ASK CYNTHIA: Q&A uit 2012 + some new questions!

Persoonlijke artikelen vinden jullie het leukst, hoe gekker, hoe beter! Tijd voor het nieuwe rubriek, namelijk de ASK CYNTHIA. Vragen beantwoorden die aan mij zijn gericht of aan de website, maar ook gewoon vraag naar crazy stories. Jullie horen mijn geblaat maar al te graag aan. Tijd om de ASK CYNTHIA af te trappen!

Schermafbeelding 2013-07-12 om 21.56.21

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Is de plek waar ik zit voor dit soort video’s beter? Kunnen jullie nog steeds mijn geweldige uitdrukkingen zien? Koken met Cynth, is dat een idee als ik geen studente meer in de zorg ben? En hoe zit het met jou, kan jij een beetje koken? Of laat jij net zoals mij soms zelfs het water aanbranden?

Heb jij nog een vraag? Stel hem nu voor in de volgende video!


13 Comments

 • Laura

  29/09/2013

  Ja, goede plek! Mijn vragen:
  Wie is je favoriete YouTuber/blogger?
  Wat is de leukste game die je ooit gespeeld hebt?
  Zou je op jezelf willen gaan wonen?

  Reply
 • Sofie

  29/09/2013

  Ik hou van Q&A filmpjes, leuk om meer over je te weten te komen :D

  Reply
 • Amanda

  29/09/2013

  Weer een leuke video. Ik wist helemaal niet dat jij met verpleegkundige was gestopt. Hoezo dan? Nu verzorgende IG net al Jo? Hoe vind je het en sinds wanneer is dit? Huh. Ik heb het idee dat ik echt een stuk gemist heb haha

  Reply
 • femketje

  29/09/2013

  Love q&a’s! ♥
  Als je naar een onbewoont eiland zou moeten en je mag 1 persoon en 1 ding meenemen, wie en wat zouden dit zijn?

  Reply
 • Jill

  29/09/2013

  Leuke video! :D Mijn vraag.. als je nu gratis en voor niets een tattoo zou kunnen laten zetten, wat zou het dan worden?

  Reply
 • Renate

  29/09/2013

  Ik heb eigenlijk nooit echt goede vragen, maar ik waag een gokje: Wat vind je leuker om te doen: oog looks of zo’n look net als bijvoorbeeld halloween looks ? ( dus een beetje over de top (: )

  Reply
 • Marissa

  29/09/2013

  Leuk filmpje :)

  Reply
 • Leuke video!

  Reply
 • Kirsty

  29/09/2013

  Leuk filmpje, je bent erg spontaan! Je oogmake-up vind ik heel mooi! Ik kan trouwens best goed koken, al zeg ik het zelf. Ik denk dat dat voornamelijk komt doordat 1) ik eigenlijk elke dag voor mijn vriend en mijzelf moet koken en 2) omdat ik het leuk vind om nieuwe combinaties te proberen en nieuwe recepten. Vaak verzin ik ook zelf recepten, dan is het altijd een verrassing of het lekker is haha, gelukkig is dat meestal wel zo :)
  Mijn vraag voor jou: als je je hele leven nog maar één make-up product mocht gebruiken, welk product zou je dan kiezen?

  Reply
 • Leuke antwoorden geef je! En leuk om je zo beter te leren kennen :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  29/09/2013

  Leeeeuk, vragen en antwoorden! Heb je een celebrity girl crush?

  Reply
 • Linda

  29/09/2013

  Ik zou wel naar je workshops gaan! Ben daar wel benieuwd naar (: en koken met Cynth yeaah haha, ik kan totaal niet koken, daar hebben we de kok (pa) in huis voor xD

  Reply
 • Lidewij

  29/09/2013

  Leuk!! Ik wil je best een cursus Engels geven hoor! :D en nu ben ik ook wel heel benieuwd naar je superdeluxe ei ;)

  Reply

Geef een reactie