Filmpje: Een unboxing op eigen Cyn-risico met de GLOSSYBOX!

Je kunt het aan je water voelen wanneer de postbode langs je huis komt. Althans, dat gevoel heb jij dan weer, snap je wat ik bedoel? Want vandaag is het weer unboxing time! Je weet wat dat inhoud, grijp de popcorn en de heimlich greep er maar bij, want met mijn stuntelende activiteiten en vreemde uitspraken kan je nog weleen stikken. Ehm ja, de GLOSSYBOX maakt heel wat los in mij!

Schermafbeelding 2013-10-01 om 17.53.43

IMG_8078

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het is alweer de september editie van de GLOSSYBOX, wat je stiekem ook kunt merken aan de producten. Een dikke romige crème die de huid goed moet voeden tijdens de koude dagen – ik voel ze al aankomen! Natuurlijk lekker sniffen tijdens de kerstdagen, oooh! Of de sprankelde lipgloss die je aan kleine kerstlampjes doet denken, kom maar op met de feestdagen!

De Glossybox is gewoon te bestellen via de website van Glossybox zelf, daar kun je een abonnement nemen. Je kunt zowel een maand abonnement nemen – dat je maandelijks €12,45, maar ook 3, 6 of 12 maanden. Hey, neem gewoon een kijken op de website, zodat je even op je gemak kan kijken over de laatste boxen, maar ook de favoriete producten uit de Glossybox!

Bekijk hier de GLOSSYBOX van augustus.
Bekijk hier de GLOSSYBOX van juli.
Bekijk hier de GLOSSYBOX van juni.

Heb jij een abonnement op de GLOSSYBOX?


10 Comments

 • Eline

  02/10/2013

  Wat een heerlijk filmpje!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  02/10/2013

  Het “halleluja” geluidseffect was te grappig :)

  Reply
 • femketje

  02/10/2013

  geweldig filmpje weer XD

  Reply
 • Joyce

  02/10/2013

  Heel leuk filmpje weer!

  Reply
 • Bo

  02/10/2013

  Hahahhah die hallelujah-tune! Ik ben heel benieuwd naar de parfum van Elie Saab!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/10/2013

  De box zelf is al supermooi, en de inhoud is ook erg leuk.

  Reply
 • LifeOfBun

  02/10/2013

  Lijkt me leuk om zo’n box te krijgen :p weet nooit echt zeker wat erin zit, xmas every month! Hehe :D Alleen vindik dat ze dr opzich wel iets anders in kunnen doen dan bijvoorbeeld een pot Nivea. Meer iets wat je niet zomaar zou zien liggen bij de drogist, y’know?

  Reply
 • Judith

  03/10/2013

  Heel leuk om te zien!
  En haha ”deze wimperkruller is gemaakt van bladgoud…”, ik moest echt hardop lachen om je :’)

  Reply
 • Leuk filmpje, ik moet altijd zo hard lachen om je :) Je bent zo gezellig om naar te kijken!

  Reply

Geef een reactie