The Voice of Makeup.. I mean Holland!

Een Nederlands programma wat goed wordt bekeken en niet alleen in Nederland. Nee, ook in Amerika, Engeland en in Turkije worden er zangtalenten opgetrommeld om hen stem te laten galmen in de zalen waar de jury omgedraaid zitten. Gouden stemmen, gouden vingers en geen looks. Nope, bij the Voice of Holland zijn de blind auditions bezig, maar ik kijk ze eigenlijk voor..

004

Vanaf het begin zat ik al trouw aan de buis gekluisterd! Ja, vrijdagavond hield ik maar al te graag vrij. Als ik uitging, nam ik het op, of keek ik het terug. Er ging hooguit een moment voorbij dat ik het miste, soppige hersenen je weet toch.

TVOHfinale06

Prachtige noten werden er gezongen, hoge tonen, of juist wat ruiger en grover. Podiums die speciaal werden opgebouwd en outfits die bij elkaar werden gezocht. Of het nou raar, niet compleet of gewoon fout was, bij the Voice was alles mogelijk. Sieraden die je arm te zwaar maken, gewoon optreden als een baas!

Image.aspx

Het zangtalent wat voorbij komt is leuk, je leert nieuwe nummers kennen, maar ook – dit is typisch moi – de make-uplooks zijn stunning. Een egaliseerde basis waarop vaak een sprankelende ooglook op te zien is. Glitterende oogschaduw en glanzende lippen. Helaas kon ik de echte visagisten achterhalen.

Trijntje_3

Inspiratieloos? Weet je even niet hoe je verder moet voor je alledaagse look? Neem de beelden op of hang even een avondje voor de televisie. Gij zult heel wat leren! Spectaculaire kleurencombinaties, maar ook van de styling kun je wat leren. Zelf ben ik nogal van de YOLO qua kleding, maar leuke combo’s probeer ik mee te pikken.

johannes-rypma-heart-dont-wanna-hoes

Ook vind ik het amazing om een oogschaduwkleur op te gaan zoeken, een kleine research en je hebt zo’n dupe gevonden van een lekker budgetmerk. Geen dure geintjes, maar pure kwaliteitjes! Nieuwe ideeën om kleuren te variëren, of gewoon een totaal andere look. Yeap, zelfs van The Voice kan ik wat leren! Ja, ik haal overal inspiratie vandaan.. I know right..

Kijk jij vanavond ook naar the Voice en waar kijk jij nog meer na, dan alleen de muziek?


18 Comments

 • Laura

  20/09/2013

  Ik kijk zeker vanavond naar the voice! Misschien maar eens meer op letten, inspiratie kun je idd overal vandaan halen! ;)

  Reply
 • martina

  20/09/2013

  ik kijk niet naar the voice vanavond , druk met andere dingen…..

  Reply
 • Sofie

  20/09/2013

  Ik probeer zeker altijd even een glimp van het programma op te vangen. Ik ga vanavond eens extra goed op de make-up letten!

  Reply
 • Deb

  20/09/2013

  Inspiratie all over the place bij TVOH wel moet ik erg wennen aan de nieuwe coaches. Ik mis Nick en Simon eigenlijk wel die vond ik altijd zo leuk en zulke goede en gevatte commentaren geven. Ilse moet echt nog een beetje inkomen wat op zich logisch is en Ali B. vind ik soms wat overdreven. Ook vind ik dat ze veeeeeel te snel drukken dit seizoen.

  Reply
 • femketje

  20/09/2013

  ik weet nog niet of ik ga kijken :3

  Reply
 • Zeker weten dat ik vanavond kijk! Ik let vooral op uitstraling en of ze niet al te verwaand overkomen ;)

  Reply
 • Amanda

  20/09/2013

  Ik kijk het niet zo vaak, komt omdat ik het te druk heb met school en de blog :(

  Reply
 • delphine

  20/09/2013

  Wij hebben de Voice van Vlaanderen! Dat programma volgde ik altijd. Er was een Nederlandse deelneemster bij ons die 2e is geworden bij jullie! Met lang blond haar. Ze is verloren tegen een man. haha, daar weten jullie echt veel mee … Ze is uitgekozen door de jury, maar is niet zover geraakt helaas. Ze kon best goed zingen ja!

  Reply
 • Anita

  20/09/2013

  Ik keek het eerst wel altijd maar nu eigenlijk niet meer..

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/09/2013

  Ik heb The Voice Vlaanderen gevolgd, en ook effe The Voice Switzerland maar ik het Zwisters is dat allemaal toch maar een beetje raar ;-) Nu volg ik X-Factor op ITV.

  Reply
 • I scream beauty

  20/09/2013

  Ik kijk vooral naar de kleding!

  Reply
 • Xan

  20/09/2013

  Ik kijk wel naar The Voice maar minder dan de eerste keer. Ik probeer de audities wel mee te krijgen. Vind het altijd wel leuk nieuwe talenten te horen. Ik let tijdens de afleveringen ook wel op de styling. Altijd leuk.
  Love,

  Reply
 • Ik kijk ook altijd naar de make-up en kleding. Er komt ook zovaak iets moois voorbij :) Ik kijk vanavond weer !

  Reply
 • Irma

  21/09/2013

  Ik volg The Voice of Holland niet, maar ik heb wel The Voice UK gevolgd. Ik vind de coaches daar veel leuker, maar helaas verandert dat volgend seizoen.

  Reply
 • Hier in België komt de derde reeks eraan, met nieuwe coaches. De tweede reeks was een tegenvaller wat mij betreft… En soms is de styling en make-up zo slecht gedaan dat ik me spontaan zelf wil opgeven om te gaan helpen :)

  Reply
 • Suzanne

  22/09/2013

  Ik kijk elke keer naar de voice als ik thuis ben. Lekker muziek luisteren en niet na te hoeven denken. Gezellig met het hele gezin met chips en wat drinken voor de tv.

  Reply
 • Nicool

  23/09/2013

  Ik vind het echt een heerlijk programma om naar te kijken :) Vooral de audities blijven leuk!

  Reply
 • robin

  23/09/2013

  ik vind Trijntje haar makeup vaak wel om te huilen haha XD maar ik let bij elk programma bijna op de makeup haha. meisje uit me visagie klas heeft een keer the makeup bij the Voice gedaan~

  Reply

Geef een reactie