GOLDEN TIP voor je stash!

Enkele zondagen terug kwam mijn make-up stash online. Het oogappeltje van mij, kortom een deel van mijn leven. Overdreven? Hell na, zonder make-up bestond Beauty Koning niet! Organisatie is belangrijk als je stash wat groter wordt, maar ook in het begin is het fijn om wat bakjes te hebben waarin je alles verdeeld. Ik heb de golden tip voor jou! CHEAP, EASY en makkelijk om aan te komen.

1 STASH

2 STASH

De grotere bakken komen gewoon bij le Blokker vandaan, waar je de gepaste maten kunt halen. Maar als je opzoek bent naar een kleiner formaat, kijk dan eens thuis. Mijn moeder kwam op het idee om de bakjes te gebruiken, namelijk de bakjes van de wattenstaafjes!

3 STASH

I KNOW RIGHT.. heel handig! Er kan best veel in, je kunt oogschaduws gewoon opstapelen of het juist scheiden. Zelf heb ik een bakje met glitters, mono’s, maar ook enkele losse pigments van NYX. Kortom, je kunt er aardig wat in kwijt.

4 STASH

5 STASH

Het is niet alleen voor oogschaduws, maar ook om je lipsticks rechtop erin te zetten. Hierdoor kun je gemakkelijk de namen lezen, of leg ze gewoon plat erin als je van het geluid houdt als je erin loopt te diggen als een baas. Vergeet niet dat je ook samples of andere accessoires erin kwijt kunt.

6 STASH

Gebruik de wattenstaafjes voor je make-up of iets anders en dan kun je vervolgens het bakje – nadat je het item hebt gereinigd, hygiëne first! – toevoegen aan je stash voor de georganiseerde misdaad. Ik bedoel, make-up. HA! Hoe makkelijk is dit, hoe geniaal is dit? Hoe amazing is dit? Hoe cheap is dit?! Bedankt Mommay!

Hoe deel jij je stash in? En heb jij nog leuke tips?


41 Comments

 • Charlotte

  12/08/2013

  Handige tip! Mijn make-up stash us momenteel een puinhoop wegens gebrek aan opbergruimte en overzicht… Hier moet dus dringend een grote verandering in komen!

  Reply
 • martina

  12/08/2013

  handig!

  Reply
 • Paola

  12/08/2013

  Handige tip! Zelf heb ik Helmers en dan de Antonius bakken erin, maar dit was ook handig geweest en natuurlijk een stuk voordeliger!

  Reply
 • Laura

  12/08/2013

  Leuke tip! Over een poosje komt ook mijn make-up stash online! ;) Zelf gebruik ik de Ikea Antonius ladeinzet.

  Reply
 • Ayla

  12/08/2013

  heel handig! ik heb bakjes van ikea, maar dit formaat kan ik ook wel gebruiken :)

  Reply
 • Eline

  12/08/2013

  Handige tip! ik zal ook maar eens bij de blokker gaan kijken

  Reply
 • BonBeauty

  12/08/2013

  Haha geweldig geschreven weer, goede tip van yo mommy! Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen systeem heb. Alles zit in verschillende make-up tassen volgestouwd en een la in de douche ligt helemaal vol. Moet er nodig iets aan doen, dus thanks;)

  Reply
 • Menina

  12/08/2013

  Super cheap! Ik heb alles in Glossyboxen gedaan. Werkt ook top!

  Reply
 • Nette stash!

  Reply
 • pretty beauty land

  12/08/2013

  goede tip :)

  Reply
 • Linda

  12/08/2013

  Wow inderdaad een gouden goedkope en super handige tip! Je moet er maar opkomen. Mijn stash is lichtelijk onoverzichtelijk op het moment dus ik ga ZEKER gebruik maken van je tip!!!

  Reply
 • Laura

  12/08/2013

  haha grappig, zo deel ik ook wat loze gedeelten op :) voor het grootste deel gebruik ik letterbakken om alles te sorteren

  Reply
 • Dionne

  12/08/2013

  Heel handig!

  Reply
 • I scream beauty

  12/08/2013

  Wat een handige tip!

  Reply
 • Deb

  12/08/2013

  Well organized girl! Ik zou graag de Helmer kast nog een keer kopen waarin je plastic lades met ingebouwde bakjes kunt doen.. alleen vind ik ém stiekem ook erg lelijk.. maar wel praktisch. hmmm dilemma!

  Reply
 • Ziet er goed gesorteerd uit met die bakjes en mooie stash heb je!

  Reply
 • Amanda

  12/08/2013

  Heb dit zelf ook wel eens geprobeerd, maar vond de bakjes te slap uiteindelijk. Gebruik nu goedkope van de kruidvat en gebruik anti slip matjes van de big bazaar.

  Reply
 • femketje

  12/08/2013

  ik heb alles per laadje ingedeeld, dus 1 laadje allemaal mono oogschaduws, een ander laadje met alleen gezichtsproducten enz. :)

  Reply
 • Lisanne

  12/08/2013

  Dit is echt geniaal! Waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht! :D Thanks voor de tip!

  Reply
 • Tea

  12/08/2013

  Handig om het zo in te delen! Mijn stash is qua indeling een drama. Twee everyday bakjes want anders past t niet, daar gaat t al mis. En de rest is in grote toillettassen opgeborgen, dus als ik al iets anders wil pakken dan everydayproducten maak ik er een grote bende van :”)

  Reply
 • Lotte

  12/08/2013

  Wat een goeie tip! Dat ik daar zelf nooit op ben gekomen joh, terwijl het zo onder m’n neus lag al die tijd. Wattenstaafjesbakjes, duh! Moet ik ook eens gaan proberen.

  Reply
 • Joyce

  12/08/2013

  Handige tip!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  12/08/2013

  Inderdaad heel handig om alles zo te sorteren, dat doe ik ook :-) Of toch ongeveer.

  Reply
 • evi

  12/08/2013

  handige tips! ik heb meestal alles in een beker staan in de badkamer en in een toilettas

  Reply
 • LifeOfBun

  12/08/2013

  Lurve lurve LOVE it! Die palletjes zijn mooi zo georganiseerd. Ik moet mn stash opnieuw een plekje geven, ze is uit r zomerkleren gegroeid! D:

  Reply
 • Shana

  12/08/2013

  Leuke tip! Ik heb 1 dunne lade waar alles insteekt,
  dus zo’n bakjes passen er zelfs niet in.

  Reply
 • Make Up For Women

  12/08/2013

  Oh! superhandige tip
  !

  Reply
 • Joyce

  12/08/2013

  hánduug!

  Reply
 • Leonie

  12/08/2013

  Superhandige tip! Dit weekend gaan we een nieuw kastje voor mijn make-up halen. Maar ik ga het heel anders opbergen. In bakjes! haha,

  Reply
 • me

  12/08/2013

  Nu nog een lade ritselen en ik ben ook zover.

  Reply
 • Goed gevonden van je mama! Ik begin altijd goed met opruimen en organiseren maar na een tijd is het terug om zeep en een rommeltje…

  Reply
 • Beautytalk

  12/08/2013

  Blokker heeft inderdaad handige opbergdozen!
  Eefje

  Reply
 • ValleyDoll

  12/08/2013

  Zo’n handige bakjes !

  Reply
 • Liesbeth

  12/08/2013

  Looking good! Ik hou ook altijd die doosjes bij, maar ik doe er nooit wat mee.. tot nu dus! :-D

  Reply
 • Yak Man

  12/08/2013

  Huh, dat is echt zo geniaal zeg! :D

  Reply
 • Marloes

  12/08/2013

  Handige tip! Ik gebruik de bakjes van Ikea

  Reply
 • Liliane

  12/08/2013

  Haha, ik doe dit dus ook! Het is zelfs zo erg dat ik de wattenstaafjes er gewoon een keer uit heb gehaald omwille van het bakje :P
  Bewaar er ook mijn haarspeldjes en elastiekjes in.

  Reply
 • Tessabd

  13/08/2013

  slim! Ik heb ikea bestek bakken in mijn lade liggen :)

  Reply
 • Sheela

  13/08/2013

  thanks voor de tip! Ik krijg deze week mijn helmer kastje en dan heb ik ook van die bakjes nodig x

  Reply
 • anja

  13/08/2013

  leuk idee,zelf nooit opgekomen :p
  Ik gebruik op mijn ‘werkblad’ potjes tabak die ik heb uitgewassen en proper heb geplakt met kaftpapier.
  Maar deze onthou ik zeker :)

  Reply
 • Jana

  14/08/2013

  Leuke blog! Goed geschreven, misschien moet ik eens bij de blokker gaan binnenspringen haha !
  x Jana

  Reply

Geef een reactie