Must hear albums augustus 2013!

Muziekalbums, je moest erbij mij niet mee aankomen. Ik vond het leuker om zo’n honderd keer een nummer op één dag te horn. Misschien haalde ik daarom wel binnen enkele weken de 3000 hits op één nummer. Oeps. Oké, wel moet ik erbij vermelden dat de korte rap een outro van 1:30 was. MAAR 3K?! GURL PLEASE. Totdat ik een keer gek op een artiest werd en het hele album op YouTube passeerde. Daarom show ik jullie vandaag hele albums die je ooit geluisterd moet hebben!

florence-the-machine-301606

Florence + The Machine – Lungs

Florence + The Machine. Wat heeft die vrouw toch een gouden stem, en prachtig haar. Ze kan zingen als een baas, uithalen als een koning en schreeuwen alsof er engelen zingen. Yeap, een favoriet. Lungs is een goed album, swingend en vooral meezingend!

Red Hot Chili Peppers – Stadium Arcadium

De Peppers, ik ben ermee opgegroeid. Mijn ouders – voornamelijk mijn dad –  luisterde altijd naar de Red Hot Chili Peppers, daarom gingen wij met het gezin regelmatig een uitstapje maken naar hen concerten. Van Ahoy – gatverdamme – Rotterdam, naar de Amsterdam – YAY – Arena en naar het groene park van Nijmegen. Stadium Arcadium is en blijft een favoriet. Maar liefst twee uur aan genot!

Bizzy Bone – Crossroads 2010. Helaas is dit niet het full album, maar kun je wel downloaden.

Ik zou Cynth niet zijn als er geen rap in zou voor komen, daarom moet het album van Bizzy Bone er ook bij. Zijn stem, uniek als een goud paard of een goed gepigmenteerde oogschaduw, maar het is en blijft voor mij de beste rapper. Beter dan Tupac. JA. Dat zei ik zojuist echt. Crossroads. Dat is trouwens ook de outro die ik zo’n 3000x had beluisterd. #BAAS.

Tomorrowland – Axwell 

Tomorrowland – Hardwell

Geen albums, maar van een mate kreeg ik twee geweldige concerten van Tomorrowland. Zowel Axwell, als Hardwell. Juist. Twee DJ’s – waar ik nooit van had gehoord – draaien als koningen. Soms heb je van die muziek waar je niet bij kan stilzitten, dit zijn twee ‘nummers’ van een anderhalf uur waar je keihard je booty op wilt shaken. FOUT. But so true!

Eminem – Relapse

EMINEM. Relapse is toch een een steengoed album. Sowieso ben ik fan van de blanke rapper, gaat zijn muziek in fase bij mij. Een klein mannetje wat alles in goud laat veranderen wat hij aanraakt, zelfs acteren kan het talentje. Ook zijn oude albums zijn must-hear.

Guns N’ Roses – Use Your Illusion II 

Guns N’ Roses. Ja, mijn ouders hadden smaak. De lady herself luistert niet alleen naar Bubbletje – Micheal Bublé, kerstmis! – maar ook naar Axl Rose. Laatst hoorde ik enkele covers, waardoor ik naar de originele nummers zocht. Woa, pretty awesome.

Een vervolg komt er zeker aan, want er zijn enorm veel albums/concerten die je ooit gehoord/gezien moet hebben. Natuurlijk mis ik nog the Beatles, maar dan moet ik altijd denken aan begrafenissen, maar inderdaad is het viertal ook zeker het luisteren waard!

Wie moet er in deel twee voorbij komen?


19 Comments

 • Laura

  08/08/2013

  Nice! De eerste klinkt al goed, van die paar seconden die ik geluisterd heb, haha! Ik ga er een paar tijdens het bloggen luisteren! ;)

  Reply
 • Dana

  08/08/2013

  Hardwell en Axwell zijn zo awesome, nu wil ik ook naar Tomorrowland, helaas pindakaas ben ik nog geen 18 *heart breaks*

  Reply
 • I scream beauty

  08/08/2013

  Ik ben hier nu helemaal in een feeststemming! Die Tomorrowland is precies mijn muziek! Ik zou echt zo graag een keer naar TL willen, helaas zijn die kaartjes altijd té snel uitverkocht..

  Reply
 • Ayla

  08/08/2013

  florence + the machine is geweldig! en ik wou zo graag naar tomorrowland maar is zo snel uitverkocht, helaas!

  Reply
 • Leuke lijst weer!

  Reply
 • Stacey

  08/08/2013

  Florence & the Machine vind ik geweldig, ben een lange tijd fan van hun muziek :)

  Reply
 • femketje

  08/08/2013

  LOVE florance + the machine :D have you been spying on my playlist? ¬¬ haha XD

  Reply
 • martina

  08/08/2013

  lekker veel verschillende muziek :)

  Reply
 • Sophie

  08/08/2013

  Wat heb je een leuke & uitgebreide muzieksmaak! Ik luister het meest naar rock & (Amerikaanse) country muziek maar nu in de zomer zet ik ook weleens reggaeton op ;)

  Reply
 • Vanessa

  08/08/2013

  Tomorrowland <3

  Reply
 • ChantalAngel

  08/08/2013

  Guns!!!! je ouders realy got taste!! Love Guns haha

  Reply
 • Josephine

  08/08/2013

  Hele albums, I like! Ik luisterde eerst altijd die van The Cab, maar die heb ik inmiddels op mijn iPod gegooid. Gisteren zag ik het gehele nieuwe album van Janet Devlin, die staat nu op repeat :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  08/08/2013

  Die Tomorrowland sets zijn echt zaaaaalig :-) *dance*

  Reply
 • LifeOfBun

  08/08/2013

  Awesome! Kheb Tomorrowland live liggen volgen op Youtube, kwil er echt naartoooe ooit! >_< Lijkt me machtig. En Florence + The Machine, classy high five! Woot woot! :D I like your taste in musicaaa!

  Reply
 • pretty beauty land

  08/08/2013

  Florence + The Machine is echt amazing! love them :)

  Reply
 • danique

  08/08/2013

  florence + the machine : LOVE it !
  toffe albums :)

  Reply
 • ValleyDoll

  08/08/2013

  Aaah Florence <3 ! Eeuwige liefde voor dat mens !

  Reply
 • Jasmine

  08/08/2013

  Florence Welch, great mighty voice! Haar video’s zijn ook altijd intrigerend om naar te kijken. Zelf luister ik de nieuwste albums van Bruno Mars (lekker retro-touch) en Marina and the Diamonds helemaal grijs.

  Reply
 • bianca

  13/08/2013

  Florance and the machine <3

  Reply

Geef een reactie