VIDEO: Mijn foundation routine op dit moment.

Speciaal voor de zomer wilde ik mijn foundation routine filmen, maar de zomer vloog voorbij! Zelf bracht ik even een bezoekje aan de Amsterdamse dierentuin, krabde wat aan mijn kont en deed de 48 uur Challenge. Einde zomervakantie, geen tijd meer om te filmen. “Wat is dit Cynth?!” I know right! Gelukkig schoot het mij ineens te binnen, mijn foundation routine en dat ook nog eens voordat ik met mijn foundation begon. HASHTAHbaas.

1

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor mijn routine gebruik:
– BE Makeup Photo Perfecting Primer
– Bourjous Healthy Mix Serum Foundation 52
– La Roche-Posay Toleraine Teint Mineral Light Beige
– NYX Blush Taupe
– Etos Powder Blush
– Etos Highlighting Illuminizer

Je kunt nog veel meer poespas toevoegen aan de routine, maar in de ochtend wil ik vlug klaar zijn! Ondanks dat ik nog even mijn rust pak als ik de foundation onder mijn ogen dep. Maar hey, maak het leven wat gemakkelijker. Een concealer is nooit mis of nog een extra bronzer voor de sunkissed skin. Heb je een poeder effect? Maak dan gebruik van de fixeerspray, het waterige goedje doet de poeder als sneeuw voor de zon verdwijnen. TIP: Pas ook altijd op met het kiezen van je lipstick. Dan kun je beter van te voren de lipstick aanbrengen om vervolgens te gaan contouren en highlighten, anders krijg je dat je contouring wegvalt. Zonde van al het werk!

Wat is jouw holy grail in de gezichtsmake-up?


20 Comments

 • Sofie

  06/10/2013

  Mooie routine! Leuk om te zien :)

  Reply
 • Laura

  06/10/2013

  Leuk om zo jouw eigen manier te zien! Ik ben nog op zoek naar een fijne primer, misschien die jij gebruikt. En wow, wat kan jij goed contouren! <3 je filmpjes!

  Reply
 • Allissa

  06/10/2013

  Lovely! Erg leuk om te zien. En mooie ooglook heb je er bij op (:

  Reply
 • Beautydagboek

  06/10/2013

  Grappig! Ik heb gisteren een filmpje gepost met hoe ik mijn foundation aanbreng :) Maar ik doe juist alles met een kwast. Met je handen kan ook fijn zijn, maar ik vind het zelf altijd zo’n geklieder, haha.

  Reply
 • Lotte

  06/10/2013

  Ik vind jou zo grappig haha, ik volg je al best lang maar ik reageer nooit bedenk ik me net.

  Reply
 • Lotte

  06/10/2013

  Allereerst: je haaaar! Looks so prettayyyy ♥ En jouw make-up ziet er echt altijd flawless uit, ik ben daar best jaloers op. En hoe je contourt, perfect! Die blush van Etos staat je ook geweldig. Oké, that’s it, ik ben gewoon jaloers op je hele botstructuur, haha.

  Reply
 • femketje

  06/10/2013

  yay! leuke video :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/10/2013

  Tof dat je je foundationroutine uitlicht, daar wordt niet zo vaak gedaan, interessant!

  Reply
 • Die taupe blush staat nog steeds op mijn wishlist :D

  Reply
 • Vicky

  06/10/2013

  Die ooglook :o

  Reply
 • Sheela

  06/10/2013

  leuke video, je haar ziet er hier zo leuk uit :) x

  Reply
 • Marloes

  06/10/2013

  Wat een fijne routine heb je. Je ziet er flawless uit as usual! Very pretty!

  Reply
 • Zo interessant om te zien :) En wat kan je mooi contouren meis!

  Reply
 • Jody

  06/10/2013

  Wat zie je er leuk uit in dit filmpje! Fijn om te zien!

  Reply
 • Stacey

  06/10/2013

  leuk filmpje weer :) Heb je hier 2 verschillende ooglooks op of komt dat door de lighting?

  Reply
 • Jill

  06/10/2013

  Leuk om te zien! Ik moet echt wat meer gaan oefenen met contouren, je laat het er zo mooi en moeiteloos uitzien haha. Jaloers op je skills!

  Reply
 • Paola

  06/10/2013

  Leuk om te zien! Ik contour eigenlijk nooit, maar nu ik dit zo zie moet ik het toch maar eens gaan doen!

  Reply
 • Fijne video :)

  Reply
 • Vanessa

  08/10/2013

  Leuk om te zien Cynthia! Je filmpjes maken me altijd zo vrolijk :)

  Reply
 • Joyce

  15/10/2013

  Wauw, wat ben je toch een plaatje, ook zonder alle smeersels en poedertjes! <3 Maar wat fijn is die Bourjois Foundation ook hé? Net genoeg dekking, een mooie healthy glow en hij laat zich ook nog eens lekker makkelijk aanbrengen. Ik ben fan! Al is het origineel stiekem nóg fijner als het serum if you ask me!

  Reply

Geef een reactie