Drags, Danny Noriega en Angel Baby!

Je hebt van die momenten dat je maar doorklikt op YouTube, gewoon opzoek naar nieuwe mensen. Zelf ben ik pro-Amerika en kijk ik het liefst naar de Amerikaanse vloggers, gewoon omdat zij zo zichzelf blijven, niet arrogant worden na een mijlpaal van 1 miljoen subscribers of gewoon omdat ze zoveel onzin uitkramen in een korte periode. Angel Baby, Adore en Danny Noriega!

Misschien komt de jongeman je al bekend voor, vanwege zijn zangtalent waar hij American Idol mee veroverde. Een finalist, maar won helaas niet de talentenjacht. But gurl, that guy can siiiiing. Mhmh.

Naast zijn zangcarrière is het mannetje ook een vlogger en een hele goede. Met maar liefst 343 video’s op de teller en meer dan 120k aan abonnees heeft, is Danny een internetheld. Waarom? Vanwege zijn vele sketches, video’s over homoseksualiteit, random onzin en het gezellige ouwehoer van DN!

De tranen rollen over mijn wangen bij het horen van het commentaar wat hij kan leveren. Geweldig hoe iemand zo los kan gaan over een onderwerp, maar dat niet alleen. Het heeft mij zeker drie video’s geduurd voordat ik doorhad dat meneer ook nog Angel Baby speelde. ANGEL BABY GURL!

Angel Baby, Mexicaans en vaak met Lil Sniper op pad. Zijn drie neefjes – alle drie ook homo – komen ook vaak in de video’s voor. Naast dat Danny een vlogger is, is hij ook een drag. AH!!!! HE IS SO PRETTAH. Oké, zonder make-up mag de jongen er ook wezen, maar zodra hij zijn geliefde Adore-outfit aantrekt word ik spontaan jaloers op zijn nephaar, make-upskills en val ik in love met de geweldige en vooral hilarische persoonlijkheid van Adore!

Met Adore treedt hij regelmatig op, heeft hij elke vrijdag een show met haar en keert Angel Baby eens in de zoveel tijd terug op het witte doek waarin hij Lil Sniper afbrandt tot de grond. Machetes komen er aan te pas, maar houd jij ook van drags? Serieus, dan is het de moeite waarom om op hem te abonneren!

Danny maakt niet alleen video’s over van alles en nog wat, maar ook boost hij je zelfvertrouwen, maakt Angel Baby make-up tutorials hoe je je man terug kan veroveren en hoe je eten kan bereiden op zijn Angel Baby’s en wat je moet doen als een Cholla belt. I KNOW RIGHT. 

Korte video’s, maar zo lachwekkend, echt om in een deuk te liggen. Serieuze onderwerpen wat hij met zijn mommay bespreekt en broers die om de hoek komen kijken. Ik Adore Danny. Kortom, één van mijn favorieten YouTubers aller tijden. Abonneer je nu op de dragqueen met een hilarische touch!

We is is jouw YouTube Crush?


10 Comments

 • Martina

  31/07/2013

  Ik ken nog geen een van deze youtubers :)

  Reply
 • Nicky

  31/07/2013

  Ik ken ze alle niet maar ik ben nu wel super benieuwd, helaas dat mijn laptop geluid het (even) niet doet. Ik ga Angel Baby zeker opzoeken.

  Reply
 • femketje

  31/07/2013

  Drags put on makeup the best :3 heb veel van dragqueens geleerd! ♡

  Reply
 • Amanda

  31/07/2013

  Hun volg en ken ik niet, ik moet sowieso beperken wie ik allemaal volg anders heb ik geen leven meer haha. Volgen wel wat buitenlandse Youtubers, maar niet heel veel. Heb het met Nederlandse al druk genoeg haha

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Het is maar één jongen, maar hij is een Drag queen for living.

   Reply
 • Hmm, niets voor mij. Ik vind ze altijd wat eng ;-)

  Reply
 • Make Up For Women

  31/07/2013

  Oh de video’s zijn hier geblokkeerd op m’n werk, maar ik ga zeker eens een kijkje nemen!

  xoxo

  Reply
 • Kiss & Make-up

  31/07/2013

  Hah, love this :-) Thanks for sharing, echt leuke videos!

  Reply
 • Jess

  02/08/2013

  Ik ben ook al tijden geobsedeerd door dragqueens haha! Ik vind ze echt geweldig. Ik denk trouwens dat een Sharon Needles meets Cynthia echt ontzettend leuk kan zijn, right up your alley!

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   OH GURL, thanks! :O Die ga ik zeker een keer maken. :)

   Reply

Geef een reactie