FOTD: Purplish Fall.

Geloof het of niet, paars mag dan wel niet mijn kleur zijn, maar ik had een mysterieus gevoel bij de Vicious Purple van Max Factor. Starend naar buiten, het trieste weer doet mij nu alweer de das om. Winterblues? Ik voel het aankomen waaien. Ha, letterlijk en figuurlijk. Grijp de oud vertrouwde aardetinten er maar weer bij, because it’s time for a fall face of the day!

1 FALL

Hangen voor de fame in mijn inloopkastje, om even opzoek te gaan naar de juiste kleurencombinatie. Paars stond op één, een warme bruintint op nummer twee, maar toen spotte ik het magische groene pillenbakje met de pigmenten van Everyday Minerals. I DO DECLARE!

2 FALL

3 FALL

Regen, wind of dikke sneeuwvlokken die je proberen neer te halen, gebruik dan een oogschaduwbasis. Hiermee ben je zeker tot enkele uren voorzien, geen creasing en nog een iets meer pakkende oogschaduw. De Too Faced Shadow Insurance ging all over the place en met het nieuwe paarse oogpotlood OH MY Amethyst van TEEEZ op het ooglid.

4 FALL

Geen wit oogpotlood voor de intensiviteit van Vicious Purple van Max Factor die eroverheen ging, want het binnenste ooghoek liet ik vrij voor Pale Pebble. Blendtruc op het wenkbrauwbot, zodat Don’t Be Koi van Scaredy Cat in de arcadeboog geblend kon worden. Lekker hoog en wat overdone, zodat de donkerste kleur uit de Smokey Eyes Trio Brun Wood van Bourjois in de outer v kon plaats nemen. Voor wat extra drama ging ik voor I Do Declare in de buitenste ooghoeken en nam deze mee onder het oog. Voorzichtig dipte ik mijn kwast nog even in Don’t Be Koi, zodat ook de onderste rand voorzien werd van een golden touch.

5 FALL

Wingen met de gelliner van Maybelline, tightlinen met het Pupa Pencil Deep Black en natuurlijk moesten de wimpers naar voren komen. Sprekende longasslashes, dankzij de TEEEZ Deserts Metals Volume Mascara in de kleur Midnight Sky. Camilla van Anastasia op de waterlijn, nude, naked en een huidkleur!

7 FALL

Met de Powder Blush van de Etos ging ik voor roze koontjes en een shape van de NYX Blush Taupe. De Etos Highlighting Illuminzer op de jukbeenderen! Hoorde jullie dat lawaai ook laatst? Ja, dat was ik. Waarom? Ik moest mijn hersenen kraken over de lipstain van the Balm en de nieuwe lipgloss van TEEEZ. Moonstone combineert namelijk perfect met de my-lips-but-better-lipstain!

6 FALL

Weer kreeg ik de vraag hoe ik mijn looks toch elke keer weer verzin? Gurl, ik ga het je ooit uitleggen, maar eerst moet ik kijken hoe ik het zelf ondervind. Vaak poppen ze gewoon in je hoofd en dan begin je op een schoon canvas. HEY. Be fab, be you. Wink. 

 Heb jij al de herfstkleuren te pakken?


32 Comments

 • Laura

  09/10/2013

  Wauw, weer prachtig gedaan en een mooie kleurencombi! Volgens mij heb ik wel vergelijkbare kleuren in mijn stash, dus ga ik de look ook maken! :)

  Reply
 • Lotte

  09/10/2013

  Wow, wat een bijzondere combinatie! Nooit eerder gezien, zo’n paarse kleur gecombineerd met zo’n warme kopertint. Staat echt súpermooi bij elkaar, had ik niet verwacht! Die fijne glitters enzo, wauw ♥ Echt een hele mooie look!

  Reply
 • Wendy

  09/10/2013

  Mooie look! Is er een kleur die jij niet kan hebben? Erg gaaf gedaan weer!

  Reply
 • Sofie

  09/10/2013

  Staat je gorgeous! Ik hou van de herfstkleuren :)

  Reply
 • Amanda

  09/10/2013

  Staat je heel goed. Mooie look!

  Reply
 • femketje

  09/10/2013

  super prettehh :D

  Reply
 • Eline

  09/10/2013

  Jouw ooglooks zijn liefde!

  Reply
 • Eline

  09/10/2013

  Mooie look draag deze look zelf ook wel eens omdat hij zo goed staat bij mn groene ogen :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  09/10/2013

  Mooie combinatie van kleuren !

  Reply
 • Ik vind het paarse echt mooi zo gecombineerd met dat bruine :)

  Reply
 • Hele mooie kleur paars!

  Reply
 • Danielle

  09/10/2013

  Wauw, wat een mooie kleurencombinatie!

  Reply
 • Kimberly

  09/10/2013

  Ik vind de kleuren echt prachtig bij elkaar staan! Heb nog nooit zo’n combinatie gezien maar it works!! Het staat je ook weer prachtig :D

  Reply
 • Selena

  09/10/2013

  Prachtige look, staat je erg mooi!

  Reply
 • pretty beauty land

  09/10/2013

  wauw! echt zo mooi gedaam!

  Reply
 • martina

  09/10/2013

  echt weer prachtig! de kleuren staan je zo mooi!!!
  je bent echt zoooo ontzettend goed in het maken van looks!!

  Reply
 • Allissa

  09/10/2013

  Looove it. Heel mooi met dat paars (:

  Reply
 • Miranda

  09/10/2013

  Weer erg mooi gemaakt!

  Reply
 • Vanessa

  09/10/2013

  Prachtige look!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/10/2013

  Mooi! Hoe VERZIN je het toch!! ;-)

  Reply
 • Yak Man

  09/10/2013

  volgens mij zie ik het nu pas, maar op je laatste foto springt je oogkleur zo mooi eruit ;o! erg mooie look <3

  Reply
 • Mieke

  09/10/2013

  Mooie look weer Cynthia! Geweldig idee om een kleur ‘af te maken’ met een bruintint!

  Reply
 • Marita

  09/10/2013

  Mooi! Japp ik ga ook weer voor de oude vertrouwde aardetinten. Oh help, ik hoor het zelfs in een Cynth voice. *kreun* verslaving beauty koning.

  Reply
 • Jana

  09/10/2013

  Staat je mooi, toffe look :D x

  Reply
 • Wendy

  09/10/2013

  Wat weer een mooie look !
  Haha en die foto tussendoor waarbij je je hersens moet kraken. GENIAAL haha…

  Reply
 • Kirsty

  09/10/2013

  Wat een supermooie look!

  Reply
 • Saskia

  09/10/2013

  Ontzettend mooi gedaan!

  Reply
 • Irma

  10/10/2013

  Staat mooi! Echt een hele coole combinatie!
  Btw, i love your crazy pics (:

  Reply
 • Deb

  11/10/2013

  Prachtig hoe je paars met de brons/goudtinten hebt gecombineerd! Die combi had ik zelf nog nooit gemaakt.. inspiration overload op deze druilerige herfstige dag.. hihi

  Reply
 • Linda

  11/10/2013

  Oeeh mooie kleurencombinatie!

  Reply
 • Beauty Treasures

  12/10/2013

  Staat je mooi!

  Reply
 • Sherr

  15/10/2013

  Zo mooohoooiii! En love die highlighter echt highlighter maakt elke look af :D

  Reply

Geef een reactie