Typerende Cynthia iPhone cases!

Ja, zeg het maar.. Ik hoor jullie namelijk al schreeuwen dat ik al veel iPhone hoesjes heb, maar hey! Je moet je baby toch ook elke maand sowieso een nieuwe outfit schenken. En wees nou eerlijk, als je iets moois ziet, dan kan je het gewoon niet weerstaand. Appeltjesgroen, limoengroen en zo transparant als het maar kan. Cases!

1 IPHONECASES

2 IPHONECASES

Nope, ik ben geen meisje-meisje. Dat is vaak al te zien aan de weinige roze producten die rondom in mijn kamer slingeren. Mijn lievelingskleur is groen, limoengroen, neongroen, groener dan gras, maar ook weer zo groen als de Packers. Het liefst heb ik een wit interieur met enkele groene items daarin. Gorgeous! Twee iPhone cases, afkomstig van de webshop iPhone-cases.nl, een lekkere eenvoudige naam, zo weet je meteen waar de website voor staat!

3 IPHONECASES

6 IPHONECASES

Zelf ben ik niet van de tierelateintjes, priegeldingetjes, maar een simpele groene case had ik nog niet in bezit. Opzoek naar een leuke hippe kleur, naast vele kleuren, spotte ik de bovenstaande kleur. Natuurlijk vinkte ik de hard kunststof categorie aan, omdat de rest mij niet bevat, hierin bevonden zich voor de iPhone 4S zo’n 170 varianten.. NOESH!

5 IPHONECASES

7 IPHONECASES

8 IPHONECASES

Ultra dun, fijn materiaal, gevoelig als je hem er verkeerd afhaalt. Yeap, ik was een rouwdouwer, waardoor hij iets inscheurde bij mijn volumeknopen. Zelf erger ik mij er niet aan, maar ik kan mij voorstellen dat je dit minder vind. Hij klikt zich eenvoudig om de smartphone heen, maar ook met een kleine handeling weer los te halen.

4 IPHONECASES

10

11

IPHONECASES

Bij de SwitchEasy iPhone 4S case in de kleur Lime zaten nog enkele accessoires, zoals een afsluitdopje voor het inpluggat van je oordopjes, maar ook aan de onderkant waar je je oplader insteekt. Top! Helemaal voor Lowlands, zodat er geen stof en viezigheid in de poorten komen! Ook zit er een screen protector bij, met maar liefst twee stuks + een poetsdoekje.

IMG_7280

IMG_7281

Weet je dat ik gek ben op mijn iPhone als hij zonder case door het leven gaat? Maar omdat ik zo ben gewend dat hij een hoesje om zich heen draagt, dat hij te ‘klein’ voor mijn handen is. Het typen lukt niet meer zo vloeiend, waardoor hij ook sneller uit mijn handen glipt. De iPhone is glad, maar waarom dan geen transparante case? I KNOW RIGHT!

IMG_7283

IMG_7287

IMG_7290

Beste uitvinding ever. Zo is je iPhone toch zichtbaar, maar wordt hij beschermd door de Griffin iClear iPhone 4S Case. Makkelijk om erom heen te schuiven, maar je kunt er natuurlijk ook een foto tussen stoppen of iets anders. Een leuke quote is nooit mis! Daarnaast zou je de case ook nog eens kunnen pimpen.

Het is moeilijk om te kiezen met welk hoesje ik mijn iPhone wil versieren, want ik geef eerlijk toe.. beide zijn gewoon helemaal mijn ding. Daarnaast is de service op en top, binnen enkele dagen waren de cases geleverd. Bestel je voor 17:00 uur, dan heb jij de volgende dag je bestelling al in huis! O, en zeer lage verzendkosten, namelijk €1,95. Dat is te doen toch?! Beide hoesjes, zowel de SwitchEasy iPhone 4S case €17,94 als de Griffin iClear iPhone 4S case €14,96 zijn verkrijgbaar in de webwinkel van iPhone-cases.nl.

EDIT: Goede service! De lime case van SwitchEasy is opnieuw naar mij onderweg. Kortom, is jouw case ook beschadigd geraakt binnen enkele dagen, doordat hij flinterdun is? Dan krijg je van de webshop iPhone-cases.nl gewoon weer een nieuwe. Wat hoor ik daar? Yeap lady, dat noemen wij pas echt service!

Kon jij de webshop al? En heb je er ook al eens besteld?


24 Comments

 • Beautydagboek

  16/08/2013

  Ik ken de webshop niet, maar de cases zien er kwalitatief goed uit!

  Reply
 • Martina

  16/08/2013

  Mooi dat transparante hoesje!

  Reply
 • Oh wauw, ik vind dat limoen echt prachtig! :)

  Reply
 • Natasja

  16/08/2013

  Ontzettend gave hoesjes! Vooral de lime kleurige ben ik fan van.

  Reply
 • Juliette

  16/08/2013

  ik vind het altijd zo vreemd voelen zo’n case… mijn iphone voelt veel dikker!

  Reply
 • Shana

  16/08/2013

  Dat groene kleurtje is wel mooi :)

  Reply
 • Leonie

  16/08/2013

  De groene is supertof en lekker fel! Past helemaal bij jou. Bazenhoesje!

  Reply
 • Amanda

  16/08/2013

  Haha hoeveel heb je er nu in totaal? Ik heb voor mijn mobiel gewoon 1 hoesje.. haha

  Reply
 • Ayla

  16/08/2013

  wauw, die eerste is geweldig!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/08/2013

  Moooooi! Zo’n fris bladgroen is een van mijn favoriete kleuren.

  Reply
 • Mooie frisse kleur die groene! Ik kon de webshop al, ik vind het wel een beetje prijzig voor ‘simpele’ hoesjes. Ik shop mijne lekker bij mini in the box haha! Lekker cheap en goede kwaliteit!

  Reply
 • Nice, zien er goed stevig uit!

  Reply
 • femketje

  16/08/2013

  die groene is wel kek :D

  Reply
 • Eline

  16/08/2013

  Wat een supermooi groen kleurtje!

  Reply
 • Josephine

  16/08/2013

  Oh zo’n doorzichtige lijkt mij ook wel leuk, gewoon om de achterkant eens te zien haha.

  Reply
 • Irma

  16/08/2013

  Looking good! Die groene is wel heeeeel mooi, die kleur :)
  En heel veel plezier op Lowlands! :D

  Reply
 • Lotte

  16/08/2013

  Mooie cases! Lekker clean :)

  Reply
 • Mirjam - Jewelyz

  16/08/2013

  Ah die groene is supervet! :-)

  Reply
 • SiS

  16/08/2013

  Hoi iedereen,

  Wie o wie kijkt er naar YouTube filmpjes van beautybloggers? :) en wil mij helpen afstuderen!

  Zouden diegene mee willen doen aan een onderzoek naar het word-of mouth effect van beautybloggers op YouTube? (en natuurlijk doorsturen naar vrienden en kennissen) Het duurt max. 15 min. Onder de respondenten zullen er 2 goodiebags met vele beautyproducten worden verloot. De link naar de enquete is als volgt:

  http://www.thesistools.com/beautygurus

  Jullie zouden mij enorm helpen!

  Many Thanks!!

  Reply
 • Jasmine

  16/08/2013

  Limoengroen is nu eenmaal een geweldige hippe kleur! Heb zelf eens een limoengroene mp3-speler gehad, loved that thing! Een clear case is wel zo handig, alle voordelen van bescherming zonder de nadelen van de natuurlijke schoonheid te verliezen.

  Reply
 • Annebelle

  16/08/2013

  Erg leuk idee met die quote of foto, zo maak je een simpel hoesje toch persoonlijk!

  Reply
 • Marloes

  16/08/2013

  Leuke case, ziet er goed uit!

  Reply
 • Angelique

  16/08/2013

  Die groene is lekker kleurrijk! Maar de doorzichtige vind ik toch wel wat mooier

  Reply
 • Deb

  20/08/2013

  Mooie cases! Vooral de lime kleur.. lekker opvallend! Ik zie dat je scherm ook weer gemaakt is!

  Reply

Geef een reactie