Cyntelijke feitjes: dé keiharde waarheid jongu.

Dat ik zo gek als een deur ben, is algemeen bekend, maar er zijn nog veel mysterieuze zaken rondom mij. Houd ik van vanille? Of trek ik chocolade voor? Losse eindjes die in dit soort merkwaardige artikelen aan elkaar worden geknoopt. Zeldzame onderwerpen die mij interesseren of totaal niet. Harde uitspraken, waar luchtig over wordt gesproken. Country muziek op de achtergrond en een hand om je hart, want guuuurl.. houd je hart maar vast!

IMG_7019

8. Over houden van gesproken, ik ben echt een fan van mensen die zo rustig kunnen zijn. Die gewoon rust uitstralen, maar juist hele grote gedachtes hebben. Fantasierijk en stuff, maar ook dat zij heel down to earth zijn. Echt iets waarvan ik houd. Rustig is anders dan stil btw, rustig, kalm, ontspannen en noem maar op.

9. Mijn mannelijke trekjes, ik omarm ze! Yeap, naast het wilde gedrag op het veld, ben ik ook nog eens een knaap die op haar vingers kan fluiten. De ene keer gaat het soepeler dan de andere keer, maar sommige periodes ben ik echt een BAAS OP DE STRAAT! Ik moet mij schamen. Ik heb het mijzelf aangeleerd via YouTube.

10. Tijdens mijn zoektochten op het internet en ik kom uit op de Wikipedia pagina, dan kies ik altijd voor de Amerikaanse variant. Waarom? Omdat je daar veel meer informatie vindt, dan bij de Nederlandse versie. Wist je dat niet? Go check it out! Oh, niet stiekem veranderen dat Justin Bieber gay is.. dat doet iedereen al.

Schermafbeelding 2013-09-02 om 01.47.39

11. Ik heb best veel guilty pleasures op foodgebied, zoals ice cream – het liefst met chocoladesauusss – maar ook kaaspopcorn. Popcorn zelf of chocoladepopcorn, maar je kunt mij ook echt happy maken met Starbucks en Frozz.

12. Er zijn maar weinig programma’s waar ik tijd voor vrij maak, maar Rookie Blue – SAM SWAREK!!! – en The Vampire Diaries, because of handsome Damon and Klaus, maar twee toppers die veel inspiratie op kunnen leveren. Plus, veel kijkplezier.

IMG_7927

13. Ik kauw best asociaal mijn kauwgom als ik alleen ben. Weet je hoe lekker dat kauwt? Gewoon mond open, Amerikaanse muziek op de achtergrond – hint hint – en denken aan de warme tijden. Don’t ask. 

IMG_6630

14. Ik haat het om mijn eigen video’s terug te zien, vooral tijdens het editen. Ik knip er ook altijd enorm veel uit, maar moet wel altijd lachen om mijn eigen grapjes die ik maak.

15. Ik roep het al jaren, maar nog steeds houd ik mij eraan vast. Trouwen, dat is niet echt mijn ding. Hallo, wie wilt er nou zo’n prettyass achternaam verlaten?! Not me gurl. Ik wil niet in Nederland trouwen, of je moet verdomd speciaal zijn. Of ik moet naar de klote zijn, maar anders gaat er geen ring om mijn vinger. Ik trouw alleen in Vegas, anders kom ik nooit in de USA.

Weer een stapje dichterbij! Kauwgom kauwen op aso-modus is best chill, probeer het maar eens uit, dan komen we er weer op terug. Met aso-modus bedoel ik mond open, kauwen alsof je leven er vanaf hangt en smaken als de neten. Oké, dat laatste is niet eens nodig, mag wel! Hey, als je het doet, doe je het ook goed! Trouwen in Vegas, dat moet ik gewoon doen. Laatst was ik aanwezig op de paranormale beurs en daar werd mij vermeld dat ik ging trouwen. DAFUQ. Yeap, maar ik ging ook over de zee reizen. Zit mijn trouwerij in LV eraan te komen? Spannend!

Bekijk hier deel 1!
Bekijk hier deel 2!

Wat zou jij nog graag willen weten? En heb jij nog een vraag voor de Q&A video?


29 Comments

 • LaraLaurentia

  08/10/2013

  Haha, ik heb hardop moeten lachen om je artikel. Mijn vriend wilt ook trouwen in Las Vegas, ik ben hier zelf al eens geweest :)

  Reply
 • Lidewij

  08/10/2013

  Haha jij gekkerd. Ik vind het heel leuk deze dingen over je te lezen, je bent zo leuk!

  Reply
 • Laura

  08/10/2013

  Leuk om te lezen! Missen we de eerste 7 belangrijke weetjes over jou? Die wil ik ook weten! Trouwen in LV lijkt me echt gaaf! ;)

  Reply
 • Sofie

  08/10/2013

  Wat een heerlijk artikel. Erg leuk om te lezen!

  Reply
 • femketje

  08/10/2013

  super leuk geschreven :D

  Reply
 • pretty beauty land

  08/10/2013

  hahah heeeeeerlijk om te lezen!

  Reply
 • Neem je in Nederland automatisch de naam mee van je man? In België is dat niet … :)

  Reply
 • Amanda

  08/10/2013

  Haha ik trouw alleen in de USA anders kom ik er nooit. Te hilarisch haha. Wel nadelig als je gaat scheiden, want het duurt weken voordat je trouwakte in Nederland is.

  Reply
 • Allissa

  08/10/2013

  haha hallo mannelijke jij! ik doe met je mee. En niet trouwen? Ik spreek jou later nog wel weer madam!

  Reply
 • Tjuly

  08/10/2013

  Je bent geweldig ;)

  Reply
 • Joyce

  08/10/2013

  Wat een baas ben je ook :D

  Reply
 • Wendy

  08/10/2013

  Wat een heerlijke blog weer! :-) Zo leuk om te lezen!!

  Reply
 • Lois Lorinde

  08/10/2013

  Heel leuk om te lezen! Echt liefde voor Vampire Diaries en de nieuwe serie The Originals!

  Reply
 • Selena

  08/10/2013

  Wat kan je toch heerlijk schrijven, ik lees altijd alles weer met veel plezier en moet stiekem erg lachen om bepaalde dingen. Aso je kaugom kauwen is heerlijk en hey, ik voerde vroeger scooters op.. Iedere vrouw heeft altijd wel wat mannelijks in zich vind ik hahaha.

  Reply
 • shirley

  08/10/2013

  LOL. Maar Cynth, je hoeft je achternaam niet perse in te leveren als je gaat trouwen in Nederland. BTW, je kan ook iemand zoeken met een achternaam die bij Koning past. Zoals Koning-Baartmans of Koning-van ’t geloof of Koning-Soeverein. Zie hier: http://www.ernieramaker.nl/raar.php

  Reply
 • Angelique

  08/10/2013

  moest echt hard op lachen lady, maar het is so true!

  Reply
 • martina

  08/10/2013

  hahaha leuk om dit over je te lezen!

  Reply
 • Haha, geweldig! dat kauwen doe ik trouwens ook, heerlijk :D

  Reply
 • pamela

  08/10/2013

  haha super leuk artikel! ik herken sommigen dingen wel vooral het kauwgom kauwen :P

  Reply
 • Kiss & Make-up

  08/10/2013

  Hjaaaaaa, The Vampire Diaries, geweldige reeks. En Damon is the main reason waarom ik kijk, wat een lekker ding, damn…

  Reply
 • Jill

  08/10/2013

  M’n eigen opnames terugkijken vind ik ook zooooo awkward XD Van de week zaten m’n klasgenoten mijn filmpjes te kijken terwijl ik er bij zat, toen was het nog erger :’) Leuk artikel!

  Reply
 • Eline

  08/10/2013

  Heel leuk om te lezen!

  Reply
 • Ayla

  08/10/2013

  Ja, raar om jezelf terug te zien op filmpjes he! Lachen om jezelf is goed, doe ik zelf ook altijd xD

  Reply
 • Irma

  08/10/2013

  Whut? Ik wil ook kunnen fluiten op mijn vingers. Dat wil ik al zo lang! Ik ga het opzoeken op youtube (:

  Reply
 • Angelique

  08/10/2013

  Haha, leuk geschreven!

  Reply
 • LifeOfBun

  08/10/2013

  Nooo “request timed out”? :( Kweet niet meer wat ik allemaal zei! In ieder geval jij kiest er ook dan weer echt de leukste weetjes uit he voor zo’n post :D you rock! Kauwgom kauwen met je mond open en luisteren naar amerikaanse liedjes – that made me lol. :’) En ik haat het oook om mezelf terug te zien op camera -_- misschien omdat we onze eigen mug al teveel gezien hebben om er nog een uur naar te kunnen luisteren!

  Reply
 • Vanessa

  09/10/2013

  Haha, je schrijfstijl is zo ontzettend leuk en uniek!

  Reply
 • Irenka

  10/10/2013

  Ik wil trouwen omdat taart en jurk. Misschien ooit, met kinderen, ga ik het toch wel doen, maar ik hou mijn achternaam. En mijn kinderen ook doei.

  Reply
 • Debby

  15/10/2013

  Op de Amerikaanse wikipedia zoeken doe ik ook altijd, voor dezelfde reden :D

  Reply

Geef een reactie