Lady Gaga Applause Meets Cynthia.

Beruchte make-uplooks, blikjes in het haar en natuurlijk het gif wat zij in je drankje doet. Misschien wel in je pannekoekenstroop, maar haar killerlooks zijn toch wel het meest mind-blowing. Haar MUA’s worden dagelijks op de proef gezet en the Queen of Pop doet men elke keer opnieuw verbazen. Applause. Applause. Lady Gaga Meets Cynthia.

2 LADYGAGA

Meezingend op het nieuwe nummer, kijkend naar de kunst van de single. Yeap, ik moest hem namaken. Alsof de hand van God mij op mijn kop tikte. “Eh Cynth, fiks dat even gurl.” Zo gezegd, zo gedaan. Met de witte Grimas schmink als basis, meerdere lagen, maar dekkend als een tierelier dankzij de Sigma Flat Angled Kabuki F88.

3 LADYGAGA

Met de 120 Palette in de aanslag en wat turkoois tinten in de bogen van mijn binnenste ooghoeken, omhoog vervagen naar de wenkbrauwen toe. Langs de neusbrug naar beneden, op naar de wenkbrauwhoeken en invullen maar! Donkerblauw op het ooglid met een donkerpaarse oogschaduw inclusief glitter. Voor het glanzende effect gebruikte ik een Pout Paint van Sleek, Cloud9.

4 LADYGAGA

Onder het oog bracht ik van NYX Space aan, mengde deze met een mixing medium, depte dit onder de ogen met een grote hoeveelheid, zodat de boel ging ging runnen. Vervagend met een blending brush van ELF. Een vleugje zwart bij de wimperranden en Camilli van Anastasia op de waterlijnen.

5 LADYGAGA

Oranje bij mijn mondhoek, vervaagt over mijn wang + kaaklijn heen. Geel over mijn bovenlip en wat op het puntje van mijn neus. Blenden als een malle, vervagen met paars op de andere wang en met Pout Paint Pin Up van Sleek maakte ik een deel van mijn lip zichtbaar, nam de onderkant onder mijn lip mee en vervaagde dit met de blending brush. Ook haalde ik hem boven mijn lip langs en op het puntje van mijn giechel.

6 LADYGAGA

Mascara op de lashes, of course van Max Factor de Clump Defy en last but not least voor het glanzende effect all over the eyes, gebruikte ik een lipgloss van Essence, genaamd Jelly Baby. Een flinke dot over de oogleden, onder de ogen en volgend naar de lijnen die naar beneden zijn gelopen.

IMG_7429

Misschien geen look voor na het werk, maar dit draait om pure kunst. Het zou mij natuurlijk wel zeer verbazen als iemand zo op school verschijnt. Als eerst zo ik rondlopen met een dafuq-momentje, maar vervolgens toch even mijn waardering uitspreken. Ah, wat houd ik ervan om dit soort kunstzinnige looks te maken. Back with schmink?! Back with fake blood? OOOH GURL.

Wat vind jij van het nieuwe nummer van Lady Gaga?


46 Comments

 • nikkivand1986

  24/08/2013

  Omg wat een werk. Wel leuk om een keer zoiets anders te zien op een blog dan een standaard review. Hoop dat je het er een beetje afkreeg.

  Reply
 • Sofie

  24/08/2013

  Een woord; Wauw!

  Reply
 • femketje

  24/08/2013

  haha op mijn werk zouden ze er niet eens van opkijken als ik zo binnen zou stappen XD sta toch al bekend als de meest extroverte medewerker lol

  awesome gemaakt!

  Reply
 • Kimberly

  24/08/2013

  Woow woow! Heb je weer super gedaan!! Ik vind het echt knap hoe goed jij looks altijd na kan maken!!

  Reply
 • Jorinde

  24/08/2013

  Knap staaltje werk weer van je Cynth. Ik kon het nummer nog niet!

  Reply
 • ellis

  24/08/2013

  Niks is jou te gek hè mop. Jij verbaasd me iedere keer weer opnieuw. VerBAZEN! Snap je hem? OMDAT JE EEN BAAS BENT!

  Reply
 • Lifesplash

  24/08/2013

  Oooooh dear, you´ve got the damn skillls! Ik zag die make-up bij haar in ’t filmpje en vond het geweldig. KIJK DAN WAT JIJ NU FLIKT.

  wauw.

  Reply
 • Stacey

  24/08/2013

  Ik vind de nieuwe nummer van Lady Gaga Ge-wel-dig! Heel erg leuk gedaan en nee dat zou ik niet zo snel naar het werk dragen of buiten huis haha

  Reply
 • Amanda

  24/08/2013

  Super gaaf Cyn! Toen ik hem zag dacht ik ook wow, als ik tijd had zou ik hem wel namaken, maar altijd druk met andere projecten haha. Hij is echt heel erg cool geworden!

  Reply
 • Juliette

  24/08/2013

  Onwijs gaaf Cynthia! Dat moet een hoop werk zijn, maar het resultaat is verbluffend!

  Reply
 • Beautyjuf

  24/08/2013

  OMG, ik denk niet aan het resultaat, maar alleen aan: ‘Hoe heb je dit eraf gekregen?’ Ok, dat laat ik nu bezinken…Dan ga ik nu over naar het resultaat: knap gedaan! Maar, ik zou er niet zo snel mee over straat gaan lopen ;-)

  Reply
 • Haha, echt elke keer opnieuw schrik ik even als de pagina geladen is :’)

  Cool gedaan :)

  Reply
 • Joyce

  24/08/2013

  Wow, heel mooi nagemaakt!

  Reply
 • ValleyDoll

  24/08/2013

  Vind haar nieuw nummer echt geweldig !

  Reply
 • Marloes

  24/08/2013

  Wow, knap gedaan weer Cynth! Super zeg!

  Reply
 • martina

  24/08/2013

  knap gedaan!

  Reply
 • Goed nagemaakt! Ik hou ervan als je extreme looks namaakt :D

  Reply
 • Danielle

  24/08/2013

  Wat gaaf gedaan zeg!

  Reply
 • Lotte

  24/08/2013

  Wow, echt supertof! En ergens lijk je een beetje op haar, is dat gek? Ik weet niet, je hebt wel wat van haar weg, haha. Maar deze look is echt heel erg gaaf vind ik, je hebt ‘m ook supergoed nagemaakt!

  Reply
 • José

  24/08/2013

  Wow, leuk gedaan!

  Reply
 • Tessa

  24/08/2013

  Wow cynth wat heb je er weer een werk van gemaakt, en ook nog goed werk ook :)
  Super tof gedaan!
  X

  Reply
 • beauties

  24/08/2013

  vind het nummer niet slecht :) echt een look voor jou

  Reply
 • LifeOfBun

  24/08/2013

  Super draagbaar ook weet je, dit is zoiets classic voor een wedding of gewoon een dagje uit. LOVE IT ;D

  Reply
 • MySuperSweetLife

  24/08/2013

  aaawh wat leuk!! Wat hou ik toch van Gaga!
  Liefs

  Reply
 • Irma

  24/08/2013

  WAUW, wat vet! Het lijkt echt sprekend! Ik vind het altijd wel cool dat Lady GaGa zo over de top durft te gaan. Volgens mij is haar nummer nog niet zo heel populair, maar ik vind het best leuk (:

  Reply
 • Kiss & Make-up

  24/08/2013

  Ik WIST het! :-D Ik meen het, toen ik die cover zag heb ik echt effe gedacht: dat lijkt iets dat Beautykoning zou kunnen copyen :-D En nu doe je het gewoon. Hah! :-)

  Reply
 • anne

  24/08/2013

  Ik vind het nummer niet zo mooi, wat een werk zal je eigenlijk wel hebben gehad aan die make-up!

  Reply
 • ChantalAngel

  24/08/2013

  Wow heel gaaf gedaan weer! Ik hou echt van dit soort dingen. Zo gaaf om te zien!!

  Reply
 • Sammychan82's Blog

  24/08/2013

  Wat leuk gedaan!

  Reply
 • Sheela

  24/08/2013

  wow, dat heb je gaaf gedaan! Van het liedje vind ik eigenlijk alleen het refrein mooi voor de rest niet zo x

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  24/08/2013

  Knap gedaan ! Het nummer vind ik nogal mwah. Niet slecht maar ook geweldig.

  Reply
 • Jasmine

  24/08/2013

  U vraagt grime.. Wauw, het lijkt wel of jij Gaga van haar look hebt voorzien zo hetzelfde lijkt het! Lekker heftig en zeker eentje die een ereplaatsje krijgt in de galerij. Geweldig hoe effortless de strepen eruit zien! Applause heeft echt een super catchy refrein!

  Reply
 • Deb

  24/08/2013

  Applause applause applause baby!! Heel mooi gedaan.. inderdaad is dit pure kunst.. iedereen heeft het er gewoon over.. ze flikt het gewoon weer La Gaga, love her music.. zodra ik haar stem hoor.. gaat het volume flink omhoog zodat de speakers er bijna uitknallen.. ik vind haar echt geweldig en wat een come back.. applause !!

  Reply
 • I scream beauty

  24/08/2013

  Wat knap gedaan!!

  Reply
 • Angelique

  24/08/2013

  Hee little picasso! Amazing face<3 oftewel je hebt het geweldig gedaan, geweldige look en zoooo cynth

  Reply
 • The Beauty Magazine

  24/08/2013

  Wauw super gaaf! Echt goed gelukt!!

  Reply
 • Valens

  25/08/2013

  Soooo cool, Cynthia!!! ^-^

  Reply
 • Josephine

  25/08/2013

  Holyyyymoly, een groot “applause” voor jou Cynth! Geweldig nagemaakt :D

  Reply
 • Ayla

  25/08/2013

  Dit zijn echt m’n favo posts van jou, misschien geen dagelijkse looks, maar wel awesome!

  Reply
  • CynthiaKoning

   27/08/2013

   Aaaah, dankjewel Ayla! <3

   Reply
 • bonbeauty

  25/08/2013

  Wow ziet er knap uit, goed gedaan! Ik heb het nr eerlijk gezegd nog niet gehoord, shame on me?

  Reply
  • CynthiaKoning

   26/08/2013

   Nope, hij is net uit! Maak je geen zorgen. ^^

   Reply
 • SarahDiiamonds

  25/08/2013

  GUUUURL! Je hebt jezelf weer eens overtroffen. Zo gaaf gedaan!

  Reply
  • CynthiaKoning

   26/08/2013

   Thank you Saar!

   Reply
 • Lieke

  26/08/2013

  Wow, super gaaf dat je dat hebt nagemaakt zeg :D
  Is vast wel een hoop werk geweest, maar het lijkt er wel sprekend op :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   26/08/2013

   Ah, dankjewel Lieke! Nou, ondertussen keek ik een film, deed rustig mijn werk en het was alleen moeilijk om de kleuren te plaatsen. :D

   Reply

Geef een reactie