Liefde voor..

Momentjes om te genieten, ik kan ze nu wel gebruiken! Lange dagen maken op weinig slaap en ook nog eens intensief bezig zijn. Eh gurl, het breekt mij op hoor! Laten we de snot in mijn kop niet vergeten. Helloooo, voorhoofdsholteontsteking! Op dit moment moeten we ontspannen, hangend op de bang, scrollen op Tumblr en dan voornamelijk op die van Littlereasonstosmile!

21 LOVE

Men die meteen terug reageert op een sms, die verdienen een lintje! Of het nou om een app of een sms gaat, het is en blijft handig als je snel reageert of als je überhaupt wel reageert. Men is nogal laks soms. Stiekem moet ik toegeven dat ik ook niet altijd reageer, soms gaat het gewoon niet!

22 LOVEDe palettes met de rijke kleuren, de onmogelijke combinaties of de rare tinten die je nog nooit bent tegengekomen. Ik houd ervan. De 120 Palette is daarom ook echt mijn baby. Ik kan niet wachten om nog meer schatjes aan de familie toe te voegen!

23 LOVEGratis WiFi is baas. Zowel op stage als op school heb ik WiFi, of course zelf gefikst. In een rekening van een paar honderd euro heb ik geen zin. Zonde van het geld, daar kan je zoveel make-up van kopen.. zucht.

24 LOVEJe oude computer hoef je nog net niet aan te trappen, omdat hij zo verdomd langzaam is. Het openen van je nieuwe laptop of het opstarten van je nieuwe computer is baas. Negen van de tien keer moet je oppassen dat het apparaat geen waterschade oploopt.. kwijlen van mooiheid.. been there, done that.

25 LOVESoms word je wakker op de zaterdag en dan schrik je je rot. Wekker? No? School? NO! Oh, niet? Praise the lord. Een dagje vrij is heerlijk of dat je vrijdag denkt dat je de volgende dag aanwezig moet zijn in het hol van de leeuw. Gelukkig niet! Dit is overigens wel zuur als je het op de zondag hebt.

26 LOVEGezelligheid staat op nummer één, daarom houd ik ook van kunst! Het vrolijkt een kamer helemaal op. Een saaie muur? Hang er een kleurrijk schilderij aan en tada.. happy place! Lichtjes, kleine lampjes, vloerbedekking en kasten volgeladen met make-up.. liefde!

27 LOVESamen zijn is fantastisch, maar some me-time is ook nooit verkeerd. Na een drukke week of periode ben ik ook graag weer een tijdje alleen te vinden. Gewoon om weer bij te tanken, veel door te werken of gewoon omdat ik het heerlijk vind om alleen te zijn. Ondanks dat ben ik toch graag onder de mensen. Me-time is footballtime. 

28 LOVEMijn Las Vegas case is almost gesneuveld, hij viel tijdens het fietsen. Sad face. Maar hij was zo verdomd uniek, net zoals de bovenstaande case hierboven. Heerlijk kleur verloop! Ook ben ik verliefd op de kleurverloop.

29 LOVEEen opgeruimde amer is zo ontzettend fijn, gewoon dat alles zichtbaar is. Geen stapels kleding, hopen papier of hele bergen met boeken die niet leuk zijn om te lezen aka schoolboeken. Gewoon een frisse buitenlucht die door je kamer is geweest + de tornado die alles heeft geruimd!

30 LOVEVoordat het gaat regenen ruikt het zo fris, zo zoet en zo verraderlijk. Je weet nooit wanneer de hel gaat los barsten, maar hey! Zodra het regent ruikt het ook weer zalig. Stiekem doe ik dan altijd mijn raam open, totdat het gaat regenen. Dan ren ik de marathon inclusief de triathlon om als de donder het weer te sluiten. Anders bye bye stuff. 

31 LOVEQuotes, je moet ervan houden. Gelukkig doe ik dat want hey! Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Maar ook ‘an apple a day, keeps the doctor away!’ Of de comfort zone one.. still amazing. Oh, en deze!

32 LOVENaast sushi kun je mij ook gemakkelijk wakker maken voor een lekkere pizza. Het liefst met ui, tomaat, kaas en kip. HEMELS.

33 LOVEIn de zomer passeren wij heel wat seriemoordenaars. Ja, de spinnen loeren echt op je. Zijn het de gluiperds niet, dan zijn het de wespen wel. Gelukkig hebben wij ook schattige vlinders, rupsen en lady bugs!

34 LOVEDe man weer in mijn. MOEHAHA. Snelle auto’s die zijn opgepoetst en geblindeerde ramen. AMEN.

35 LOVE“Wilt u er slagroom en karamel op?’ Nee, ik doe gezond bij de Starbucks.. .. .. dat gaat er bij mij niet in. Of course dork, doe maar wat meer en wat YOLO!

Oké, wie is er ineens een stuk meer bijgetankt? Ikke wel, ondanks het uitzoeken van de foto’s, schrijven van het artikel + inplannen. Het is heerlijk om even te neuzen op Tumblr, gewoon omdat zij daar zoveel hebben. Littlereasonstosmile is ook één van de Tumblrs die ik regelmatig een bezoekje breng. Yeap, kijk mij badass zijn!

Waar word jij gelukkig van?


22 Comments

 • Laura

  25/09/2013

  Nice! Ik ben het overal zeker mee eens!

  Reply
 • Sofie

  25/09/2013

  Leuk artikel! Veel is heel herkenbaar :)

  Reply
 • MySuperSweetLife

  25/09/2013

  Zo herkenbaar allemaal! Vooral dat van een nieuwe laptop!
  Liefs

  Reply
 • I scream beauty

  25/09/2013

  Ohh heel herkenbaar!!! Leuk om te zien!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  25/09/2013

  Lekker eten doet het bij mij wel :) Veel beterschap trouwens !

  Reply
 • Leuke post :)

  Reply
 • martina

  25/09/2013

  aaaaah ik ben gek op snelle mooie auto’s!

  Reply
 • Amanda

  25/09/2013

  Ik ben zo’n late terug smsen. Soms duurt het wel dagen.. erg hè?

  Reply
 • Ohh die laatste foto! Krijg er meteen zin in :D

  Reply
 • Marissa

  25/09/2013

  Leuk artikel! Ik ben het over het algemeen wel eens met je ‘loves’.

  Reply
 • femketje

  25/09/2013

  Gotta love felle palettes :3

  Reply
 • Joyce

  25/09/2013

  Heel leuk om te zien!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  25/09/2013

  Leuke post! Dit zijn inderdaad allemaal dingen om happy van te worden. Behalve misschien die laatste dan. Ik heb een hekel aan karamel :-)

  Reply
 • Kimberly

  25/09/2013

  De geur voordat er een enorme bui lostbarst vind ik altijd zo apart, maar wel lekker eigenlijk haha! Je ruikt het altijd meteen wanneer er iets gaat gebeuren

  Reply
 • Ayla

  25/09/2013

  leuk! ik reageer ook echt altijd snel terug op mensen, ik haat het wanneer ze dat niet doen, haha! en ik begin ook snel te stressen ‘er is toch niets aan de hand’

  Reply
 • Jana

  25/09/2013

  Ja dit is erg herkenbaar :D x

  Reply
 • Irma

  25/09/2013

  Oeh, ik wist niet dat dit een Tumblr pagina was! Gelijk volgen (:
  Ik heb trouwens echt heel veel zin in pizza nu.

  Reply
 • ValleyDoll

  25/09/2013

  Hééél herkenbaar allemaal :-) !

  Reply
 • Leuk, leuk! Ik word helemaal vrolijk :)

  Reply
 • Xan

  25/09/2013

  Best herkanbare dingen. Qutes kunnen echt m’n dag maken.
  Love,

  Reply
 • Anita

  26/09/2013

  Die laatste foto, daar word ik happy van! x

  Reply
 • Heerlijk zo’n dingen die je blij maken of die gewoon..nuttig zijn zoals de extra caramel :)

  Reply

Geef een reactie