Aussie Street Art Design Edition!

Nu ik de onderkant blauw heb wil ik weer langer de kleur behouden, maar alsnog de ultieme verzorging hebben voor het haar. Gelukkig komt Aussie met een awesome nieuwe Limited Edition, namelijk de Street Art Design Edition. Benieuwd wat dat te betekenen heeft? Met maar liefst drie producten!

1 AUSSIE

2 AUSSIE

3AUSSIE

De welbekende flessen van zo’n 250 ml aan goud genot voor je haar, een goede voeding met een goddelijke geur. Ja, het merk Aussie klinkt voor vele dames en heren bekend in de oren. Handige knijpflessen waar je makkelijk mee kunt doseren. De intensieve treatments van Aussie zorgen voor een Aussome hairday. AMEN!

3 AUSSIE

4 AUSSIE

3AUSSSIE

Heb je misbehavend haar? Weet je niet meer wat je ermee aan moet? Gelukkig doet de diepe verzorging daar wat aan. Met een douchebeurt zijn de springerige haartjes, de pluizige bende aan de onderkant voor een flinke tijd getemd. Plus, ze zijn ook nog eens tot in de puntjes ruikend naar bubblegum!

4AUSSIE

IMG_6215

Het kinderkauwgom vanuit mijn jeugd ruik ik nog enkele uren én soms weleens de volgende dag terug in mijn gewassen lokken. Mijn manen stralen weer, zijn goed gevoed en niet vet. I know right, daar was ik nog het meest verbaasd over. Geen zwaar haar! Met een handomdraai verdeel ik het product in de punten, laat het intrekken, uitspoelen, uitkammen en klaar is kees.

5 AUSSIE

6 AUSSIE

Jullie weten hoe erg ik houd van Street Art, dus de collectie kwam als geroepen. Waarom nou Street Art? Omdat er een glimlach op het gezicht van iemand verschijnt, zodra de lelijke betonnen muur ineens een leuk kleurtje heeft gekregen. Waar je geen glimlach van krijgt is van beschadigde en doffe lokken. Daarvoor hebben wij de Deep Conditioner for Damaged Hair!

6AUSSIE

IMG_6216

Net zoals alle andere twee producten is ook deze vrij dik van structuur. Je moet aardig wat kracht zetten om een dot uit de fles te krijgen, wat betekend dat hij niet lekt! Hurray! Geen rotzooi meer in je kamer of gekloot met doppen die afbreken of niet open gaan. Shampoo nog in je oog en zoekend naar de volgende, doesn’t work like a charm. Wat wel werkt als een charm is de conditioner. Geen kapot gekrulde haren meer, maar een verzorgd bosje wat er weer stralend bij hangt!

7 AUSSIE

8 AUSSIE

Mijn favoriet, mijn musthave en ook de holy grail voor mijn haar. Ik zweer hierbij, want tot nu toe wordt mijn haarkleur per zes weken opnieuw geverfd. De intensiviteit blijft langer door de Deep Treatment voor gekleurd haar. Dit wordt zeker een re-buy, inmiddels is hij op, wat betekend dat ik een nieuwe van de week ga aanschaffen. Verf jij je haar? Maar gaat je kleur er snel uit? Gebruik dit als een conditioner en je zult verbaast zijn!

8AUSSIE

IMG_6218

Hij is vrij waterig vergeleken met de anderen, maar goed te verdelen in de punten, lekker lang laten intrekken, zodat je een zacht kwastje hebt waarmee je kunt afstoffen. Hij behoudt inderdaad mijn kleur, zodra ik met de andere mijn haar behandeld vervaagt het al snel.

De gehele collectie is Limited Edition en gewoon te vinden bij de Etos. De Street Art lijn van Aussie met de 3 Minute Miracle Reconstructor, 3 Minute Miracle Frizz Remedy en 3 Minute Miracle Colour Mate zijn verkrijgbaar voor €9,14 per stuk!

 Heb jij weleens een product van Aussie gebruikt?


23 Comments

 • MySuperSweetLife

  20/08/2013

  Klinkt erg goed, jammer van de prijs.. Die vind ik namelijk wel wat aan de hoge kant..
  liefs

  Reply
  • Febe

   20/08/2013

   Het is nochtans een echte aanrader! Ik weet, het is erg duur, maar je doet er erg lang mee. Ik heb het zelf een jaar lang 1 keer in de week gebruikt, aangezien je niet zo veel nodig hebt.

   Reply
 • Josephine

  20/08/2013

  Arggh GIMME! Ik hou van bubblegum geur, love Snowfairy douchegel, dus dit kan er ook nog bij! De verpakkingen zijn echt awesome. Heb nog nooit ene product van Aussie gebruikt, maar lijken mij echt fijne producten.

  Reply
 • femketje

  20/08/2013

  ik heb ze zelf nog niet geprobeerd eigenlijk :3

  Reply
 • Stacey

  20/08/2013

  ze zien er goed uit, ik heb nog nooit iets van Aussie uitgeprobeerd maar ik hoor altijd goede dingen erover :)

  Reply
 • Ik wil ze zo graag eens testen, maar ik vind het echt te duur voor shampoo :(

  Reply
 • martina

  20/08/2013

  reconstructor lijkt me super!!

  Reply
 • Joyce

  20/08/2013

  Lijken me fijn producten! Maar inderdaad wel een beetje prijzig.

  Reply
 • Kimberly

  20/08/2013

  Ik heb echt nog nooit wat geprobeerd van Aussie, maar de verpakkingen zien er echt geweldig uit!

  Reply
 • Milou

  20/08/2013

  Heb al vaker gehoord dat deze producten heel fijn zijn!! :) Ben er wel heel benieuwd naar hoor. Misschien komen ze nog in de aanbieding hihi!

  Reply
 • Judith

  20/08/2013

  Klinkt wel fijn!
  Ik heb zelf nog nooit producten van Aussie uitgeprobeerd, omdat ik de prijs toch net wat te hoog vind :(

  Reply
 • Nog nooit gebruikt, ik ben aan het wachten tot het in de reclame komt en ik vol kan inslaan ;)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/08/2013

  Heb nu al een paar keer heel goeie dingen gelezen over deze producten, dus ik begin te geloven dat er iets van waar is ;-)

  Reply
 • Yves Carter

  20/08/2013

  Wat een leuke review!

  Reply
 • Simone

  20/08/2013

  Deze lijken me zo fijn! Ik wil echt graag nog eens iets van Aussie proberen, ik hoor er hele gemengde reacties op altijd. Voor de ene werkt het geweldig, voor de ander doet het juist niks.

  Reply
 • BonBeauty

  20/08/2013

  Klinkt goed en dat voor zo’n korte inwerktijd. Ik heb nog nooit iets van Aussie gebruikt, maar gebeurt vast nog wel want ik ben gek op kauwgumballen geur producten, lekker!

  Reply
 • Amanda

  20/08/2013

  Mijn haar wordt heel snel vet van Aussie, de geur is wel heel lekker!

  Reply
 • Lieve

  20/08/2013

  Ik vind ze echt zó gaaf

  Reply
 • Marloes

  20/08/2013

  Ga ze toch eens een keer proberen. Flessen zien er leuk uit in ieder geval. En fijn dat er geen SLS in zit :)

  Reply
 • SarahDiiamonds

  20/08/2013

  Ik hoor zoveel goeds over dit merk!

  Reply
 • Monique

  20/08/2013

  Jaaa ik ben gek op de Aussie producten! Ik gebruik de Miracle Moist shampoo en conditioner. De geur, wow! :D En het werkt super goed, mijn haar wordt er heel zacht van. Kan niet meer zonder! Ik ga zeker eens een van deze maskers proberen :)

  -X- Monique

  Reply
 • nikkivand1986

  21/08/2013

  Ik heb mijn haar ooit bruin geverfd maar na elke wasbeurt werd het weer helemaal dof. Ik moest het gewoon 2 keer in de maand verfen. Dus maar weer terug naar blond gegaan. Ik ga het maar eens proberen.

  Reply
 • Irma

  23/08/2013

  Ik verf mijn haar niet, maar ik heb al zulke goede dingen over Aussie gehoord, dat ik de versie voor lang haar wel wil proberen (:

  Reply

Geef een reactie