New on mah face. Hippe truc. BYE KAREL!

Geen puisten voor mij, maar wel dikke kraters die soms opduiken uit het niets. Onderhuidse ontstekingen die langzaamaan naar boven kruipen, alsof ze met veel geweld op uitbarsten staan en dan uiteindelijk naar buiten springen. Alsof ze maanden geen adem hebben gekregen en ineens alles verpesten. Yeap, dan heb ik een pukkel. Uitknijpen is geen optie, maar wel om het te verbloemen!

1 PUKKEL

Inmiddels had ik al meerdere pogingen gedaan om het ‘vuil’ naar boven te lokken met warme compressen, kijken of het naar boven spoot, zodat ik de kreng met mijn tissue om kon brengen. Helaas zat het niet mee en spoot de groene prut niet tegen de spiegel op.

2

Misschien iets te hard geknepen, waardoor mijn pukkel een rampzalige Karel werd. Met Karel op mijn gezicht, een pijnlijke Karel, laten we het daarop houden, veranderde helaas niets. Tijdens mijn Dragqueen-look was ik bezig om enkele moedervlekken toe te voegen aan mijn gezicht. BAZINGA. Nieuw idee. Met behulp van een zwart potlood ging ik over Karel heen, bedekte mijn ‘litteken’ en voegde een schoonheid moedervlek toe aan mijn gezicht. Een nieuw item on mah face.

IMG_7544

Yeap, niemand heeft het door dat ik op sommige dagen ineens een moedervlek meer tel. Het valt niet op, misschien omdat ik het nu heb vermeldt, maar zodra ik de zwarte stip heb gezet, dep ik met wat poeder en blush op mijn moedervlek. Hierdoor lijkt het net alsof ik mijn foundation eroverheen heb aangebracht, wat het nog echter maakt.

IMG_7182

Tegenwoordig draag ik ook de fake nerdy-glasses, die ervoor zorgt dat alle aandacht daar naar toe wordt getrokken. Mijn pukkel aka Karel in een nieuw jasje shinet als een baas op mijn gezicht. Zelf heb ik niet eens door dat hij er zit, maar ik houd ervan om zo’n nep item toe te voegen aan mijn face. Yeap, I love it + het is een ideale tip om je puisten/pukkels weg te werken. Doe dit niet als hij nog aan het etteren is, that’s not good.

Maak jij weleens een extra moedervlek erbij?


28 Comments

 • Irma

  05/09/2013

  Zo heb ik nog nooit gedacht…
  Best een slim idee!
  Op sommige plekken ziet het er misschien wel raar uit, zoals boven op mijn neus, maar die verbloem ik dan wel gewoon :)

  Reply
 • Marloes

  05/09/2013

  Wat een leuke truc! Grappig ook echt dat je hem karel noemt, haha!

  Reply
 • femketje

  05/09/2013

  haha amazingly goed verwoord, ik heb ook van die freaking face demons die dagen lang blijft zitten en alleen maar pijn doet zonder weg te trekken of omhoog te komen >.<

  Reply
 • ChantalAngel

  05/09/2013

  Ik heb ook echt van die Karels die zo laaaang blijven hangen haha. En het was me echt niet opgevallen nee. Toch zou ik zelf bang zijn dat het teveel opvalt. Aan de andere kant is een moedervlek fijner om te zien dan Karel.

  Reply
 • Natasja

  05/09/2013

  Ik moest echt lachen om dit idee! Geniaal! Ik kan me voorstellen dat het inderdaad geweldig werkt want het valt niemand op. Enigste wat ik me afvroeg is of het er niet beter uit ziet met een (donker)bruin potlood?

  Reply
 • Shana

  05/09/2013

  Grappig trucje! zelf heb ik het nog nooit gedaan ^^

  Reply
 • Amanda

  05/09/2013

  Leuke truc!

  Reply
 • Lisa

  05/09/2013

  Haha wat een enorm handige truc!

  Reply
 • pretty beauty land

  05/09/2013

  hahahaha in 1 woord geniaal!

  Reply
 • Silke

  05/09/2013

  hahahaha! Geniaal dit! Het zou me nooit opgevallen zijn als je het niet had gezegd. ;p

  Reply
 • Mieke

  05/09/2013

  Hahaha, geniaal! :D

  Reply
 • Nog nooit een moedervlek bij gemaakt, wel een goede tip. Al moet de moedervlek r dan wel niet te nep uitzien.

  Reply
 • beauties

  05/09/2013

  echt iets voor jou om dit te bedenken xD

  Reply
 • Saskia

  05/09/2013

  Wat slim zeg, en wat is je haar gaaf!!

  Reply
 • Leuk! :)

  Reply
 • Jana

  05/09/2013

  Wat handig is dit :D x

  Reply
 • Eline

  05/09/2013

  Grappig trucje zeg!

  Reply
 • LifeOfBun

  05/09/2013

  Haha us females and our sneaky tricks. :D Nog nooit aan gedacht, neat!

  Reply
 • Cynthia

  05/09/2013

  Haha, superslim idee! Ik heb het zelf nooit gedaan

  Reply
 • Lidewij

  05/09/2013

  Wat een geniale manier om je ongewenste Karels te verbloemen! You’re a genius :D

  Reply
 • Nicool

  05/09/2013

  Wat slim! Ik heb sowieso al allemaal sproeten, dus valt vast niet op ;)

  Reply
 • Marissa

  05/09/2013

  Nee doe ik niet, want ik heb er al zoveel.. Ik zit onder de moedervlekken! Heb er ook al vier weg moeten halen!

  Reply
 • robin

  05/09/2013

  hahaha funny as always Cynthia :D je bent vast en zeker nog prachtig ook met een Karel haha :P

  Reply
 • Trudy

  05/09/2013

  Oehhh slim idee om het zo te camoufleren idd! Thanks voor de tip doll! X

  Reply
 • Angelique

  06/09/2013

  poor karel, dirkje en keesje! maar smart van je dat je het zo doet!

  Reply
 • Yvonne

  06/09/2013

  Haha wat een idee, dat zou idd best goed kunnen werken. Mits het er maar 1 of 2 zijn. In mijn eerste klas periode plakte ik nog liever een pleister op mijn gezicht dan met een puist rond te lopen. Maar was ook niet echt een succes..

  Reply
 • Maria Antoinette

  06/09/2013

  Heb hier gelukkig niet meer zo vaak last van. Heb wel een hele slecht huid gehad. Toen zaten er zo ongeveer 5 van die ‘bonkers’ op mijn gezicht. “PIJN”. Goeie oplossing!

  Liefs,

  Maria

  Reply
 • Linda

  06/09/2013

  Haha ik doe er eigenlijk nooit make-up op, dan wordt het zo viezig xD

  Reply

Geef een reactie