GM Z Collection Portemonnee.

Wat slingert er altijd door mijn tas, naast kauwgom, bonnetjes en losse papiertjes met telefoonnummers? I’m just joking. Maar dat er veel ongewenste praktijken in mijn tas plaatsvinden is zeker. Kleingeld en minispiegeltjes, thuglife. Gelukkig heeft GM Z een kleine schattige collectie aan portemonnees! Kijk je mee naar het leuke item?

1 PORT

Yeap, klein, maar fijn. Ik vind het ideaal om hem te gebruiken voor mijn pasjes. Een leren portemonnee genaamd Mick, waarin je van alles kwijt kan. Denk aan je visitekaartjes, of een mobiele telefoon waar je zuinig op bent of maybe wel make-up.

2 GMZ

Zelf moest ik matchen in met mijn portemonnee, waardoor ik voor een zwarte variant ging, maar hij is er ook in het blauw, bordeau, bruin, olijf en in een zandkleur. Hij gaat gemakkelijk open met een rits, waaraan een koortje zit. Geen gedoe met het openen, het gaat smooth!

3 GMZ

GM Z Collection zit niet alleen in de Negen Straatjes van Amsterdam, maar ook hebben zij een eigen webshop waar je gemakkelijk een item kunt bestellen, met een gratis verzending. Kortom, wil je even lekker los gaan in een webshop/winkel van GM Z Collection voor geweldige tassen, leren riemen of zoek je nog een hoes/sleeve voor je iPhone, iPad of je laptop? Neem dan gerust een kijkje in de webwinkel, waar de portemonnee ook verkrijgbaar is voor €24,00!

Kon jij GM Z Collection al? En heb jij hen al eens bezocht?


17 Comments

 • Kimberly

  02/08/2013

  Wat een leukerd! :D Ik wil zo graag nog een keer naar de 9 straatjes in Amsterdam, maar ik vergeet het altijd weer als ik dan eenmaal in Amsterdam ben haha

  Reply
 • Amanda

  02/08/2013

  Ik kon het nog niet! Is de binnenkant gewoon leeg? Want anders is het meer een tasje toch :P ? Of zie ik dat verkeerd haha

  Reply
  • me

   02/08/2013

   Dan zie ik het ook verkeerd, ik zie het meer als een toilettasje…sterker nog, ik heb vanmiddag een toilettasje gekocht wat er erg op lijkt hahahaha

   Reply
   • CynthiaKoning

    06/08/2013

    In het artikel staat ook dat je hem daarvoor kan gebruiken, zowel voor je make-up als voor geld.

    Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Je hebt ook portemonnees die niet bestaan uit zo’n openklap ding, waar je geld en passen in kan doen. Dit zijn muntportemonnees. :)

   Reply
 • femketje

  02/08/2013

  ik ken dat merk nog helemaal niet :3

  Reply
 • Elise

  02/08/2013

  Wat een prachtige kleur zeg!

  Reply
 • Oh jee, als ik ergens een hekel aan heb is het metallic handtassen of portemonnees. Een stapje hoger is BLAUWE metallic handtassen of portemonnees… ;)

  Reply
 • Wendy

  02/08/2013

  Ik ken het merk niet, maar dit ziet er veelbelovend uit. Hele gave kleur ook!

  Reply
 • Jasmine

  02/08/2013

  Schattig tasje en kan zeker al het nodige meedragen.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/08/2013

  Ik vind ‘m maar zo zo eigenlijk. Hij niet zo heel speciaal. Praktisch lijkt hij me wel.

  Reply
 • Dionne

  02/08/2013

  Heel leuk!

  Reply
 • Jana

  02/08/2013

  Erg handig :D x

  Reply
 • Gerrianne

  02/08/2013

  Wat een handig ding! Het lijkt dan eerder ook iets meer op een klein tasje, maar dit als portemonnee? Pretty! Handig voor als je snel weggaat ook! :-)

  Reply
 • Vanessa

  02/08/2013

  Leuk kleurtje!

  Reply
 • ChantalAngel

  02/08/2013

  Ik ken de site nog niet. Maar wat een cute portemonnee-tje. Handig voor allerlei dingen.

  Reply
 • Priscilla

  08/08/2013

  Geweldige kleur! Ik hou ervan! Ik heb een schoudertasje van GMZ, ook echt een heerlijk ding.

  Reply

Geef een reactie