Filmpje: How to Hairextensions verwerken tussen je manen (+Review!)

Ik geef het eerlijk toe, ik ben best wel nep. Maar hey, zolang ik er vooruit kom, vind ik het geen probleem. Nepwimpers, wenkbrauwen die worden bijgetekend, ogen die worden vergroot en nu ook nog eens haarextensions. Waarom? BECAUSE YOLO. Al jarenlang stonden de neppe plukken op mijn wishlist. Geen echte, maar van die lokken met klipjes. Vandaag laat ik aan jullie zien hoe ze werken + hoe je ze in je haar kunt verwerken, zonder dat ze worden gespot!

1 EX

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De haarextensions zijn bij de online webshop van 1001Extensions.co.uk voor zo’n £249,90, maar op dit moment is er een sale van 80%! Dat maakt de haarextensions een stuk goedkoper, hierdoor zijn ze nog maar £49,90, wat omgerekend €57,27 is. Dat is een koopje, helemaal voor echt haar!

IMG_6255

Hierboven die je de klippen, waarmee je ze vast kunt zetten in het haar. Topkwaliteit, want ook heb ik er eenmalig mee geslapen, werkt als een baas. Je staat op met een bos vol met krullen – had het in de nacht gekruld – en je voelt het niet eens zitten. Na verloop van tijd ga je het natuurlijk wel merken aan je haar, maar aan het einde van de dag haal je ze eruit. Je kunt ze stijlen, krullen, verven, maar ook gewoon wassen!

IMG_6250

IMG_6258

In de set zitten zo’n zeven stukken, een met vier klippen, twee met drie klippen, twee met twee klippen en twee met één klip. Zo kun je toch je haar een stuk voller maken, zonder het te beschadigen. Works like a charm en gurl, ze matchen goed met mijn manen + ze zijn vrij goedkoop! Ik koos trouwens voor de Golden Blonde.

IMG_7042

Kortom, de nepstukken in het haar kunnen niet meer gemist worden. God, ik had dit al veel eerder moeten aanschaffen! Serieus, een must have. Ik houd van een volle kop met haar, maar op één of andere manier is dit gewoon dé oplossing om je haar nog meer volume te geven. In mijn omgeving is ook bijna iedereen om! Neem een kijkje in de webshop of jouw kleur er tussen ligt!

Kon jij 1001Extensions al? En heb jij er ooit al eens besteld?


27 Comments

 • Laura

  04/08/2013

  Super handig filmpje! Deze extensions lijken me wel leuk om te proberen! :)

  Reply
 • Martina

  04/08/2013

  Staat je mooi Cynthia!

  Reply
 • Vanessa

  04/08/2013

  Handig dat je dit laat zien!

  Reply
 • Ayla

  04/08/2013

  staat je echt mooi, wauw, ik wil dit ook proberen, haha :D

  Reply
 • Joyce

  04/08/2013

  Handig filmpje! het staat je erg goed.

  Reply
 • ChantalAngel

  04/08/2013

  Ze komen echt heel mooi uit met de kleur zeg! En heel natuurlijk! Staat super. Ik ben er ook mee bezig en krijg ze als het goed is binnenkort…yeah!!!! Ik vraag me alleen af of ik 1 of 2 sets moet bestellen. Ik heb geen dik haar maar wel veel :p

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Ik zou sowieso voor twee sets gaan, want dan kan je er altijd minder eruit laten, in plaats van te weinig. :)

   Reply
 • Kiss & Make-up

  04/08/2013

  Hot dang, looking good! Als ik een toverstokje had, dan toverde ik mezelf meteen een dikke volle bos haar! Maar aangezien ik dus geen toverstokje heb, ga ik maar eens rondsnuffelen in de webshop, bedankt voor de tip!

  Reply
 • Miranda

  04/08/2013

  Oh wauw gaaf hoor. En wat een mega sale!

  Reply
 • Nathalie

  04/08/2013

  Die haarextensions zijn echt super zalig! Ik laat mijn haar voor de moment groeien, maar dikker wordt het er niet op. Dus die komen inderdaad ongelofelijk van pas als je eens ferme antoinette-achtige kapsels wilt gaan maken. Ooeewh me like :D

  Reply
 • femketje

  04/08/2013

  super handig :D

  Reply
 • Jasmine

  04/08/2013

  Ziet er zo natuurlijk uit, net iets lichter voor dat highlight zicht. Geweldige dikke bos haar! En Wauw wat een korting!

  Reply
 • Elisa

  04/08/2013

  handig filmpje :D!!! en ik vind extensions altijd wel leuk staan, alleen ben ik bang dat andere mensen de bovenstuk zien omdat me haar vrij dun is hahaha. leuke blog heb je ^^ volg je vanaf nu :D

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Daarom moet je een soort kapje behouden, zodat dat er altijd overheen valt!

   Reply
 • Jana

  04/08/2013

  Staat je erg mooi :D x

  Reply
 • Sheela

  04/08/2013

  Het valt helemaal niet op. Ziet er prachtig uit zo x

  Reply
 • Wauwww wat mooi! I love extensions! Ik draag ze zelf ook bijna iedere dag, maar kende deze webshop nog niet. Ik ga zeker even kijken..en kwijlen waarschijnlijk hahah. Het staat je prachtig.

  Reply
 • Nicool

  04/08/2013

  Wow, er gaat een wereld voor me open ;) Ik ben echt helemaal niet bekend met extensions, maar true: super pretty!

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Yaaay, ik had precies hetzelfde Nicool! Ineens mis je ze ook als je ze eventjes niet in hebt. Van een dikke volle bos, naar een triest lokje haar. :’)

   Reply
 • Heel mooi! Love volume :D

  Reply
 • Handig! Ik krijg binnenkort extensions van 1001 extensions om te reviewen, ben heel benieuwd.

  Reply
 • Lieze

  04/08/2013

  Niks voor mij, maar staat je prachtig!

  Reply
 • Echt EXACT jou kleur! Geluk hebben (:

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Ja he?! Echt apart, had het zelf namelijk niet verwacht. True that, daarom is het ook handig om soms even op Google te kijken of je de kleur kan vinden of eentje die dicht bij jouw eigen kleur ligt. Highlights is ook awesome.

   Reply
 • Anneloes

  05/08/2013

  Heel gaaf! stoorde me alleen wel een beetje aan het soort geroezemoes van stemmen op de achtergrond

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/08/2013

   Yeap, same here.

   Reply
 • Daniela

  10/02/2014

  Haai, ik vroeg me af hoe jij ze besteld hebt?
  Kan op de site namelijk geen NL aanvinken.. tips? :)

  Reply

Geef een reactie