Roodkapje Meets Cynthia!

“Roodkapje, waar ga je heen, zo alleen, zo alleeheen!” Ja knol, waar ga je naar toe? Naar grootmoeder koekjes brengen? Nou, geef die maar aan mij! Laat je bloederige hart maar los, want je kunt opgelucht ademhalen. Geen nepbloed die hier aan te pas komt, want met Halloween verschijnen er niet alleen maar moordlustige looks! Roodkapje Meets Cynthia!

1 ROODKAPJE

Gewikkeld in een roodfluwelen doek die ik van Moeders heb gekaapt, zodat ik nog iets met bloed kon connecten. Een vrij donkere ooglook met rode lippen, wat de combinatie weer onmogelijk maakt. Het kon ook niet anders, want ik leef graag op het randje. Helemaal als het om oogschaduws gaat, maar daarvoor gebruikte ik wel de Too Faced Shadow Insurance!

2 ROODKAPJE

Ik ben gek, maar niet zo gek. Geen creasebende bij mij! Als je het doet, doe je het ook goed. Met Compfy van Everyday Minerals ging ik opzoek naar mijn verhoogde arcadeboog, natuurlijk ging ik eerst voor de blendtruc en zette mijn crease nog meer aan. I Do Declare van EM ging in mijn echte arcadeboog en bracht deze ook aan onder het oog.

3 ROODKAPJE

Oud en vertrouwd ging ik voor de 88 Warm Shimmer palette en greep naar de bronstint met een warme rode ondertoon die net boven mijn arcadeboog ging en ver naar binnen toe. Deppend bracht ik het Jumbo Pencil Milk van NYX aan en koos voor Bloody Mary uit het Curaçao palette van Sleek. Met de wimperlijm DUO zorgde ik ervoor dat Reflects Copper van MAC op zijn plek bleef die over de bloedrode kleur heen ging.

4 ROODKAPJE

Zo zwart als de nacht, zo zwart werd mijn waterlijn. Dankzij het Pupa Pencil in de kleur Deep Black zorgde ik ervoor dat ook de bovenste wimperrand was voorzien. Met de donkere toon van I Do Declare maakte ik mijn onderste wimpers nog intenser, bracht wat meer aan in de arcadeboog en deels op het ooglid. Houd je vast, want zwart uit de Sleek palette plaatste ik in de outer v. Duisternis! Geen winged eyeliner, dus een easy look als je geen eyeliner kunt maken, want met de angle brush maakte ik een smokey liner langs de lashline.

5 ROODKAPJE

Twee mascara’s, zowel de Clump Defy van Max Factor als de Deserts Metals Volume Mascara in Midnight Sky. Een voor het natuurlijke effect en de ander voor de overdosis aan lashes! Met een golden tint uit de 88 Warm Palette maakte ik nog een wat opener blik aan de binnenkant van mijn ooghoeken, alleen aan de onderkant.

6 ROODKAPJE

Go crazy, daarom ging ik voor ombre lippen! Aan de buitenkant zit Smooch van Calvin Klein + de omlijning, maar hoe meer je naar binnengaat, hoe meer ELF je vindt! Royal Red en in het midden nummer 25 van Garé!

Opzoek naar een stuk rood stof, maar al snel vond ik een fluweel kleedje wat een mooie kleur bevatte. Ik sloeg hem om mijn hoofd heen, trok wat aan de punten en zorgde ervoor dat je alles nog goed kon zien. Even lachen en gaan met die banaan! Tijd om veilig aan te komen bij grootmoeder, of zou ik alleen even achterblijven en de koekjes opbikken? Die grote boze wolf kan mij gestolen worden.. Is de look te lief voor jou? Smeer dan even wat nepbloed rondom je mondhoeken en gebruik witte lenzen.. happy Halloween!

Wil je meer van dit soort looks zien? Check dan even de categorie ‘Halloween 2013’ aan de rechterzijkant in het categorieën menu. 

Hoe ga jij dit jaar verkleed met Halloween?


44 Comments

 • Tamara

  12/10/2013

  Wat een prachtige Halloweenlook! Je ooglook is echt super!

  Reply
 • femketje

  12/10/2013

  Love de ooglook! ♥

  Reply
 • Amanda

  12/10/2013

  Wat een mooie glitters heeft deze look! Nice :D

  Reply
 • Laura

  12/10/2013

  Wauw, heel erg mooi gedaan! Dat rode in de ooglook is echt goed bedacht! :)

  Reply
 • Sofie

  12/10/2013

  Heel mooi! Rood staat je prachtig <3

  Reply
 • Eline

  12/10/2013

  Wat een schitterende look weer, zo inspirerend!!

  Reply
 • Jeanine

  12/10/2013

  Nice nice nice! Ziet er weer prachtig uit! :-D

  Reply
 • Martina

  12/10/2013

  Echt weer super gedaan!

  Reply
 • Beautydagboek

  12/10/2013

  Wauwie, weer eens wat anders dan zombies! Erg mooi en ook best draagbaar :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  12/10/2013

  Die rode oogschaduw is echt heel mooi !

  Reply
 • Jasmine

  12/10/2013

  Wat een stijlvolle Roodkapje, dan wordt je nog eens opgegeten met flair! Geweldig dat het rood ook terugkeert op je ogen!

  Reply
 • MySuperSweetLife

  12/10/2013

  Wauw, wat een mooie ooglook! Heel erg mooi! Haha en het laatste stukje tekst is weer typisch Cynthia! Geweldig, haha, heb me rot gelachen!
  liefs

  Reply
 • Saskia

  12/10/2013

  Wauw super mooi gedaan! Die ooglook is prachtig!

  Reply
 • Lotte

  12/10/2013

  Wow, die ooglook is stunning! Heel mooi en écht Roodkapje inderdaad. Wel een hele glamorous versie, haha. En zo’n fluwelen doek staat je nog niet eens zo heel slecht hoor, haha!

  Reply
 • Eline

  12/10/2013

  Mooie look :)

  Reply
 • Linda

  12/10/2013

  Wat een prachtige look!!
  De combinatie met rood op je bewegend ooglid is echt super! Je ogen knallen van de foto’s.
  Ik ga altijd met carnaval (Brabant he) verkleed als Roodkapje!

  Reply
 • kato

  12/10/2013

  super mooie look! xx

  Reply
 • Elke

  12/10/2013

  Ik moest gelijk denken aan de film red riding hood & voor mij is dit een goed teken want dat is mijn lievelingsfilm ;) Mooie look heb je gemaakt!

  Reply
 • Liliane

  12/10/2013

  Zeg roodkapje waar ga jij heen, zo alleen, zo alleeheen? ;)
  Pas maar op in dat grote donkere bos als je naar je oma gaat!

  Gorgeous chick!

  Reply
 • Bo

  12/10/2013

  Wauuuw, je ogen springen hier gewoon eruit. Prachtig like always :D

  Reply
 • Miranda

  12/10/2013

  Wat staat rood je prachtig! Je ooglook vind ik erg goed gelukt, je ogen springen er echt uit!

  Reply
 • Laura

  12/10/2013

  wauw, zo mooi!

  Reply
 • Ayla

  12/10/2013

  heel leuk gedaan, wauw, mooi!

  Reply
 • Joyce

  12/10/2013

  Wat een prachtige look!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  12/10/2013

  In plaats van Little Red Riding Hood ben jij Sexy Red Riding Hood, love it!

  Reply
 • Marloes

  12/10/2013

  Wat ziet het er super uit. Mooi gedaan hoor!

  Reply
 • Judith

  12/10/2013

  Wauw, deze look is echt awesome!

  Reply
 • Wendy

  12/10/2013

  Geweldig mooie look!
  Echt alle kleuren staan jouw ook goed hea!

  Reply
 • irma

  12/10/2013

  Wow, je lijkt echt op Roodkapje! Zo jammer dat ik nooit Halloween vier met mijn vrienden, maar wie weet organiseren we nog wel een klein feestje (:

  Reply
 • Wendy

  12/10/2013

  Hele mooie ooglook!! <3

  Reply
 • Linda

  12/10/2013

  Mooi gedaan! ;D

  Reply
 • Lidewij

  12/10/2013

  Wow, dit is zo gaaf! Ik maakte vandaag een zombielook, maar deze is ook zooooo vet :D en een niet-bloederige Halloween look, daar had ik nog niet eens aan gedacht! Chapeau!

  Reply
 • TimeForBlues

  12/10/2013

  Deze look is ZO mooi! Omg zo creatief ook!
  Je looks vind ik altijd fantastisch! :D
  x

  Reply
 • Dat rode is echt superleuk gedaan! :)

  Reply
 • Jana

  12/10/2013

  Prachtige look is dit :) x

  Reply
 • Angelique

  12/10/2013

  wow amazing look like always lady! Roodkapje waar ga je heen?

  Reply
 • Cynthia

  12/10/2013

  Supermooie look! De rode kleur staat heel mooi bij je (:

  Reply
 • Lisa

  13/10/2013

  Heb je weer heel mooi gedaan! :)

  Reply
 • Super mooie ooglook!

  Reply
 • Deb

  13/10/2013

  Prachtige Red Riding Hood look! Door het rood krijgt je look ook gelijk iets’ kerstigs ‘ (is dat een Nederlands woord.. I don’t think so haha) Gorgeous!!

  Reply
 • Debby

  15/10/2013

  Meestal heb ik niets met dit soort looks, maar deze is wel erg mooi gedaan! Wauw, complimenten!

  Reply
 • wies

  16/10/2013

  Die ooglook is echt perfectie, so pretty!
  i love red eyeshadow,
  ben blij dat ik niet het enige meisje bent die dat gebruikt :)))

  Reply
 • Juudith

  17/10/2013

  Ooh wauwh wat een gave ooglook! Rood is z’n lastige kleur (of dat vind ik haha) super tof zo!

  Reply
 • Josephine

  19/10/2013

  Waaah love it! Ik denk dat Oktober mijn favoriete beautykoningmaand is. Why? Door alle Halloweenlooks haha! Stiekem vind ik het stukje stof om jou heen gedrapeerd het mooiste ssst. Maar het werkt ook mee, accessoires bij een look :D

  Reply

Geef een reactie