Filmpje: How to touperen + volumineuze hairstyle!

Lokken in de wind, zonder dat je haar je aanvalt tijdens het fietsen. Geen vette plukken die langs je gezicht hangen met dit kapsel. Ideaal voor de schooldagen, naar het werk en zelfs voor in le sportschooltje. Vol volume, simpel en zo verdomd makkelijk om te maken. Het kost je hooguit vijf minuten in de ochtend. Kijk je mee naar de tutorial?

Schermafbeelding 2013-09-15 om 03.08.21

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De benodigdheden die ik voor de tutorial heb gebruikt:
-Chi Enviro Hold Hair Spray
-Haarspeldjes
-Twee elastieken
-Puntkam

Touperen is gemakkelijk, gewoon van voor en achter, zodat je beide kanten ondersteunt. Dit was een kleine greep uit de collectie, misschien is het het nog waard om er uitgebreid een artikel over te schrijven, let me know in the comments. Volume heb ik nodig, anders ga ik saai en dood door het leven. Zowel als muziek – volume – als bij het lachen – volHAHAHAH – you know what I’m saying? Grove lokken die duidelijk spreken, lovely.

Hoe toupeer jij je haar?


17 Comments

 • Sofie

  15/09/2013

  Gaaf! Prachtig haar heb je <3

  Reply
 • Jorinde

  15/09/2013

  Mooi gedaan. Ik ben altijd bang dat de klitten er voor eeuwig in blijven als ik mijn haar toupeer!

  Reply
 • Dionne

  15/09/2013

  Wauw, heel mooi!

  Reply
 • Miranda

  15/09/2013

  Wat een leuke tutorial. Ik ga het ook een keer proberen :)

  Reply
 • Beautydagboek

  15/09/2013

  Zo doe ik het meestal ook, heel handig! Lekker veel haarlak erin en klaar :)

  Reply
 • Martina

  15/09/2013

  Haha heerlijk filmpje weer !

  Reply
 • femketje

  15/09/2013

  awesome tutorial :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  15/09/2013

  Wat heb jij toch geweldig haar. I hate you. lol ;-)

  Reply
 • Marita

  15/09/2013

  OOH GUURL! Fabulious! Love the look trouwens, komt die online? EN EN EN EN, je hebt de soundtrack gedaan van Warm Bodies! heb je de film al gekeken? ;)

  Reply
 • Linda

  15/09/2013

  Ziet er super leuk uit!

  Reply
 • Heel duidelijk filmpje! Normaal lukt dat 2e stuk mij nooit, zo meteen eens proberen of het dan wel lukt.

  Reply
 • Anouk

  15/09/2013

  Super leuk filmpje! Ik hou van volume in mijn haar hihih!

  Reply
 • LifeOfBun

  15/09/2013

  Looking girly en kleurrijk ^_^ ben stikjaloers op jouw workable hair.

  Reply
 • Marissa

  15/09/2013

  Mooi gedaan! Ik vind je look heel erg mooi.

  Reply
 • Alies

  15/09/2013

  Leuk filmpje! Je hebt echt mooi haar.

  Liefs,
  Fashialies

  Reply
 • Deb

  16/09/2013

  Hihi amazing en dat zonder föhn! Ik toupeer mijn haar eigenlijk nooit omdat het broos als de neten is en ik bang ben dat het er alleen maar slechter op wordt. Voor volume gebruik ik dan eigenlijk altijd droogshampoo.. zorgt ook voor een giga volume en een rock chick coupe!

  Reply
 • Leuke video!

  Reply

Geef een reactie