Cyntelijke feitjes: dé keiharde waarheid jongu.

Dat ik zo gek als een deur ben, is algemeen bekend, maar er zijn nog veel mysterieuze zaken rondom mij. Houd ik van vanille? Of trek ik chocolade voor? Losse eindjes die in dit soort merkwaardige artikelen aan elkaar worden geknoopt. Zeldzame onderwerpen die mij interesseren of totaal niet. Harde uitspraken, waar luchtig over wordt gesproken. Country muziek op de achtergrond en een hand om je hart, want guuuurl.. houd je hart maar vast!

IMG_7019

8. Over houden van gesproken, ik ben echt een fan van mensen die zo rustig kunnen zijn. Die gewoon rust uitstralen, maar juist hele grote gedachtes hebben. Fantasierijk en stuff, maar ook dat zij heel down to earth zijn. Echt iets waarvan ik houd. Rustig is anders dan stil btw, rustig, kalm, ontspannen en noem maar op.

temp130428-draft-recap-7--nfl_mezz_1280_1024

9. Mijn mannelijke trekjes, ik omarm ze! Yeap, naast het wilde gedrag op het veld, ben ik ook nog eens een knaap die op haar vingers kan fluiten. De ene keer gaat het soepeler dan de andere keer, maar sommige periodes ben ik echt een BAAS OP DE STRAAT! Ik moet mij schamen. Ik heb het mijzelf aangeleerd via YouTube.

10. Tijdens mijn zoektochten op het internet en ik kom uit op de Wikipedia pagina, dan kies ik altijd voor de Amerikaanse variant. Waarom? Omdat je daar veel meer informatie vindt, dan bij de Nederlandse versie. Wist je dat niet? Go check it out! Oh, niet stiekem veranderen dat Justin Bieber gay is.. dat doet iedereen al.

Schermafbeelding 2013-09-02 om 01.47.39

11. Ik heb best veel guilty pleasures op foodgebied, zoals ice cream – het liefst met chocoladesauusss – maar ook kaaspopcorn. Popcorn zelf of chocoladepopcorn, maar je kunt mij ook echt happy maken met Starbucks en Frozz.

12. Er zijn maar weinig programma’s waar ik tijd voor vrij maak, maar Rookie Blue – SAM SWAREK!!! – en The Vampire Diaries, because of handsome Damon and Klaus, maar twee toppers die veel inspiratie op kunnen leveren. Plus, veel kijkplezier.

IMG_7927

13. Ik kauw best asociaal mijn kauwgom als ik alleen ben. Weet je hoe lekker dat kauwt? Gewoon mond open, Amerikaanse muziek op de achtergrond – hint hint – en denken aan de warme tijden. Don’t ask. 

IMG_6630

14. Ik haat het om mijn eigen video’s terug te zien, vooral tijdens het editen. Ik knip er ook altijd enorm veel uit, maar moet wel altijd lachen om mijn eigen grapjes die ik maak.

15. Ik roep het al jaren, maar nog steeds houd ik mij eraan vast. Trouwen, dat is niet echt mijn ding. Hallo, wie wilt er nou zo’n prettyass achternaam verlaten?! Not me gurl. Ik wil niet in Nederland trouwen, of je moet verdomd speciaal zijn. Of ik moet naar de klote zijn, maar anders gaat er geen ring om mijn vinger. Ik trouw alleen in Vegas, anders kom ik nooit in de USA.

Weer een stapje dichterbij! Kauwgom kauwen op aso-modus is best chill, probeer het maar eens uit, dan komen we er weer op terug. Met aso-modus bedoel ik mond open, kauwen alsof je leven er vanaf hangt en smaken als de neten. Oké, dat laatste is niet eens nodig, mag wel! Hey, als je het doet, doe je het ook goed! Trouwen in Vegas, dat moet ik gewoon doen. Laatst was ik aanwezig op de paranormale beurs en daar werd mij vermeld dat ik ging trouwen. DAFUQ. Yeap, maar ik ging ook over de zee reizen. Zit mijn trouwerij in LV eraan te komen? Spannend!

Bekijk hier deel 1!
Bekijk hier deel 2!

Wat zou jij nog graag willen weten? En heb jij nog een vraag voor de Q&A video?

29 thoughts on “Cyntelijke feitjes: dé keiharde waarheid jongu.

  1. Haha ik trouw alleen in de USA anders kom ik er nooit. Te hilarisch haha. Wel nadelig als je gaat scheiden, want het duurt weken voordat je trouwakte in Nederland is.

  2. Wat kan je toch heerlijk schrijven, ik lees altijd alles weer met veel plezier en moet stiekem erg lachen om bepaalde dingen. Aso je kaugom kauwen is heerlijk en hey, ik voerde vroeger scooters op.. Iedere vrouw heeft altijd wel wat mannelijks in zich vind ik hahaha.

  3. M’n eigen opnames terugkijken vind ik ook zooooo awkward XD Van de week zaten m’n klasgenoten mijn filmpjes te kijken terwijl ik er bij zat, toen was het nog erger :’) Leuk artikel!

  4. Nooo “request timed out”? :( Kweet niet meer wat ik allemaal zei! In ieder geval jij kiest er ook dan weer echt de leukste weetjes uit he voor zo’n post :D you rock! Kauwgom kauwen met je mond open en luisteren naar amerikaanse liedjes – that made me lol. :’) En ik haat het oook om mezelf terug te zien op camera -_- misschien omdat we onze eigen mug al teveel gezien hebben om er nog een uur naar te kunnen luisteren!

  5. Ik wil trouwen omdat taart en jurk. Misschien ooit, met kinderen, ga ik het toch wel doen, maar ik hou mijn achternaam. En mijn kinderen ook doei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *