FOTD: GO CRAZY!

Voor vele is de school alweer begonnen, maar ook de werktijden zijn weer aangepast. Niet meer om twee uur in de middag beginnen, maar vijf uur opstaan. Koude kermis! Ook ik moet weer naar stage en om elke dag dezelfde subtiele en rustige make-uplook te dragen. GURL, ik kan niet tegen standaard routine. Blauw, donkerblauw en turkoois. BADASS.

1 GOCRAZY

Afwisselen met alleen maar zachte nude kleuren of juist de roze pasteltinten die matchen met mijn bloemige blousje. Op dit moment moest ik mijn wilde haren, letterlijk en figuurlijk, erbij pakken. Matchend met de lokken en gewaagd op de oogleden!

2 GOCRAZY

Vorige week reviewde ik de Wild Collectie van Max Factor en vandaag paste ik de kleurrijke tinten eens toe aan mijn look. De Too Faced Shadow Insurance als basis met het Jumbo Pencil Milk van NYX en wat White op de wenkbrauwbotten van de MUS voor het blenden. Take a Dive van TEEEZ deels op het ooglid, iets naar binnen toe, zodat hij mooi overliep in de gele highlighter van de INGLOT.

IMG_7640

Donkerbruin – Dark Brown – van Max Factor in de arcadeboog, iets hoger dan normaal en Sapphire Rage in de outer v. Gewoon de boel wat op spicen en Ocean Breeze van de MUS onder het oog. Voor de glanzende turqouise in mijn binnenste ooghoeken gebruikte ik de highlighter van de INGLOT.

4 GOCRAZY

Eyeliner, natuurlijk met een wing mede mogelijk gemaakt door Maybelline! Dat moet je op een zingende manier lezen. Vervolgens het huidkleurige Camille potlood van Anastasia op de waterlijn en de Clump Defy van Max Factor op de gekrulde wimpers.

5 GOCRAZY

Etos blush op de wangen, waar een subtiele shimmer in zit plus nog de geweldige bronzer van NYX Taupe. Op de lippen? Helemaal niks, nada noppes, pure naaktheid! Of cheat ik nu? Het is namelijk het lippotlood van Essence in the Nude!

6

Rustige lippen bij een wat sprekendere ooglook is wat gepaster als het om schooldagen draait. Iets teveel van het goede? I really don’t care, haha. BECAUSE YOLO! TEEEZ springt naar voren in combinatie met de wilde oogproducten van Max Factor. Leuk om ze eens samen te combineren tot iets unieks!

Moet jij soms ook de sleur doorbreken met wat meer kleur?


14 Comments

 • Tamara

  11/09/2013

  Ooh I love the blue! Wat een prachtige frisse look!

  Reply
 • Tjuly

  11/09/2013

  Wat wat een prachtige kleuren! Staat je ook zo geweldig!

  Reply
 • marielle

  11/09/2013

  waar heb je je vest gekocht :D?? i like it

  Reply
 • Amanda

  11/09/2013

  Staat je goed! Volgens mij is je artikel niet op Bloglovin verschenen althans niet bij mij.

  Reply
 • Miranda

  11/09/2013

  Oh wauw wat een geweldige look!

  Reply
 • Miss M

  11/09/2013

  Ik kan echt genieten van je blog. En ik leer er zelfs van.
  super !

  Reply
 • Judith

  11/09/2013

  Wauw wat een mooie ooglook weer!
  Je vest vind ik trouwens erg gaaf, haha :)

  Reply
 • Laura

  11/09/2013

  Super mooi gedaan! Blauw staat je goed! :)

  Reply
 • Manon

  11/09/2013

  Super mooi!!!

  Reply
 • Stacey

  11/09/2013

  wat een geweldige look alweer. Ik draag heel vaak bruine kleuren

  Reply
 • Irma

  11/09/2013

  Looking good, Cynth!
  Staat geweldig bij je blauwe lokken (:

  Reply
 • Jana Vmh

  11/09/2013

  Je ogen stralen :) Ik hou van deze unieke look :) x

  Reply
 • Jhemyla

  12/09/2013

  WAUW wat een prachtige look!

  Reply
 • Yvonne

  13/09/2013

  Prachtige kleuren heb je gebruikt, love that look! Ja ik mag ook wel eens iets meer uit de band springen soms. Gebruik ALTIJD dezelfde kleuren uit hetzelfde palette en het zijn allemaal nude kleuren;) Wie weet rond kerst?

  Reply

Geef een reactie