INSPIRATION: Skyline tattoos.

Kunstwerken op het lichaam, zelf ben ik er al bekend mee. Meerdere keren heb ik de hot items op Beauty Koning gepubliceerd, waardoor het gekriebel van het hebben van een le tattoo weer omhoog komt. Yeap, tijdens een onschuldige zoektocht stuitte ik weer eens op wat anders. Totaal anders. Geen kooikarpers of unieke sierlijke letters. Nope, skylines baby!

1 SKYLINE

Dankzij mijn homeboy Young E leerde ik opnieuw de natuur te bekijken, te waarderen, maar voornamelijk door zijn perspectief te kijken. Fascinerend was het zeker! Zodra de maand een tandje feller schijnt blijf ik net wat langer kijken dan normaal, geldt ook voor groene omgevingen, maar ook prachtige landschappen. Naast de natuur en mijn groene ik, ging ik over naar de steden, de hoeveelheid lampen, maar de spectaculaire skylines!

2 SKYLINE

Niet alleen ik viel voor de torenhoge gebouwen met teveel ramen en een overload aan glas. Nope, men liet de skyline tatoeëren! Van onderarmen tot aan de bovenarmen, buik en rug, schouders en nek. Tegenwoordig kan je er niet meer omheen en houd de stad je altijd in de gaten. Staat hij op je rug? Dan staat de hele stad letterlijk achter je!

3 SKYLINE

Van de simpele dunne smiley lijntjes die alleen het beeld licht schetsen, tot aan de spectaculaire gebouwen die letterlijk omhoog springen en weerspiegelen in het water. 3D effecten en een sprekende schaduw. Gebouwen die tot leven komen op iemand zijn arm, dat is pure kunst.

4 SKYLINE

Zwart-wit, of alleen zwart, maar het is ook mogelijk om hem te schaduwen. Tegenwoordig kun je ook gebruik maken van glowing the dark tattoos, waardoor je tatoeage perfect tot zijn recht komt onder de TL-balken in de discotheek! Je pimpt als het ware de boel met een hippe kleur. Ben je bang in het donker? Dan is dit toch ideaal?

5 SKYLINE

Het vrijheidsbeeld, die kon niet missen! Zoals je ziet heb je veel verschillende varianten om de skylines neer te zetten op het lichaam. Van de grootste maten tot aan de kleine priegelwerkjes die tatoeëerders neerzetten als een echte baas. Yeap, een kleine skyline zou gerust plaats mogen nemen op mijn pols. De skyline van Green Bay?

Wat vind jij van de skyline tattoo? En ken jij iemand met zo’n soort tatoeage?

Bron foto’s: Google.com

32 Comments

 • Laura

  04/09/2013

  Wat gaaf! De eerste skyline vind ik dan het mooist! ;)

  Reply
 • Sofie

  04/09/2013

  Ik vind ze tof! Maar voor mij is het niets.

  Reply
 • MySuperSweetLife

  04/09/2013

  Wauw, wat mooi!!!

  Reply
 • Elke

  04/09/2013

  Wauw, wat gaaf! Vooral die eerst vind ik super!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  04/09/2013

  Die glow in the dark tattoo vind ik wel knap !

  Reply
 • femketje

  04/09/2013

  woah op die armen vind ik het wel gaaf!

  Reply
 • Kimberly

  04/09/2013

  Die met dat glow in the dark en het vuurwerk vind ik onwijs tof! Dat maakt je tattoo op twee manieren heel mooi! Overdag én ’s nachts!

  Reply
 • Joyce

  04/09/2013

  Vind t erg gaaf!

  Reply
 • Mieke

  04/09/2013

  Gaaf zeg! Dit soort tattoos had ik nog niet eerder gezien! De eerste en laatste vind ik het tofst.

  Reply
 • Natasja

  04/09/2013

  Oooohhh!! Die Londen tattoo!! Gorgeous, ik ben verliefd.

  Reply
 • Vanessa

  04/09/2013

  Er zitten prachtige tattoos tussen! Ik vind ze vooral mooi bij anderen want zelf zou ik ze nooit laten zetten.

  Reply
 • Josephine

  04/09/2013

  De eerste vind ik het mooist. Deze tattoo’s zie je niet zo vaak, het heeft wel iets.

  Reply
 • marielle

  04/09/2013

  Die glow in the dark tattoo is nice ^^ alleen jammer genoeg zijn glow in the dark tattoo`s in NL verboden :(

  Reply
 • Laura

  04/09/2013

  ik vraag me af of een glow in the dark tattoo niet heel schadelijk is voor je gezondheid. zijn toch chemische stoffen die je in je lichaam krijgt. i know, tattoo-inkt is sowieso een goedje wat je in je huid spuit, maar dit voelt dan toch iets anders

  Reply
 • Amanda

  04/09/2013

  Het ziet er gaaf uit, maar zelf zou ik er nooit voor kiezen ;)

  Reply
 • Marissa

  04/09/2013

  Ik vind het er mooi uit zien, maar ik zou het zelf niet nemen.

  Reply
 • Danielle

  04/09/2013

  Wauw, wat gaaf!

  Reply
 • Oehh ik vind ze echt vet! Die laatste vind ik erg mooi.

  Reply
 • Ayla

  04/09/2013

  Die glow in the dark vind ik wel heel tof! Verder is het niet zo mijn ding, ik vind het een beetje.. lomp, het wordt meteen zo groot.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  04/09/2013

  Hah, wat origineel, nog nooit gezien eigenlijk.

  Reply
 • ValleyDoll

  04/09/2013

  Die eerste is super !

  Reply
 • Monique

  04/09/2013

  Heel tof en zie je ook niet zo veel… Heb wel ooit de skyline van Utreg in mn kamer gehad, maar als tattoo…

  Reply
 • Mariska

  04/09/2013

  Wow die met glow in the dark vind ik super mooi!

  Reply
 • Eline

  04/09/2013

  wauw gaaf! alleen op de rug vind ik het niet zo mooi, op de arm wel

  Reply
 • Allissa

  04/09/2013

  Die glow in the dark versie en de subtiele versie is tof (:

  Reply
 • Jana

  04/09/2013

  Ik vind ze erg leuk uitzien :D x

  Reply
 • Linda

  04/09/2013

  Heel gaaf!

  Reply
 • Wat grappig die glow in the dark tattoo! Ik ben niet zo van skyline tattoo’s, maar wel leuk om te zien hoe verschillend ze allemaal zijn van elkaar.

  Reply
 • Jasmine

  04/09/2013

  Kan dat glow in the dark, gaaf! Mm, dit soort gebouwen erop is toch beter dan een Prison Break lijf =] Toevallig vandaag een klein (fake!) vlinder tattootje geplaatst.

  Reply
 • Irma

  05/09/2013

  Die eerste vind ik wel heeel mooi (:
  Ik houd dit soort tattoos ook al eeb tijdje in de gaten!

  Reply
 • Ik vind hem erg leuk eigenlijk! :)

  Reply
 • Sophie

  07/09/2013

  Ik vind dit erg mooi, vooral die eerste die is zo delicaat, erg origineel! :)

  Reply

Geef een reactie