GOLDEN TIP voor je stash!

Enkele zondagen terug kwam mijn make-up stash online. Het oogappeltje van mij, kortom een deel van mijn leven. Overdreven? Hell na, zonder make-up bestond Beauty Koning niet! Organisatie is belangrijk als je stash wat groter wordt, maar ook in het begin is het fijn om wat bakjes te hebben waarin je alles verdeeld. Ik heb de golden tip voor jou! CHEAP, EASY en makkelijk om aan te komen.

1 STASH

2 STASH

De grotere bakken komen gewoon bij le Blokker vandaan, waar je de gepaste maten kunt halen. Maar als je opzoek bent naar een kleiner formaat, kijk dan eens thuis. Mijn moeder kwam op het idee om de bakjes te gebruiken, namelijk de bakjes van de wattenstaafjes!

3 STASH

I KNOW RIGHT.. heel handig! Er kan best veel in, je kunt oogschaduws gewoon opstapelen of het juist scheiden. Zelf heb ik een bakje met glitters, mono’s, maar ook enkele losse pigments van NYX. Kortom, je kunt er aardig wat in kwijt.

4 STASH

5 STASH

Het is niet alleen voor oogschaduws, maar ook om je lipsticks rechtop erin te zetten. Hierdoor kun je gemakkelijk de namen lezen, of leg ze gewoon plat erin als je van het geluid houdt als je erin loopt te diggen als een baas. Vergeet niet dat je ook samples of andere accessoires erin kwijt kunt.

6 STASH

Gebruik de wattenstaafjes voor je make-up of iets anders en dan kun je vervolgens het bakje – nadat je het item hebt gereinigd, hygiëne first! – toevoegen aan je stash voor de georganiseerde misdaad. Ik bedoel, make-up. HA! Hoe makkelijk is dit, hoe geniaal is dit? Hoe amazing is dit? Hoe cheap is dit?! Bedankt Mommay!

Hoe deel jij je stash in? En heb jij nog leuke tips?

41 thoughts on “GOLDEN TIP voor je stash!

 1. Handige tip! Mijn make-up stash us momenteel een puinhoop wegens gebrek aan opbergruimte en overzicht… Hier moet dus dringend een grote verandering in komen!

 2. Haha geweldig geschreven weer, goede tip van yo mommy! Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen systeem heb. Alles zit in verschillende make-up tassen volgestouwd en een la in de douche ligt helemaal vol. Moet er nodig iets aan doen, dus thanks;)

 3. Wow inderdaad een gouden goedkope en super handige tip! Je moet er maar opkomen. Mijn stash is lichtelijk onoverzichtelijk op het moment dus ik ga ZEKER gebruik maken van je tip!!!

 4. haha grappig, zo deel ik ook wat loze gedeelten op :) voor het grootste deel gebruik ik letterbakken om alles te sorteren

 5. Well organized girl! Ik zou graag de Helmer kast nog een keer kopen waarin je plastic lades met ingebouwde bakjes kunt doen.. alleen vind ik ém stiekem ook erg lelijk.. maar wel praktisch. hmmm dilemma!

 6. Heb dit zelf ook wel eens geprobeerd, maar vond de bakjes te slap uiteindelijk. Gebruik nu goedkope van de kruidvat en gebruik anti slip matjes van de big bazaar.

 7. Handig om het zo in te delen! Mijn stash is qua indeling een drama. Twee everyday bakjes want anders past t niet, daar gaat t al mis. En de rest is in grote toillettassen opgeborgen, dus als ik al iets anders wil pakken dan everydayproducten maak ik er een grote bende van :”)

 8. Wat een goeie tip! Dat ik daar zelf nooit op ben gekomen joh, terwijl het zo onder m’n neus lag al die tijd. Wattenstaafjesbakjes, duh! Moet ik ook eens gaan proberen.

 9. Haha, ik doe dit dus ook! Het is zelfs zo erg dat ik de wattenstaafjes er gewoon een keer uit heb gehaald omwille van het bakje :P
  Bewaar er ook mijn haarspeldjes en elastiekjes in.

 10. leuk idee,zelf nooit opgekomen :p
  Ik gebruik op mijn ‘werkblad’ potjes tabak die ik heb uitgewassen en proper heb geplakt met kaftpapier.
  Maar deze onthou ik zeker :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *