Celebs met aparte signatures!

Kenmerken, we hebben ze allemaal! Wat zijn nou typische celebthings? Naast de torenhoge hakken van Victoria Beckhem, is dat een punt waar je de spriet op kan zien bouncen. Lady Gaga daarentegen die gaat nog een stapje hoger, letterlijk en figuurlijk, bigass pijlers onder haar korte beentjes, wat de Queen of Pop ineens 1.80 maakt. Naast haar aparte kledingstijl, gekke kapels zijn er in Hollywood nog meer artiesten die je aan een bepaalde signature kan herkennen.

Hopsin

Benji-Joel-benji-and-joel-madden-9184630-725-365

In mijn tijd – oude bok! – kon je de twee Madden broers herkennen aan hun uitdagende kledingkeuze, maar ook de make-up die ver onder de ogen werd uitgestreken. Yeap, Benji en Joel Madden droegen make-up. Gefascineerd staarde ik kwijlend de clips + foto’s na, waardoor ook ik enkele keren met de make-up werd gespot. Oh man, ik voelde mij echt een baas. EN NOG STEEDS.

Hopsin-prijsvraag

Marcus Hopson, beter bekend als Hopsin, de Amerikaanse rapper die zich onderscheidt van alle andere Afro-Amerikaanse rappers door middel van contactlenzen. In zijn video’s verschijnt het mannetje met gekleurde lenzen, tot nu toe heb ik hem met zwart en de witte variant gespot. Yo bro, where did you get them?! I WANT. Naast zijn awesome muziek – KLIK! – en zijn gave lenzen, hoort hij hier zeker in het rijtje thuis.

Blonde lokken, verzorgd en wel! Geen dode puntjes, misschien wat plukjes die hij mist tijdens de ruige tacklepartijen op het veld, maar de man met de bijnaam the Man with the Golden Locks is een sterspeler in de NFL. Natuurlijk heb ik het over niemand minder dan Clay Matthews, linebacker van de Green Bay Packers. Al jarenlang – eigenlijk zolang ik de Packers ken – heeft hij langer haar dan mij. Zijn Andrelon-coupe wordt goed verzorgd door het manneke zelf. Zou het komen door de waterflesjes die hij tussen de wedstrijden door heen knijpt?

2q2lurl

Grote kijkers, glitter alsof er iemand een fee heeft omgebracht en nephaar alsof er een heel volk uitgemoord is. Luguber, maar she is awesome. Nicki Minaj! Tegenwoordig doet Tatiana Word, better know as BeatFaceHoney! She is mah favorite guuurl, helemaal omdat zij het via YouTube zo ver heeft geschopt en omdat zij ontzettend dankbaar is. En ondanks haar beroemdheid is ze niet arrogant. Maar Nicki Minaj, zegt al genoeg toch! Love her makeup, so cray cray.

mskrazie-picture-3912

Mz Krazie – ook een rapper, maar ditmaal een vrouwelijke rapper – heeft unieke make-uplooks. Van heftige nepwimpers die jou kunnen ombrengen, tot aan een lipliner die zwart kleurt of roze wat er ver overheen zit. Haar Batman ooglook is natuurlijk ook iets wat niet kan ontbreken. Klik hier voor een nummer, she is pretty cool.

Yeap, dat zijn voor vele jullie geen bekenden, of wel! Ken jij ze allemaal? Dan ben je awesome, ken je ze niet? Dan ben je nog steeds awesome. Naast de overload aan tattoos van Kat Von D en de grote bump van Kim K, wilde ik weer eens wat anders. Speciale celebs, die toch iets extra’s hebben. I LIKE.

Ken jij nog een celeb met een aparte signature?


21 Comments

 • Redhotjillypeppers

  06/08/2013

  Die lenzen zijn creepy :)

  Reply
 • Laura

  06/08/2013

  Leuk artikel! Ik kende ze bijna allemaal nog niet, alleen Nicki Minaj wel! ;)

  Reply
 • femketje

  06/08/2013

  Lady gaga is opzich van zichzelf al een merk XD alles wat die doet is een signature

  Reply
 • Wel leuk, zo’n kenmerken. Maar als ze ooit iets anders willen (of gewoon volwassen worden…), dan zitten ze er toch maar aan vast :)

  Reply
 • Amanda

  06/08/2013

  Ik ken alleen Nicki Minaj hiervan, verdiep me eigenlijk niet zo veel in muziek of artiesten haha. Lady Gaga vind ik wel altijd erg herkenbaar, zij doet dingen die niemand doet.

  Reply
 • martina

  06/08/2013

  weer leuk geschreven!

  Reply
 • Joyce

  06/08/2013

  Leuk artikel!

  Reply
 • Die laatste is wel nice! Ik hou wel van stoere eyeliner :D

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  06/08/2013

  HA ik schok wel even van dat eerste plaatje! *slik
  Oh en Benji en Joel Madden die waren genius!

  Reply
 • Judith

  06/08/2013

  Oh de Madden tweeling.. Daar zwijmelde ik als twaalfjarig meisje ook altijd bij weg

  Reply
 • Ayla

  06/08/2013

  haha, leuk artikel! de madden broertjes vond ik ook wel heel cool, haha :D

  Reply
 • ChantalAngel

  06/08/2013

  Leuk artikel en ik ik kende eigenlijk allen Nikki haha.

  Reply
 • Die contactlenzen zijn echt gaaaf..

  Reply
 • me

  06/08/2013

  Ik ken niemand in het artikel, zo oud ben ik dan weer hahahaha

  Reply
 • Michelle

  06/08/2013

  Hahaha wat grappig om die signature dingen zo te zien. Dan valt het inderdaad echt op. Die lenzen zijn echt heel eng, OMG. De stijl van Nicki Minaj vind ik apart, maar wel heel erg leuk. Je herkent d’r meteen. xx

  Reply
 • Lotte

  06/08/2013

  Erg leuk om ze zo op een rijtje te zien! Ik vind Nicki Minaj tof!

  Reply
 • Jasmine

  06/08/2013

  Kende ze belange na niet allemaal. Enkel twee. Het haar van de Madden broers vind ik echt geweldig, past perfect bij hun muziek. Nicki Minaj barbieroze lippen vind ik er ook eentje en creepy lenzen.

  Reply
 • Eline

  06/08/2013

  OMG die neger is echt creepy met die lenzen in net als een zombie!!

  Reply
 • Lisa

  06/08/2013

  Ah die lenzen, zo tof! En ofcourse kende ik de Madden broers wel! Hele tijden fan van hun geweest.

  Reply
 • Jana

  06/08/2013

  Wat leuk om te zien :D x

  Reply
 • Eline

  07/08/2013

  Leuk om te lezen dit, volgens mij is een signature best belangrijk als je een beetje bekend wilt worden…

  Reply

Geef een reactie