ASK CYNTHIA: Q&A uit 2012 + some new questions!

Persoonlijke artikelen vinden jullie het leukst, hoe gekker, hoe beter! Tijd voor het nieuwe rubriek, namelijk de ASK CYNTHIA. Vragen beantwoorden die aan mij zijn gericht of aan de website, maar ook gewoon vraag naar crazy stories. Jullie horen mijn geblaat maar al te graag aan. Tijd om de ASK CYNTHIA af te trappen!

Schermafbeelding 2013-07-12 om 21.56.21

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Is de plek waar ik zit voor dit soort video’s beter? Kunnen jullie nog steeds mijn geweldige uitdrukkingen zien? Koken met Cynth, is dat een idee als ik geen studente meer in de zorg ben? En hoe zit het met jou, kan jij een beetje koken? Of laat jij net zoals mij soms zelfs het water aanbranden?

Heb jij nog een vraag? Stel hem nu voor in de volgende video!

13 thoughts on “ASK CYNTHIA: Q&A uit 2012 + some new questions!

 1. Ja, goede plek! Mijn vragen:
  Wie is je favoriete YouTuber/blogger?
  Wat is de leukste game die je ooit gespeeld hebt?
  Zou je op jezelf willen gaan wonen?

 2. Weer een leuke video. Ik wist helemaal niet dat jij met verpleegkundige was gestopt. Hoezo dan? Nu verzorgende IG net al Jo? Hoe vind je het en sinds wanneer is dit? Huh. Ik heb het idee dat ik echt een stuk gemist heb haha

 3. Ik heb eigenlijk nooit echt goede vragen, maar ik waag een gokje: Wat vind je leuker om te doen: oog looks of zo’n look net als bijvoorbeeld halloween looks ? ( dus een beetje over de top (: )

 4. Leuk filmpje, je bent erg spontaan! Je oogmake-up vind ik heel mooi! Ik kan trouwens best goed koken, al zeg ik het zelf. Ik denk dat dat voornamelijk komt doordat 1) ik eigenlijk elke dag voor mijn vriend en mijzelf moet koken en 2) omdat ik het leuk vind om nieuwe combinaties te proberen en nieuwe recepten. Vaak verzin ik ook zelf recepten, dan is het altijd een verrassing of het lekker is haha, gelukkig is dat meestal wel zo :)
  Mijn vraag voor jou: als je je hele leven nog maar één make-up product mocht gebruiken, welk product zou je dan kiezen?

 5. Ik zou wel naar je workshops gaan! Ben daar wel benieuwd naar (: en koken met Cynth yeaah haha, ik kan totaal niet koken, daar hebben we de kok (pa) in huis voor xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *