel plek in, vandaar dat ik er met een mintgroene highlighter overheen ging, in combinatie met een lichtgroene oogschaduw. Beide gemengd, aftikken, blenden als een baas. Nog wat groen op het buitenste ooglid vervagen, om vervolgens met de Maybelline gelliner de winged eyeliner te trekken! Met de TEEEZ Eyelinerpen vulde ik de lege plekken op en bracht een blauwe Cool Breeze lijn aan op mijn waterlijn van Essence. Take A Dive van TEEEZ over Cool Breeze en mijn wimpers krulde ik om vervolgens mijn favo mascara van Max Factor aan te brengen, namelijk Clump Defy.

11 SFACECHART

10 SFACHECART

Mijn gezicht doopte ik letterlijk in de vloeibare highlighter van de Etos, neusbrug, jukbeenderen en zelfs mijn cupidoboog ging mee in de glimmende gloed. Riviera Rose van Catrice op de appels van mijn wangen, om vervolgens de boel te verdunnen met NUX Blush Taupe.

13 FACHETART

Dit is trouwens een typische Cynthia-foto, zo zie ik er ook in real life uit, knot op mijn kop, make-up overload en felle kleuren, meh goodlife. Op mijn lippen heb ik een Etos Colour Balm in 03. Een perzikkleur, iets feller, koraal? You tell me! Yeap, binnenkort verschijnt de palette inclusief met swatches op de website, stay tuned!

Heb jij een INGLOT palette? En welke kleuren zitten daarin? Oh, en wat is jouw zomerlook?!


53 Comments

 • Gatton

  27/07/2013

  Heel erg mooie look! Ben de laatste tijd weer van de felle kleurtjes, preeeewt! ^^ Wil stiekem ook meer Inglot oogschaduws, maar heb al een 12 pan palette van Sugarpill aangeschaft, dus dat gaat hem binnenkort nog niet worden. :p

  Reply
 • Priscilla

  27/07/2013

  Super pretteh!! Echt geweldig. Door jou krijg ik echt zin om lekker met kleur te knallen XD

  Reply
 • femketje

  27/07/2013

  Holy moly, super awesome!

  Reply
 • Michelle

  27/07/2013

  Wauw! Weer een top look. Knallende kleuren staan je echt top. Xx

  Reply
 • Linda

  27/07/2013

  Wow wat een prachtige zomerse look!!! Je ogen knallen bijna van het scherm.
  Ik heb tijdens het event ook palette samengesteld met blauwe en groene kleuren. Alleen zijn ze wat minder fel dan bij jou haha

  Reply
 • Laura

  27/07/2013

  Woooow! Dat groen knalt echt van mijn scherm af! Prachtige look! Zelf heb ik helaas geen Inglot palet, maar dat zou ik natuurlijk wel willen! ;)

  Reply
 • Sofie

  27/07/2013

  Geweldige look! Love it :)

  Reply
 • Kimberly

  27/07/2013

  Wooow dit is echt een knallende look! Super gaaf :D

  Reply
 • Nena

  27/07/2013

  As always weer een kunstwerk op je gezicht, *zucht* zo mooi!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  27/07/2013

  Wat een knalkleuren ! Ik heb een aantal Inglot palettes maar met bijna allemaal neutrale kleuren

  Reply
 • Beautydagboek

  27/07/2013

  Pop your color lady! Wauw, wat een te gekke look!

  Reply
 • Amanda

  27/07/2013

  Wauw Cyn deze knalt echt. Love deze look!! Die kleuren, bam!

  Reply
 • Martina

  27/07/2013

  Knap dat je de kleuren zo mooi over kan brengen! :)

  Reply
 • Ilona

  27/07/2013

  Wow!!!
  Je lippen zijn ook erg mooi!

  Reply
 • LinvanT

  27/07/2013

  Je geeft bijna licht in het donker! Supervet!

  Reply
 • Rachella

  27/07/2013

  knallend!

  Reply
 • Dionne

  27/07/2013

  Heel vet wederom! :D

  Reply
 • Cuisine Céline

  27/07/2013

  Colorfull !

  Reply
 • Wauw, wauw, wauw! Heftig! Maar zooo pretty <3 En ik vind je lippen ook supermooi zeg!

  Reply
 • Jana

  27/07/2013

  Wow prachtige look! :) x

  Reply
 • Linda

  27/07/2013

  Oeeh wat een mooie look ;D Lekker fel!

  Reply
 • Nena

  27/07/2013

  Wow die groene kleuren zijn zo lekker fel! Ziet er echt geweldig uit! x

  Reply
 • Ayla

  27/07/2013

  geweldig! ik zou zo’n look nooit uit mezelf dragen, maar het staat je echt heel tof!

  Reply
 • Sheela

  27/07/2013

  wow, dit zijn echt knalkleuren, prachtig! x

  Reply
 • ChantalAngel

  27/07/2013

  Wauw wauw prachtig weer meid! Wat een mooie knallende kleuren love it!

  Reply
 • Joyce

  27/07/2013

  wauw, wat een felle kleuren -heel tof!

  Reply
 • Angelique

  27/07/2013

  wauw pretty colorfull look, me likes!

  Reply
 • Vanessa

  27/07/2013

  Damn Cynthia, hoe doe jij dat toch… Prachtige look! Wat een mooie, felle kleurtjes <3

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Hahaha, thaaanks!

   Reply
 • Britt

  27/07/2013

  Wauw, erg gaaf! Ik vind felle kleurtjes jou echt goed staan. De kleurtjes knallen echt van je ogen af! Heel erg mooi, ik ga deze look zeker een keertje namaken! :)

  Reply
 • Marloes

  27/07/2013

  Wauwww wat ben jij goed zeg! Make up artist;) ! Wat een prachtig pigment van de felle kleurtjes! En die etos lip balm ziet er ook echt goed uit zeg! Top!

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   aaaah, thanks Marloes! <3

   Reply
 • Natasja

  27/07/2013

  Absoluut prachtig! Deze kleuren staan je dan ook echt geweldig.

  Reply
 • Miladylike

  27/07/2013

  Wauw wat een gave look heb je weer gemaakt! Ik wil echt nog eens naar Inglot toe, zaten ze maar in de buurt. :(

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Dankjewel! Oh, moet je zeker doen, ze hebben awesome producten.

   Reply
 • Jorinde

  27/07/2013

  De look spat weer van het scherm af. Prachtig Cynth!

  Reply
 • Jolien

  27/07/2013

  Wat mooi! ik zou er alleen niet mee buiten durven :p

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Gurl.. YOLO!

   Reply
 • Beauty Treasures

  28/07/2013

  de kleuren spatten van het scherm af! Tof gedaan

  Reply
 • Eline

  28/07/2013

  Wauw supervet de kleuren knallen van mijn computerscherm af!!

  Reply
 • Nicool

  28/07/2013

  Waaauw soo booming! Mooi !

  Reply
 • Sal

  28/07/2013

  W.A.U.W. Talking about a POP OF COLOUR!
  Even serieus, deze look is gewoon BEYOND amazing! Gaaaffff
  Die neonkleuren poppen echt en ze gaan zo mooi samen. Ook het blauwe lijntje op de waterlijn.. Love <3
  GEWELDIG hoe je 'm TOCH hebt afgemaakt met een knallende lipkleur, ook al is de look zelf al opvallend. Hey, who cares?! Hop, poppen met die look!

  Ik zeg: meer dan geslaagd.

  Reply
 • Trudy

  30/07/2013

  Jij kan echt die kleuren echt hebben! Super mooi! Ik kan dit dus ech niet maken. Ik kan serieus door naar de circus dan! :p

  Reply
 • Trudy

  30/07/2013

  PS: Ik denk serieus dat mijn facechart jou ook suuuuper mooi zou staan!

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   OH GURL! Show me? Maybe kan ik hem namaken? :D

   Reply
 • Deb

  30/07/2013

  Het ziet er weer smashing uit!! Love it.. moet direct aan lemon/lime denken bij het zien van deze kleuren.. hmmm! Ik heb zelf (nog) geen Inglot spullen..

  Reply
 • Mieke

  30/07/2013

  Love deze look!!

  Reply
 • Liliane

  31/07/2013

  Onwijs gaaf! Dat heeft je zussie goed bedacht en jij weer prachtig uitgevoerd ;)

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Hahaha, thanks gurl! TEAMWORK!

   Reply
 • Wow.

  Reply
 • Gerrianne

  01/08/2013

  Holyy craaaaq, wat een geweldige look! Die groene kleur ook, damn it! Ik raak d’r meteen verliefd op! En dan die look in het geheel + dat je de kleur zo goed kan hebben, daaaaamn. Deze vind ik echt geweldig!!

  Reply
 • Josephine

  02/08/2013

  Woooohoow, die kleuren!! Gorgeous <3

  Reply
 • Irma

  02/08/2013

  Wauw, wat zomers! Hij lijkt echt heel goed op de facechart! So pretty :)

  Reply

Geef een reactie