Filmpje: Make-upstash juli 2013!

Make-up producten, je verzamelt ze door de jaren heen! Je begint met het opstapelen van producten, vervolgens schaf je een bak aan en daarna moet je over naar iets groters. Ik heb er een flinke tijd over gedaan, maar vandaag is het zo ver. Highly requested.. mijn goddelijke make-up stash!

Schermafbeelding 2013-07-25 om 02.10.16

Klik hier als je de video niet kunt bekijken! 

Yeap, het klinkt raar, maar alles gebruik ik nog! Veel oogschaduws komen voorbij, misschien op le blog, maar zeker wel in het dagelijks leven. Heerlijk om tussen de producten te wroeten om te kijken wat er nog allemaal ligt te wachten op jou. Nieuwe pareltjes komen, zodat zij zich kunnen toevoegen aan de familie. Ja, ik houd van mijn make-up producten!

Wat is de eyecatcher uit jouw stash?

30 thoughts on “Filmpje: Make-upstash juli 2013!

 1. Het valt wel mee vind ik haha. Gelukkig maar! Er is nog overzicht te houden. Hele mooie stash Cyn. Ik spotte trouwens van roze van ons in jouw stash haha. Goed om te zien dat het er staan :D

 2. Eindelijk :D hier heb ik op zitten wachten, echt een leuke stash heb je en wrm zeg je in het begin “ik heb niet zo veel”?? Dit is zo veel! :D
  Liefs xx

  1. Hahaha, thanks gurl! Ja, omdat sommige echt huge veel hebben en wat is veel? :”D Ik ben in ieder geval happy met mijn stash. Bedankt voor je complimenten!

 3. Ik heb niet zo heel veel,5 seconden later,Hier is mijn make-up kast =] Je kunt zelfs je eigen make-up winkel beginnen. Zalige hoeveelheid aan Lipsmackers en oogschaduwpalettes! Jip& Janneke doosje, top.

 4. Je gebruikt parfum want je wilt niet stinken….hoop dat dat een grapje/verspreking was want anders zou ik me gewoon wat meer wassen hahahaha. Genoeg mensen die zoveel parfum gebruiken dat ik ze juist vind stinken.

  1. Nope, dat is echt zo. Maar je komt waarschijnlijk nooit op mijn blog, anders had je mijn heerlijke sarcasme wel gespot. ;D Naast dat ik parfum drink, gebruik ik het wel met een goede dosis, geen zorgen Me. EDIT: Je komt er al langer. SCHAAM JE! Je moet mijn humor inmiddels wel kennen.

 5. Al je losse pigments! ^^ Love it! Net zoals je palettes! Oh wat wil ik d’r nu zelf graag tussen kijken, haha. Geweldig dat je ‘m opnam! Het is zo leuk om iemand anders z’n stash te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *