NOTD: Bourjois Mini Cobalt Blue & Fuchsia!

Net zoals vele wil ik de zomer nog niet loslaten, maar helaas zijn we de herfstachtige datum van september alweer gepasseerd. Maar hey, zolang je aan iets kan vasthouden zonder dat het je schaadt, waarom niet?! Met de kleurrijke mini lakken van Bourjois voel ik de zonnestralen alweer op mijn bolletje.

2 BOURJOISS

Door het hele jaar heen verschijnen er vele kleuren op mijn nagels, maar er blijft altijd een top drie bestaan. Naast bloedrood, neonkleuren zoals geel of roze, is het blauw. Donkerblauw, babyblauw, metallic blauw, gewoon blauw of zo helder als de lucht.

3 BOURJOIS

Ter ere van het 150-jarige bestaan van Bourjois hebben zij een Limited Edition collectie uitgebracht met de mini’s. Met maar liefst 15 zinderende tinten wat je doet herinneren aan belangrijke momenten uit de Bourjois nagellak geschiedenis. Cobalt Blue uit 1980!

4 BOURJOIS

Een sprekende royaal blauwe tint die zowel mat als met glans fantastisch staat op de uiteindes van de vingers. Dekkend als de neten, met maar één laagje zit je al gebakken, maar met twee laagjes is het pas echt een plaatje!

5 BOURJOIS

Ben jij meer van de roze nagellak? Dan kun jij ook gerust ademhalen, want in 2002 wordt de kleur Fuchsia gelinkt. Een fijne dunne nagellak die met twee laagjes perfect dekt, blijft zitten voor zo’n drie dagen zonder te chippen en ook als Cobalt Blue straalt als het zonnetje.

6 BOURJOIS

7 BOURJOIS

Twee sprekende kleuren die je hartje sneller laten kloppen! Voel jij ook al het moment om lekker met een ijskoud drankje in de tuin te gaan zitten, om in de zon je nagels te lakken? Of ben jij weer meer van de felle tinten die jouw in de winter moeten opvrolijken? I feel you! Naast dat de Bourjois Mini Nagellakken vrij klein zijn en in nog 13 andere kleuren verkrijgbaar zijn, zijn ze ook maar €2,99 per stuk en natuurlijk gewoon verkrijgbaar bij Makeup-bestellen.nl!

Heb jij een mini lak van Bourjois in bezit?

29 thoughts on “NOTD: Bourjois Mini Cobalt Blue & Fuchsia!

  1. Mooie lakjes!! En ook super strak gelakt!
    Ik draag ook nog veel lichte blauwe tinten.. as we speak draag ik nog steeds de blauwe driehoekjes ;-) Ik heb zelf (nog) geen mini’s van Bourjois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *