Toni&Guy Droogshampoo Cleanse. (+how to video)

Vette lokken, ik loop liever met een verbaasd gezicht op – aka geen make-up op – dan dat ik rondloop met een frituurpan op mijn hoofd. Jep, mijn ergernis is groot als het op een vette coupe a la troep gaat. Maar gelukkig hebben wij redders in nood, namelijk de droogshampoo! Ditmaal een klein fijn busje van Toni&Guy Cleanse droogshampoo.

1 TONY&GUY

2 TONI&GUY

Voorheen waren mijn lokken nogal bedekt met een witte waas, na het gebruik van een droogshampoo, maar in dit geval niet. Een royale wolk wordt er door mijn glibberige lokken gespoten, waardoor er meteen een heerlijke aroma vrij komt. Wasmiddel, fris beddengoed en een bloemetjestuin.

3 TONI&GUY

Een simpele witte sprayflacon met een chique finish van een licht lettertype wat het oog doet verleiden. Een kleine inhoud, maar wat werkt als een baas. Haarstylisten gebruiken dit al jarenlang achter de schermen! Het effect van de droogshampoo is simpel, na gebruik heb je direct body, volume, structuur en wordt het vet geabsorbeerd.

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Een kleine demontstratie + meteen de before and after shots, zodat je duidelijk kunt zien hoe het product er voor en na eruit ziet. Ik zeg: ‘Beste droogshampoo tot nu toe!’ Mijn haar voelt meteen schoner aan, tweede dag haar. Fris, maar toch met houvast, waardoor je er veel mee kunt doen.

4 TONi&GUY

FRESH + geen witte waas in het haar, waardoor je gemakkelijk kunt cheaten en nog steeds kan volhouden dat jij al wekenlang je manen niet in de zeepsop hebt gezet. Yeap, ik ben om en dat voor maar €11,99, waar je een inhoud van 250 ml hebt, bij de Etos!

Kon jij het merk Toni&Guy al?


24 Comments

 • Laura

  01/08/2013

  Ziet er goed uit (handig zo’n demonstratie filmpje!)! Zelf heb ik die van Batiste en die vind ik ook erg fijn + goedkoper! ;)

  Reply
 • Marloes

  01/08/2013

  Ziet er goed uit! Mooi volume! Handig dat je er een filmpje bij hebt gedaan. Ik ben benieuwd naar deze. Ik ben tot nu toe nog nooit afgewijkt van Batiste droogshampoo!

  Reply
 • Klinkt goed! (: Ik gebruik altijd die van Schwarzkopf en ben daar ook heel erg tevreden van (:

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Oh, die ken ik niet?! Doe je er lang mee?

   Reply
 • Jorinde

  01/08/2013

  Ik gebruik heel soms de droogshampoo van batiste. Deze lijkt me heerlijk ruiken b.t.w :-)

  Reply
 • martina

  01/08/2013

  klinkt fijn! !

  Reply
 • femketje

  01/08/2013

  ziet er super uit :D

  Reply
 • sophie

  01/08/2013

  Klinkt goed!

  Reply
 • Paola

  01/08/2013

  Klinkt goed! Zelf gebruik ik op dit moment Tropical van Batiste!

  Reply
 • Jasmine

  01/08/2013

  Als je haar maar goed zit! Wat werkt dat spul goed en leuk dat je er een filmpje bij hebt gemaakt, maakt het toch een heel stuk echter.

  Reply
 • Amanda

  01/08/2013

  Ik heb hem ook thuis staan, voor 1 euro uit een kortingsbak gevist, maar heb hem nog niet gebruikt…

  Reply
 • Vanessa

  01/08/2013

  Ziet er goed uit en leuk filmpje ook! :)

  Reply
 • robin

  01/08/2013

  ohmy! deze moet ik proberen <3

  Reply
 • Anne Stikvoort

  01/08/2013

  goede demonstratie! altijd fijn om te weten hoe je een product het beste kunt gebruiken :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  01/08/2013

  Haha, je uitdrukking op ’t einde, echt zo van: ‘eyyyy look at me, ain’t I sexy? :-) Ik ben ook stikjaloers op dat dikke volle haar van je.

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   AHAHA, jij hebt mij door! :”D Ah, thanks guuuurl! Toevallig had ik er een soort van krullen in, anders valt het ook wel mee. :p A lot of haarproducten and I mean A LOT.

   Reply
 • Sheela

  01/08/2013

  lijkt me een fijn product, leuk filmpje ook. Kort maar krachtig x

  Reply
 • Angelique

  01/08/2013

  Looks good girl! Lijkt mij fijn spul

  Reply
 • Ayla

  01/08/2013

  ziet er erg goed uit zeg!

  Reply
 • pretty beauty land

  01/08/2013

  nice meis!

  Reply
 • Tirza

  01/08/2013

  Lijkt me een fijn product! Goede preview!

  Reply
 • Jana

  01/08/2013

  Deze lijkt me heel fijn :D x

  Reply
 • Judith

  01/08/2013

  Oeh, deze klinkt goed! :)

  Reply
 • ChantalAngel

  02/08/2013

  Deze ziet er zeker goed uit. Soms zijn ze alleen al fijn om volume te creëren.

  Reply

Geef een reactie