Ms Krazie Meets Cynthia.

“I fell in love with a gangster..” Schuddend met de heupen en zwiepend met het haar. Angel Baby gooide haar neppe lokken los en maakte het nummer meteen een all time favorite. Overrompeld door de stem, maar blown away door haar make-uplooks. Ms Krazie is krazie, misschien matchen wij daarom wel zo? Ms Krazie Meets Cynthia!

2 MS KRAZIE

Een vrouwelijke rapper die kan rappen als een QUEEN. Een goede strot is nooit mis, maar gurl. She looks damn fine. Heftige make-uplooks wat tegen de drag kant aan zit, met overdreven lange nepwimpers, scherpe randen in de make-up en een lipliner die net te donker is. Heerlijk!

3 MSKRAZIE

4 MSKRAZIE

Ondanks dat ik weinig oogschaduw heb gebruikt, ging ik wel van start met de Too Faced Shadow Insurance. Met de Maybelline gelliner maakte ik de scherpe punten aan de zijkanten van mijn neusbrug, trok deze door naar buiten toe en haalde hem naar binnen toe. Enkele uitstekels aan beide kanten, invullen en het Pupa Pencil Deep Black op de waterlijn + op het ooglid.

5 MSKRAZIE

Op het ooglid? Yeap, blenden met de blending eye brush van ELF  en de matte lichtgrijze tint uit de Sleek Au Naturel palette in de arcadeboog. Voordat we gingen blenden als een baas, paste ik nog de uitmuntende blendtruc toe(=White van de MUS op het wenkbrauwbot), zodat het niet ging vlekken. Matzwart deppend op het ooglid, lichtjes de arcadeboog in voor wat meer overloop in de kleuren.

6 MSKRAZIE

Double Volume nepwimpers van de Kruidvat op, plakken als de neten! Daar komt nog een uitgebreide review van. Om de wimpers wat meer met mijn eigen lashes te mixen, gebruikte ik de Max Factor Clump Defy Mascara. Voor de witte eyeliner gebruikte ik de eyeliner gel van de INGLOT in 78. Aaaand that’s it!

7 MSKRAZIE

Vele vinden het een grote make-upblunder, maar de zwarte lipliner vind ik nog steeds wat hebben! Met het zwarte Pupa potlood vergrootte ik mijn eigen liplijn aan de buitenste randen, met het paarse Essence potlood van de Jelly Baby Collectie vulde ik de rest van de liplijn in. Vervagen met een lippenseel en met Trendsetter van Revlon ging ik over de lege plekken. Dit bracht ook extra shine aan tha lips.

Op de wangen ging ik voor safe, namelijk de golden blush van de Etos en wat bronzer om mijn jukbeenderen te ondersteunen. Dit deed ik met de NYX Blush in de kleur Taupe. Ik val in de herhaling, maar niet alleen haar muzieksmaak valt bij mij in de smak. Nope, ook haar geweldige uitbundige make-up!

Kon jij Ms Krazie al?


41 Comments

 • LifeOfBun

  07/09/2013

  Ehhhhh wauw. Die inner corner is to die for. O_O Nice recreate!

  Reply
 • Emilia

  07/09/2013

  Wow je flikt het weer hoor, heeel mooi gedaan! Je hebt die ooglook echt zó strak gezet en die lippen kloppen ook perfect met het plaatje van Ms Krazie. Gaaf!

  Reply
 • Sofie

  07/09/2013

  Weer zo’n geweldige look! Je bent echt een natuurtalent :D

  Reply
 • Wendy

  07/09/2013

  Damn wat heb je dat weer mooi gedaan! Ik wil jouw skills!!!

  Reply
 • femketje

  07/09/2013

  wauwzers ;D epic look!

  Reply
 • Stacey

  07/09/2013

  heel erg leuk gedaan weer :)

  Reply
 • Amanda

  07/09/2013

  Ik kon haar nog niet! Ziet er tof uit.

  Reply
 • Joyce

  07/09/2013

  Heftige look, maar wauw, wat tof! :D

  Reply
 • Laura

  07/09/2013

  Knap gedaan maar totaal niet mijn smaak.
  Zie liever de vrolijke looks van Cynthia :)

  Reply
 • Natasja

  07/09/2013

  Heel erg gaaf gedaan! You’re a star! En wat is zij een prachtige vrouw zeg (jij trouwens ook natuurlijk!).

  Reply
 • Kimberly

  07/09/2013

  Niet echt een dagelijkse look maar het ziet er wel heeel tof uit!

  Reply
 • Martina

  07/09/2013

  Niet mijn smaak, maar wel superknap!

  Reply
 • Elke

  07/09/2013

  Wauw, prachtig nagemaakt! Ik kende haar nog niet, maar nu ben ik wel erg benieuwd naar haar werk geworden! :)

  Reply
 • Marloes

  07/09/2013

  Wohaa! Makup Artist Cynthia! Prachtig nagemaakt weer!

  Reply
 • Josephine

  07/09/2013

  Gurrrl, deze look zelf is CRAZY! Die ogen wow wow wow, dat heb je onwijs tof gedaan man :D

  Reply
 • Tjuly

  07/09/2013

  Gave look heb je gemaakt ! Je doet dit altijd zo f*ckin goed! Wauw!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  07/09/2013

  Wat heb je dat weer goed gekopieerd! Je bent echt een goeie copy cat, dat kan echt niet iedereen.

  Reply
 • MySuperSweetLife

  07/09/2013

  Wow, heavy! Je ogen vind ik gaaf maar de lippen zijn niet zo mijn ding!
  Liefs

  Reply
 • Mariska

  07/09/2013

  Wow weer een hele vette look :)

  Reply
 • Sophie

  07/09/2013

  Ik kende haar nog niet, mooie look you look badass! :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  07/09/2013

  Knappe look weer !

  Reply
 • Deb

  07/09/2013

  Wat een geweldige creatie weer!!! Prachtig gedaan.. helaas heb ik veel van je heerlijke blogs moeten missen want ik ben helaas door mijn obstinate darmen geveld en helemaal ontregeld en er flink uitgelegen.. dus vandaar de stilte . But I am back!!! Fijn weekend chick!

  Reply
 • Shelly

  07/09/2013

  Als ik haar zo zie zou ik haar eerder zien in een rockband.. Hhhm, nu ben ik benieuwd. *zoekt op youtube*!!!

  Reply
 • Irma

  07/09/2013

  Heftige look! Ö
  Hele vette oogmake-up en lekker foute lippen (:

  Reply
 • Michaela

  07/09/2013

  Gaaf gedaan! :D

  Reply
 • Prettah!

  Reply
 • ChantalAngel

  07/09/2013

  Ik kende haar ook nog niet maar wat een super gave look. Vooral de eyeliner in de ooghoeken afgewerkt met wit. Heel gaaf. Ook de lippen vind ik heel gaaf. Steengoed gedaan weer!!

  Reply
 • Jana

  07/09/2013

  Wow zo mooi nagemaakt :D x

  Reply
 • Beautyjuf

  07/09/2013

  Wat een strakke ooglook! Knap gedaan, meid! :-)

  Reply
 • Silke

  07/09/2013

  DAMN GURL. Is there anything you CAN’T do?!

  Weer een amazing look zoals altijd. My god, je hebt hier echt talent voor. <3

  Reply
 • Allissa

  07/09/2013

  Ik heb totaal niets met haar en haar looks maar damn chick, weer goed gedaan! Prachtige geblend en tof gedaan.

  Reply
 • Tessa

  07/09/2013

  Wow wat gaaf zeg!
  X

  Reply
 • Super stoere look!

  Reply
 • shirley

  08/09/2013

  Ik vind jouw look mooier en netter. Hoewel de lippen bij MS. Krazie meer gradient lijken, wat ik wel mooier vind. Gewoon hard omlijnde lippen doen me namelijk denken aan de attractie De Spin / Octopus op kermissen. xD Maar serieus, echt gaaf uitgevoerd.

  Reply
 • Yvonne

  08/09/2013

  Ik kende haar nog niet. Ziet er gaaf uit, maar idd aan de drag kant;) Vind het jou beter staan, less is more??

  Reply
 • Britt

  08/09/2013

  Dit is gewoon geweldig, dat iemand dit zo mooi kan! Maar als je de zwarte lipliner, en de megadikke lijn onder het oog wegdenkt vind ik hem nog best wel draagbaar! Prachtig!

  Reply
 • Angelique

  08/09/2013

  AMAZING! Vooral je lippen girl, goed gedaan, goede meets <3

  Reply
 • kim

  09/09/2013

  Wauw jij bent echt een BAAZ in looks na maken!

  Reply
 • pamela

  09/09/2013

  wauuww echt heel moooi!

  Reply
 • Judith

  10/09/2013

  Wat een awesome look!
  Ik vind hem erg goed gelukt :)

  Reply
 • Linda

  15/09/2013

  Wow, zo mooi hoe je met make-up experimenteerd en creeert! Super weer! Goed gelukt hoor :D
  Ondanks dat de lippen too much zijn voor ‘het dagelijks leven’ (net als de look haha) vind ik ze erg mooi geworden!

  Reply

Geef een reactie