FOTD: 48 uur Challenge!

Tijdens de 48 uur Challenge genoot ik van de kleine dingetjes, zoals het opmaken van mah face. Heerlijk om even in de make-up te zitten – stiekem niet online te zijn, want na 48 uur word je insane en zit je zelfs in je neus.. just sayin’. Je went er teveel aan! Ook om even het gezang van enkele engelsrappers aan te horen, onder het genot van een koude cola met ijsblokjes. Op naar de FOTD van de 48 uur Challenge!

1 FOTD48

Helaas heb ik ze niet allemaal gefotografeerd, maar wees niet getreurd, want volgend jaar – zomer 2014 – ga ik weer aan de slag met de challenge. Help mij herinneren en ik zal mijn trilogie van mijn make-uplooks fotograferen en publiceren. Lady Danger, veel witte oogproducten een de pearl wand met fake lokken. Loving it. 

2 FOTD48

Ik moest de hele dag zwetend – was bloody hot! – voor de webcam zitten, daarvoor mocht de boel niet gaan creasen. Op naar de Too Faced Shadow Insurance die ik verdeelde over de ogen, wat witte highlighterWhite van de Make Up Store – aangebracht onder mijn wenkbrauwen, om vervolgens dit ook in mijn binnenste ooghoeken te doen. Vergeet niet de Ultra Pearl Mania White van NYX. Shine bright like a diamond! 

3 FOTD48

Een huidkleurige oogschaduw met een lichte shimmer van INGLOT op het ooglid – lees de review hier – en een warme taupe kleur met een goede glans, voor in de arcadeboog. Ook bracht ik de kleur uit de 88 Warm Palette onder het oog aan. Niet  teveel, deels op het ooglid, beetje de outer V, vliegend vlug!

4 FOTD48

Winged eyeliner en weer een winged eyeliner. WAIT WHUT! Met de Maybelline gelliner maakte ik een eyeliner met maar liefst twee wings. Vervolgens greep ik naar de White gelliner van de INGLOT, maakte een derde wing voor de open blik. Hey, ik was al zo’n 44 uur op, maar viel wel eventjes in slaap. Dus wat white products kon ik wel gebruiken. Anastasia highlighter potlood Camille op mijn waterlijn en Max Factor Clump Defy op de gekrulde lashes.

5 FOTD48

Natuurlijk mocht Lady Danger hierbij niet missen, want ik houd van de oranjekleurige neonlipstick die de camera niet kan vastleggen. Zodra de lipstick uit het assortiment gaat – hoop het niet! – koop ik alle exemplaren op bij MAC. Nog wat Catrice Riviera Rose op de wangen en de Etos highlighter on tha bones. 

7 FOTD48

Zou je zeggen dat ik moe ben? Nope, dankzij de hoeveelheid highlighters, witte make-upproducten zie ik er verfrissend en opgewekt uit. Hihi, love it als je van die make-uptrucjes kan toepassen en er is niemand die het door heeft. Maybe zag ik er tijdens het gamen wat minder charmant eruit, maar de 48 uur Challenge is toch wel een highlight uit mijn jaar. Het was amazing, echt ge-wel-dig. Er komt sowieso nog een artikel over met filmmateriaal etc.

Welke technieken pas jij toe als je er vermoeid uitziet?


34 Comments

 • Laura

  13/08/2013

  Goed gedaan! Mooi zo die dubbele eyeliner! :)

  Reply
 • Leuk met dat witte lijntje bij de wing, Stoer!

  Reply
 • Jasmine

  13/08/2013

  De white gelliner is leuk verfrissend! Massa´s eye concealer en ijsblokjes om die puffy eyes te bestrijden. Verder een paar klappen in het gezicht om de zoveel minuten, instant medicine =]

  Reply
 • Martina

  13/08/2013

  Mooie ooglook!

  Reply
 • Marloes

  13/08/2013

  Knap hoor 48u! Prachtige look, en je ziet er helemaal niet moe uit na 48u!

  Reply
 • Paola

  13/08/2013

  Hele mooie look! Ik ben erg benieuwd naar het filmmateriaal!

  Reply
 • Deb

  13/08/2013

  Jij ziet er amazing & fresh uit! zelf gebruik ik highlighters en lots of concealer (en ook soms knijpers ;-) ) om die wallen te liften.

  Reply
 • Lidewij

  13/08/2013

  Wow, wat een prachtige lipstick! Je zou echt niet zeggen dat je hier al twee dagen niet hebt geslapen, haha. Ik wou dat ik er zo uitzag als ik wel had geslapen ;)

  Reply
 • Mooi gedaan!

  Reply
 • MySuperSweetLife

  13/08/2013

  Wat zie je er weer geweldig uit Cynth! Super mooi! Ik wou dat ik ook maar een beetje van jou talent had (wat opmaken betreft) Ik ben er zo slecht in..
  Liefs

  Reply
  • CynthiaKoning

   14/08/2013

   Dankejwel Tin! :D

   Reply
 • Leonie

  13/08/2013

  Looks great!

  Reply
 • Trudy

  13/08/2013

  Aaaah pretttty! Dit zou mij in NO WAY staan!

  Reply
 • Joyce

  13/08/2013

  Mooie look!

  Reply
 • Vanessa

  13/08/2013

  Mooie look!

  Reply
 • ChantalAngel

  13/08/2013

  Heel mooi en zeker niet zichtbaar dat je al zolang wakker bent. Ik weet niet of ik dat vol zou houden, ik ben heel benieuwd naar het beeldmateriaal

  Reply
 • Kayla

  13/08/2013

  Wat maak jij toch prachtige looks! Heel mooi!

  Reply
  • CynthiaKoning

   14/08/2013

   Dankjewel Kayla!

   Reply
 • Tara

  13/08/2013

  Ja je ziet er pretty en wakker uit hoor! Mooie look!

  Reply
 • sjors

  13/08/2013

  Super mooi, echt geweldig ook met dat wit super!

  Reply
 • Josephine

  13/08/2013

  De witte winged eyeliner is de kers op de taart, love it! :D

  Reply
 • Ayla

  13/08/2013

  ik ben jaloers op jou make-up kunsten haha, ik wil jou inhuren! :D <3

  Reply
  • CynthiaKoning

   14/08/2013

   Aaaah, thanks Ayla! <3

   Reply
 • Miranda

  13/08/2013

  Super! Vooral de witte wing erbij, erg leuk bedacht!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  13/08/2013

  Alweer een geweldige look eh. Ik gebruik ook vaak de NYX pearl mania in white om mijn binnenste ooghoek mee op te lichten.

  Reply
 • Prachtig weer, je bent echt zo goed met make-up!

  Reply
  • CynthiaKoning

   14/08/2013

   Ah, thanks Lisa! :D

   Reply
 • Jody

  13/08/2013

  Ah wauw, wat een geweldige look! Super met die dubbele eyeliner.

  Reply
 • robin

  13/08/2013

  gorgeousss♡

  Reply
 • Bertine

  13/08/2013

  ik heb al een tijdje niet meer op je blog gekeken helaas maar wat is je haar tof!! echt leuk:)

  Reply
  • CynthiaKoning

   14/08/2013

   Dankjewel Bertine! :)

   Reply
 • Simone

  14/08/2013

  Wat een prachtige look weer! Jou staat echt alles, en looove je rode lippenstift (:

  Reply
 • Marloes

  14/08/2013

  Geniaal! Weer een prachtige look!

  Reply
 • Angelique

  16/08/2013

  as always you looks beautiful <3

  Reply

Geef een reactie