Garnier Body Ultimate Beauty Oil.

De winter komt eraan, dat betekend dat wij weer flink moeten gaan smeren met cremetjes en zalfjes. Dikke body butters worden onder het stof vandaag getoverd, maar een lekker geurende olie is ook niet verkeerd! Geen dikke laag op je huid, maar wel een verzorgende werking? Daarvoor hebben wij de Garnier Body Ultimate Beauty Oil!

1 GARNIER

2 GARNIER

Elegant in de fles, wat het Marokkaanse goud doet stralen. De arganolie die erin is verwerkt ruik en zie je terug in de substantie. Met maar liefst vier soorten olie moet je huid flink worden gevoed!

3 GARNIER

4 GARNIER

5 GARNIER

Naast de arganolie zit er ook nog eens macadamia, amandel- en rozenolie in de droge body olie verwerkt. Door de vier verschillende olien moet je huid een flinke oppepbeurt krijgen! Geen droge en schrale plekken of je huid die gaat barsten bij het buigen van de ledematen.

6 GARNIER

Ondanks de donkergele, haast gouden kleur geeft de olie niet af! Niet alleen geur, maar ook geen vettige of rare geur die achterblijft op het lichtaam of jouw kleding. Met een handige spuitflacon doseer je gemakkelijk de body olie op de huid en smeren maar!

IMG_6352

IMG_6351

Zodra je een pompje gebruikt op het lichaam, zal je merken dat er een unieke, maar warme aroma vrij komt. Een natuurlijke geur die voor mij ook kalmeert, wat handig is voor als je naar bed gaat! Maar voedt hij nou? Ja en nee. Voor korte duur is hij echt ideaal, even zacht en gladde benen na het scheren? Works like a damn charm! Maar helaas is het niet voldoende voor mijn droge huid om hem stevig te voeden. Maar hey, heb jij weinig bodylotion of butter nodig, dan is de olie wel wat voor jou!

De Garnier Boy Ultimate Beauty Oil is verkrijgbaar bij o.a. de Etos en Kruidvat voor €5,99!

Kon jij de body oil al? En wat zijn jouw ervaringen hiermee?

27 thoughts on “Garnier Body Ultimate Beauty Oil.

  1. Ik vind de verpakking zo onwijs mooi: druppel. Geweldig :-) Een olie is voor mijn huid veel te vet. Ik houd het liever bij een bodylotion. Al kan ik in de winter wel naar een body butter grijpen, want dan zijn met name mijn benen wel een stuk droger.

  2. awh, dat is een beetje jammer dat hij niet heel lang je lichaam voedt. De prijs valt nog best mee, ik had verwacht dat het veel duurder zou zijn :o. Oh grapje het is alleen voor lichaam en niet lichaam + haar, haha XD. Foutje :”)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *