INGLOT Freedom Palette 3 + de Eyeliner gel!

Getriggerd op het INGLOT event, opzoek naar de highlighter van Kim Kardashian van de Khroma collectie, een oude highlighter voor in mijn binnenste ooghoeken die niet iedereen aandurft, maar een must voor mij is! Maar als laatste moest ik nog iets extra’s hebben. Vandaag show ik mijn INGLOT aankopen, inclusief swatches + looks!

1-INGLOT

2 INGLOT

3 INGLOT

Herkennen jullie nummer één al? I KNOW RIGHT! De beruchte oogschaduw die regelmatig de grond wegkopt, maar straalt als een zonnetje op het oog. Een gouden highlighter, daar was ik nog naar opzoek, maar tijdens het shoppen spotte ik ook nog eens de witte eyeliner. Goddamn it, laten we over gaan naar de review, want van INGLOT zijn wij heel wat gewend!

3INGLOT

4 INGLOT

5 INGLOT

Hierdoor begon mijn grote liefde, de liefde voor de turkooise highlighter begon enkele jaren geleden. De unieke finish, de shimmers en vooral de romige substantie van de oogschaduw. Of moet ik nog over de pigmentatie doorzagen? Gurl, it’s amazing.

6 INGLOT

12 TANDEN

You know what I’m saying? Ingepakt tijdens het swatchen, nog niet eens! Ik raakte hem aan, hij bleef eraan plakken, kwam neer op mijn magneetbord en meteen was er een klik. Deze moest mee naar huis! Maar hij viel enkele keren kapot, waardoor pressen geen zin meer had en ik een nieuwe moest gaan aanschaffen omdat de alcohol mijn oogschaduw had verpest. Althans, hij hecht niet meer zo mooi aan mijn huid. Dit is de INGLOT Eyeshadow 24, ND05CEB.

7 INGLOT

8 INGLOT

Met mijn zus was ik aan het communiceren over de oogschaduws. Zij had enkele crème tinten in haar bezit, schuin kijkend naar haar items, spotte ik een schitterende kleur op haar hand. Ze wees hem aan en ik bekeek de rij, een warme romige gele kleur. I NEED IT. 

9 INGLOT

1 SELENAGOMEZ

De intensiviteit is niet zoals verwacht, wel enorm aanwezig, maar de kleur is niet zo pakkend als de anderen. Dit maakt duidelijk dat het inderdaad om een highlighter draait, but gurl.. this is gorgeous. This one.. it’s fantastic! De oranjegloed komt dankzij de kleur daaronder naar voren als een zon achter de regenachtige wolken. De INGLOT Eyeshadow 30 NE17CCA verschijnt vaak op de jukbeenderen!

10 INGLOT

11 INGLOT

Lemongrass, dat gevoel krijg ik hierbij. De verfrissende zomer, gemaaid gras en een fris briesje wat de geur verspreidt. Heerlijk zonnig, maar vrij koel. Limoenkleur en wat fijne goudgele shimmers. De korrel op de oogschaduw zat er al op in de verpakking, maar ik wilde hem niet weghalen, want dan zou ik de oogschaduw weer beschadigen. HASHTAGDRAMA.

12 INGLOT

10 SFACHECART

Na de twee shimmers over naar een matte oogschaduw die een subtiel glittertje bevat, niet duidelijk aanwezig, maar wel te spotten bij een stevige dosering. Deppend op het ooglid, straalt als een koning. Pigmentatie? Dit is echt mind-blowing.

13 INGLOT

14 INGLOT

Mijn voorkeur gaat altijd uit om ze zo raar mogelijk naast elkaar te leggen, waar je even bij denkt: “Waarom zou je dat in godsnaam kopen?” Daar word ik gelukkig van. Ik zei tegen mijn zus dat ik nog opzoek was naar een dafuq-kleur. And I found it! Het is de groene INGLOT Eyeshadow 59, MJ27CCB.

15 INGLOT

16 INGLOT

Tijdens het INGLOT event maakte ik gebruik van de eyeliner gels, waardoor ik ze prima kon uittesten. Zou de eyeliner gel echt zo wit uitpakken? Zo wit als de tanden van de Hollywood sterren, perfect op het ooglid, maar ook als oogschaduwbasis om de kleuren te versterken, highlighten + het wit maken van je waterlijn.

17 INGLOT

18 INGLOT

1 FOTD48

Geen dikke substantie, maar een romige structuur waar je gemakkelijk met je eyelinerpenseel doorheen schuift. Net boter! Blenden als een baas, maar pas op. Als het eenmaal droog is, verplaatst het zich niet meer. Dekking? Uitstekend!

19 INGLOT

Natuurlijk zijn de palette en de eyeliner White gewoon verkrijgbaar bij de INGLOT. Helaas hebben zij hun prijzen weer verhoogd en is de Freedom Palette met drie oogschaduws nu €27 en de eyeliner gel €14. De INGLOT bevindt zich vlakbij de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, namelijk de Van Baerlestraat 8!

Heb jij laatst nog bij de INGLOT inkopen gedaan?


32 Comments

 • nikkivand1986

  27/08/2013

  Mooie review. Had nog nooit gehoord van een eyeliner gel!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  27/08/2013

  Bij Inglot hebben ze echt veel kleuren eyeliner, zelfs in onverwachte tinten zoals wit. Helemaal Cynthia :)

  Reply
 • MySuperSweetLife

  27/08/2013

  wauw, zo mooi! Die ooglooks zijn echt prachtig!
  Liefs

  Reply
 • Sofie

  27/08/2013

  Wat een geweldig merk is INGLOT toch, wauw!

  Reply
 • Kimberly

  27/08/2013

  Ik vind vooral die gele echt WAUW! Die kleur die er vanaf komt is echt ongeloofelijk! Mooie looks ook weer, talentjee!

  Reply
 • Stacey

  27/08/2013

  de Inglot schaduws zijn zo mooi! Ik moet ze echt een keer uitproberen want ik hoor alleen maar goed reviews erover :)

  Reply
 • Sophie

  27/08/2013

  Wat een prachtige kleuren! Die highlighter en turkoois <33 so pretteeh!

  Reply
 • Evelientje

  27/08/2013

  Wat een prachtige kleurtjes! Oh, liefde voor Inglot!

  Reply
 • Prijzig, maar de kleuren zijn prachtig! :)

  (haha, girl! je hebt gecomment op m’n laatste artikel, erg lief! maar je moet dìt artikel lezen: http://whatevergivesjoy.blogspot.be/2013/08/mijn-favoriete-blogs-5_22.html)

  Reply
 • Yak Man

  27/08/2013

  Ik ben nu echt heel erg nieuwsgierig geworden naar de inglot eyeliners! Want qua prijs is het maar een paar euro’s duurder dan die van maybelline ;o. Zoals altijd vind ik jouw looks echt baas haha n_n

  Reply
 • femketje

  27/08/2013

  wow die groengele is awesome ;D

  Reply
 • Juliette

  27/08/2013

  Wauw ze zijn prachtig!
  Verliefd op die blauwe kleur!

  Reply
 • Vera

  27/08/2013

  Wat een mooie producten!

  Reply
 • martina

  27/08/2013

  super!!!!

  Reply
 • Joyce

  27/08/2013

  Mooie kleuren heb je gekocht!

  Reply
 • pretty beauty land

  27/08/2013

  oeh die eyeliner is super cool!

  Reply
 • SarahDiiamonds

  27/08/2013

  Prachtige kleuren heb je uitgekozen!

  Reply
 • Amanda

  27/08/2013

  Dat 2e kleurtje is mooi Cyn!

  Reply
 • Miranda

  27/08/2013

  Oh wauw wat een mooie kleuren en pigmentatie,erg mooi.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  27/08/2013

  Waaaah, die neonlook van je, waanzinnig mooi! Dat acid geelgroen vind ik zo mooi. Love Inglot, they are the best. Als het merk nu hier ook eens verkrijgbaar zou zijn…

  Reply
 • Irma

  27/08/2013

  Wauw, mooie producten! Ik vind die groene kleur echt fantastisch! De kleur is echt gemaakt voor jou (:

  Reply
 • Linda

  27/08/2013

  Oooh alles is zooo mooi ;D

  Reply
 • Josephine

  27/08/2013

  YES ik herken nummer 1! Die is echt gorgeous, love it. Alle kleurtjes zijn mooi, maar dat komt ook gewoon door jouw bazenlooks :D

  Reply
 • Jana

  27/08/2013

  Wow wat mooi! :) x

  Reply
 • ValleyDoll

  27/08/2013

  Superleuk trio ! Vooral de turquoise highlighter, gorgeous !

  Reply
 • Curly Creative

  27/08/2013

  Prachtige kleurtjes heb je geshopt! Ennuh die korrel kan je toch wegblazen? of denk ik te simpel hihi..

  Liefs

  Reply
 • Ooh oohh, wat een kleurtjes, prachtig!

  Reply
 • LifeOfBun

  27/08/2013

  Huuuur *catches breath* die groene eye look is niiice, jij krijgt kleuren dr altijd zo fijn fal op he! En number 30 als highlighter is BOOM.

  Reply
 • BonBeauty

  28/08/2013

  Ziet er goed uit, mooie kleuren! Ik heb nog nooit iets gekocht van Inglot, shame on me. Mocht ik ooit in Amsterdam komen ga ik er zeker ff langs;)

  Reply
 • Angelique

  29/08/2013

  Stuk voor stuk amazing colours! Vooral die licht blauwe *wink* haha, nee echt i love inglot en het is zo fout dat hij in de buurt zit, wil het ALLEMAAL!

  Reply
 • Mieke

  05/09/2013

  Gave kleuren, idd een combi waar van de meesten denken; wat moet je ermee.. Staat je erg goed! Vervangt de witte eyeliner je witte cream oogschaduw?

  Reply
 • Olga

  06/09/2013

  Prachtige kleuren … Alleen in belgie geen inglot… Pff jammer

  Reply

Geef een reactie