TALK: Charmante gezichten tijdens het opmaken?!

Je eyeliner aanbrengen met een hoofd waar zelfs een Halloweenmasker jaloers op is, of als je aan het zigzaggend bent door je wimpers met een mascaraborsteltje. Zeer charmant. IEP. GIEP. STOP. Rennend naar de computer, tijd voor een artikel wat wordt afgeraden als je voor het eerst Beauty Koning bezoekt. Doktoren en psychologen zijn hier niet welkom, voordat je het weer zit ik in een witte jas met mijn armen op mijn rug gebonden.

earl4

Foundation aanbrengen gaat nog wel, daar ben je niet heel enthousiast aan het bekken trekken, maar simpel je gezicht wat verplaatsen, totdat je met je concealer bij de ogen komt. Op één of andere manier maak jij het voor jezelf gemakkelijk door even naar boven te kijken, mond naar beneden te trekken, wat open en TADA. Concealer op zijn plaats.

Schermafbeelding 2013-09-25 om 22.47.47

Mascaraborsteltje tegen de wimpers, mond weer open en charmant tussendoor de lashes door. Je kunt zeggen wat je wilt, maar voor het beste resultaat moet je gewoon kiezen voor het hey-gek-je-bek-lekt-uitdrukking. Geen poespas eromheen, maar verschilt het dan echt zo erg? I’m gonna try it out!

IMG_6785

Helaas werkt het wat effectiever, zo kom je namelijk gemakkelijker bij de binnenste wimpers, omdat die tot wat extra aandacht nodig hebben. De blonde plukjes zijn niet denderend bij een zwarte look. Ook raak ik niet mijn hangende kwabbetjes die met ouderdom meekomen.

Schermafbeelding 2013-09-25 om 22.48.10

De ene doet het wel en de ander vraagt waar wij het over hebben. Zelf trek ik automatisch het charmante gezicht, net alsof ik een niesaanval krijg. Het ergste is nog dat ikzelf niet eens meer doorheb als ik sexy naar de buurman zit te lonken. Het werkt, dus waarom niet!

IMG_7952

De techniek pas ik bij veel dingen toe zoals het aanbrengen van oogschaduwbasis, oogschaduw, mascara, eyeliner, oogpotlood, foundation onder de ogen, wenkbrauwen die moeten worden getekend en zelfs bij het aanbrengen van mijn bronzer. Nope, ik ben liever de ‘hey gek, je bekt lekt!’ persoon dan de Sjon die alles moet nalopen met een make-upreiniger.

Hoe zit dat bij jou? Trek jij ook van die flirtende blikken tijdens het opmaken?


31 Comments

 • Renate

  26/09/2013

  Haha wat een leuk artikel! Ik trek ook altijd van die gekke bekken als ik mijn make-up doe, ik denk dat het heel normaal is!

  Reply
 • Laura

  26/09/2013

  Haha, super leuk! Ik trek ook vaak gekke gezichten! Maar ja, wie doet dit niet? ;)

  Reply
 • delphine

  26/09/2013

  Zelfs met die gezichten slaag je erin charmant te zijn :p

  Reply
 • Beautydagboek

  26/09/2013

  Haha, ja make-up aanbrengen maakt heel wat gekke bekken bij ons los :D

  Reply
 • Sofie

  26/09/2013

  Haha, heerlijk om te zien zo op de vroege ochtend!

  Reply
 • Amanda

  26/09/2013

  Haha, ik heb dit soort foto’s van mijzelf verwijdert haha. Ik bespaar het mezelf om er nog eens naar te kijken. Ik trek zelf ook heel veel rare bekken..

  Reply
 • femketje

  26/09/2013

  haha lol XD heel herkenbaar :’)

  Reply
 • Selena

  26/09/2013

  Ja, ik trek van die rare gezichten met macara opdoen haha

  Reply
 • Haha, dat hebben we allemaal. Mijn debielste is als ik eyeliner aan breng ;-)

  Reply
 • Tjuly

  26/09/2013

  Maare uhhhh het werkt wel ;)

  Reply
 • Xan

  26/09/2013

  Hahaha heel herkenbaar. Mijn mams lacht me soms gewoon uit.
  Love,

  Reply
 • Wat een leuk artikel! Ik trek volgens mij ook maar gekke bekken tijdens het opmaken haha :-)

  Reply
 • Nicool

  26/09/2013

  Je hebt ook soms geen keus ;) Leuk artikel!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  26/09/2013

  Zo herkenbaar :-) Mijn mascara gezicht is echt vreselijk…

  Reply
 • Miranda

  26/09/2013

  Hahahaha ja soms denk ik ook echt oké wat doe ik nu weer! Vooral wanneer ik mascara aanbrengen.

  Reply
 • Irma

  26/09/2013

  Haha, bij blush en bronzer trek ik sowieso lelijke hoofden en bij concealer ook wel. Volgens mij is mijn mascara-gezicht nog best wel te doen :’)

  Reply
 • Jody

  26/09/2013

  Haha wat een grappig artikel. Volgens mij trek ik ook heel erg charmante gezichten tijdens het opmaken. Maar hé soms is dat nodig om die make-up er perfect op te krijgen :)

  Reply
 • Yak Man

  26/09/2013

  hahaha, ik let er ondertussen zelf erop XD. Vooral wanneer ik mascara aan het opbrengen ben en dan ik opeens, huh waarom staat mijn mond wagenwijd open :’D

  Reply
 • Heel leuk artikel en geweldige foto’s!

  Reply
 • Marissa

  26/09/2013

  Haha, dat doe ik ook! Vooral wanneer ik met mijn ogen bezig ben.

  Reply
 • ChantalAngel

  26/09/2013

  Hahaha ik let er bewust maar niet op wat voor rare bekken ik trek haha dan schrik ik me dood en zit de lipstick in mijn haar ;)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  26/09/2013

  Inderdaad erg herkenbaar :)

  Reply
 • Jana

  26/09/2013

  Zo grappig!x

  Reply
 • martina

  26/09/2013

  haha herkenbaar!!

  Reply
 • shirley

  26/09/2013

  En de bijhorende geluiden die je maakt. Kreun, steun, vloek, squee. xD

  Reply
 • Angelique

  26/09/2013

  ontzettend herkenbaar en lekker charmant haha

  Reply
 • Haha zo herkenbaar. Ik moest er vandaag nog aan denken. Ik had gezwommen en stond me naast de fohns op te maken. Inclusief gekke bekken dus. Maar er liepen steeds mensen langs, en dames die kwamen haren fohnen, dus ik deed steeds mijn best om mijn gezicht in de plooi te houden terwijl ik mijn eyeliner zette en mascara opdeed..Hahah best lastig!

  Reply
 • Mieke

  27/09/2013

  Tof artikel! :D ik zie er ook niet uit als ik me opmaak, bewijs: m’n 3 minuten make-up challenge! Wat een gezichten joh, vreselijk! ;)

  Reply
 • Jasmine

  27/09/2013

  Altijd. Vooral mascara en oogpotlood aanbrengen is geweldig charmant.

  Reply
 • Janniek

  28/09/2013

  Heel herkenbaar, en leuk geschreven!

  Reply
 • Anna

  29/09/2013

  Hahah, wat een leuk idee! Die laatste vind ik best wel mooi eigenlijk..
  Mij wil je niet zien tijdens het opmaken, zeker niet als ik eyeliner opdoe :p

  Reply

Geef een reactie